Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte woonden maandagmiddag 17 juli in Vijfhuizen, gemeente Haarlemmermeer, de ingebruikname bij van het Nationaal Monument MH17 voor de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17. Voorafgaand werd de Nationale Herdenking MH17 gehouden.

Passend bij de verdrietige achtergrond droeg koningin Máxima tijdens de ingebruikname een zwarte japon en parels, die tranen symboliseren. De zwarte hoed met opgeslagen rand zagen we eerder tijdens het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 18 jul 2017 - 20:48

Netjes en eenvoudig. Niks op aan te merken.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 18 jul 2017 - 17:44

Persoonlijk vind ik zwart Maxima meestal ouder maken en wat harder in haar gezicht in de kleding die ze bij zulke (ernstige) gelegenheden moet dragen. Gisteren vond ik de jurk met parels en de hoed erg mooi staan. Rustig en ingetogen. Op TV zag het er netjes en door de stof van de jurk (beetje 'wapperend' tijdens lopen) toch heel goed passend bij deze gelegenheid.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 18 jul 2017 - 08:21

Was je er zelf bij, Josine?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 18 jul 2017 - 09:32

Nee, ik was in de dierentuin. Ik heb de herdenking wel nagekeken. Zeer indrukwekkend. Máxima sloeg op een gegeven moment haar arm om iemand uit het publiek en WA sloeg weer een arm om zijn vrouw. Mooi om te zien hoe nauw het koningspaar betrokken is bij de nabestaanden. En op zo'n moment telt kleding dan niet voor mij, tenzij ze in het knalgeel komt. Dit is gewoon keurig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 18 jul 2017 - 09:51

Helemaal mee eens. Ik dacht even dat je er zelf bij was, zelf de foto gemaakt had, vanwege de imprint op de foto in de log.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 18 jul 2017 - 00:07

Wat ziet ze er mooi uit en zeer gepast deze outfit. Ik heb geen bewegende beelden gezien dus kan niet helemaal beoordelen hoe de jurk valt.
Mooi afgestyled met hoed en parels .
Ik had mij ook kunnen voorstellen dat ze met outfit nu een tintje lichter was gegaan bv antracietgrijs.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 17 jul 2017 - 21:22

Ik ben het met je eens, Liz. Maxima heeft niet zoveel poespas nodig.
Ze is al mooi van zichzelf.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 17 jul 2017 - 21:21

Ze ziet er prachtig uit, maar wel beetje een oma-jurk haha. Hoe het valt vind ik het niet heel erg flatteus. Maar goed, ze heeft natuurlijk een schat aan een garderobekast, dus change change change zal ze gedacht hebben ;) Vind de parels en de hoed wel erg mooi.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 17 jul 2017 - 23:41

Vind ik ook, dit soort dunne stof en een smal riempje kunnen allen tienermeisjes flatteus dragen. De lengte van de kapmouwtjes is ook niet flatteus voor iemands armen.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

dinsdag 18 jul 2017 - 08:34

Ja, dat vind ik ook. Ik vind zelf dat ze het veel beter kan, ik vond bijvoorbeeld het jurkje dat ze droeg bij de herdenking van de aanslag in Apeldoorn supermooi, met witte accenten. Ik vind dat ook wel passen bij de gelegenheid, gezien er ook 298.000 (?) of iets, kraanvogels waren gemaakt voor de slachtoffers, 1000 per slachtoffer.. ik bedoel; het wordt herdacht, maar je mag ook terugkijken met een glimlach of mooie herinnering.. En dat mis ik hier een beetje, maar goed het is natuurlijk in en in triest wat er gebeurd is, dus in die zin snap ik het ook wel weer.

afbeelding van Liz

Liz

maandag 17 jul 2017 - 19:49

Ik vind Maxima vaak heel mooi bij droevige gelegenheden.
Waarschijnlijk omdat de kleding dan minder aandacht vraagt.

Keurig jurkje, mooie hoed en netjes afgestyled.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 17 jul 2017 - 19:43

Een verdrietige dag, ik voel nog steeds de schok. Het was net zo'n zomerse dag als vandaag, in en in triest.

voor watbetreft de kleding; mouwloze jurk, het zou niet mijn keuze zijn bij een herdenking. Halve mouwtjes of driekwart was chiquer geweest

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 17 jul 2017 - 15:10

Wat een mooie nagedachtenis aan alle mensen die zijn omgekomen bij dit verdrietige ongeluk. Je kunt echt zien dat ons koningspaar er nauw bij betrokken is, alhoewel ze zich netjes op de achtergrond houden. De kleding is vandaag echt van ondergeschikt belang, maar Máxima ziet er keurig uit. Ze zal wel blij zijn met de hoed met grote rand, want het ziet er erg warm uit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?