Prinses Ingrid Alexandra viert vanavond haar achttiende verjaardag. Hier lees je alles over de galajurken en tiara's. Geniet ervan!  

- Koningin Máxima 
Outfit: japon met kleurverloop en zigzag borduurwerk.
Ontwerper: Jan Taminiau. 

 

Met de jurk in Japan, 2019:

Juwelen
De koningin draagt het diadeem dat vaak het Stuartdiadeem wordt genoemd omdat hij gecombineerd kan worden met de imposante Stuartdiamant. De blikvanger bleef helaas thuis, dus we zien hier een vereenvoudigde versie van het diadeem. Maar zelfs dan.... zeer imposant!


Eén diadeem, drie versies. Máxima draagt vanavond de versie links. 

Het collier bevat diamanten uit de zeventiende eeuw en is een van de topstukken uit de koninklijke kluis. Hier lees je er meer over. 

De broche is een vereenvoudigde versie van de broche van huisdiamanten. Hier lees je er meer over. 

Beter zicht op het kapsel:

- Prinses Amalia
Outfit: Roze capejurk van Natan.

Juwelen:

Het frame van het diadeem is relatief nieuw en stamt volgens de catalogus over juwelier Steltman uit 1965. Hier lees je er meer over. De diamanten sterren komen uit Emma's collectie en zijn naar verluidt een geschenk van de zu Wieds.

*pinkt een traantje weg* 

Voor zover we nu kunnen zien draagt Amalia om haar hals de kleine diamanten rivière. Hier lees je meer over dat juweel. 

Amalia's armband komt ook uit de koninklijke kluis. Hier zie je hem om Máxima's pols. 

- Overige gasten

De jurk van de koningin herken je misschien nog wel van het huwelijk van de Zweedse prins Carl Philip (2015). 

Mette-Marit's jurk kennen we ook van een Zweeds huwelijk. Die van Victoria en Daniel (2010). 

Prinses Ingrid Alexandra draagt een oude jurk van haar moeder. 

- Prinses Elisabeth
Mode: avondjurk van Armani Privé 

- Prinses Victoria 
Mode: avondjurk van Frida Jonsvens. (Bron: Ufo No More) Volgens mij heeft Estelle dezelfde bloemetjes op haar jurk en haarband. (goed alternatief voor een diadeem trouwens.)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maribrune

Maribrune

dinsdag 21 jun 2022 - 13:55

Meer dan 200 jaar koninkrijk, waarvan meer dan 120 jaar koninginnen , en op de postzegel met de tiara van mama toen zij in het huwelijk trad (want met de sterren is deze diadeem toch wel als huwelijksdiadeem in het geheugen gegrift) .
Sorry ik blijf het er moeilijk mee hebben. Gezien de uitgebreide plannen (nu postzegels en mogelijks nog andere merchandising) zou de kroningsdiadeem van oma beatrix toch passender zijn geweest als symbool van de verderzetting van het instituut "monarchie".
De sterren moesten enkel door de parels vervangen worden ... och, zal er u verder niet meer mee lastig vallen. Nogmaals mijn excuses.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

maandag 20 jun 2022 - 11:21

Correctie : lees zonet dat het diadeem van elisabeth van belgie een geschenk is van haar ouders. Dus NIET van haar naamgenoot koningin elisabeth, de vrouw van koning albert 1.
Rick evers zou dit bericht van het belgische hof ontvangen hebben. De historische diademen van belgie zouden door erfenis verdeeld zijn geraakt.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

maandag 20 jun 2022 - 06:40

Dank voor de link gambetta. Mooi ontspannen momen voor de prinsessen.
Ps : . Las ergens nog dat het diadeem van prinses elisabeth getraceerd werd : het zou om een " collier"/"diadeem" gaan van wijlen koningin elisabeth de echtgenote van koning albert 1, een sterke vrouw naar wie de prinses werd vernoemd, een vrouw die in wo 1 als verpleegster aan het front stond naast haar man , een grote muzikante/ violiste die haar naam gaf aan de wereldberoemde koningin elisabethwedstrijd. Heel mooie verwijzing.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 19 jun 2022 - 23:15

Toch nog een minpuntje: wat draagt Amalia rare puntsandalen. Iemand een tip??

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 19 jun 2022 - 16:20

https://www.newmyroyals.com/
Schitterende foto van de vier jongvolwassenen die zich vermaken om de kleine Gabriël van Luxemburg.
He...een heerlijke ontspannen foto van vier jonge vrouwen die zich 'normaal' gedragen op zo'n (voor hen) toch wel spannend moment. Prachtig.

afbeelding van Tina

Tina

zondag 19 jun 2022 - 17:58

Charles heet het kleine menneke

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

zondag 19 jun 2022 - 15:36

Ik ben in de minderheid met mijn mening, maar ik vind de japon van Amalia niet mooi, Enorm groot en niet vlot. De kleur is nog het meest hip, verder gebeurt er niets.
Ook lijkt ze wat moe, ze straalt in elk geval niet Maxima vindt het allemaal heerlijk; ik krijg het gevoel dat voor Amalia al die poppenkast niet zo hoeft.
Tiara's hebben niet zo mijn interesse en de discussie over welke tiara wel of niet gepast zou zijn om te dragen laat ik graag aan me voorbijgaan. Ik denk dat Amalia het goed heeft afgestemd van tevoren.

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

maandag 20 jun 2022 - 04:24

Amalia moe? Waarvan? Als Maxima nou moe zou zijn kan ik dat snappen, maar die straalt, (over)volle agenda kan Hare Majesteit kennelijk niet deren!

afbeelding van Chiara

Chiara

zondag 19 jun 2022 - 18:52

Ik ben het ook helemaal met je eens. De kleur staat haar goed maar de jurk is veel te ouwelijk voor een meisje van 18 jaar.

afbeelding van Tantie

Tantie

zondag 19 jun 2022 - 17:41

Vergeet niet dat dit haar eerste officiële galadiner is. En ja ze is kroonprinses, maar pas 18 jaar,, voor t eerst dressed up voor het eggie,. Pff lijkt me best spannend hoor! Ik zou bloednerveus zijn, jullie niet?

afbeelding van Tantie

Tantie

zondag 19 jun 2022 - 17:36

Ik hoop in ieder geval dat onze kroonprinses een leuke avond heeft gehad en dat ze heeft genoten van haar debuut. :)

afbeelding van Tina

Tina

zondag 19 jun 2022 - 16:06

Ik behoor ook tot die minderheid juffrouw Annie. Ik vind precies hetzelfde als jij. Het ziet er zo massief uit. En zo ouwelijk ook. Alleen de kleur is mooi, die staat haar goed.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 19 jun 2022 - 11:57

Toch een hoopvolle noot : ben ervan overtuigd dat de positie van amalia nog reuze meevalt. denk dat het in spanje en belgie veel meer eieren lopen is ...

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 19 jun 2022 - 10:57

Wat ben ik blij dat ik niet in de schoenen van Amalia sta. Iedereen heeft een mening over haar, velen zoeken overal iets achter, velen speuren naar details om kritisch hun mening te kunnen plaatsen.

Ik zou doodongelukkig worden als ik haar was en wens haar het allerbeste toe in haar leven. Ze zal nog veel kracht nodig hebben.....

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

zondag 19 jun 2022 - 11:13

Ja, de positie van troonopvolgers is niet beneidenswaard, altijd maar kritiek moeten slikken, lijkt soms wel of ze t nooit goed kunnen doen! Maxima is welliswaar geen geboren troonopvolger "slechts" Koningin gemaal, maar zegt aan t eind van dit interview ook "Het is geen sprookje, gewoon heel hard werken, maar dat deed ik voorheen in New York ook al"
https://youtu.be/eUFF8baBSZk
Wat mij betreft zou n beetje meer waardering ipv altijd maar kritiek toch wel fijn zijn, maar wie ben ik!?

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 19 jun 2022 - 09:13

Wil mijn eerdere mening toch toelichten. . Door het diadeem te kiezen dat maxima bij haar huwelijk droeg verwijst zij automatisch naar haar moeder op een emotioneel moment in haar leven nl haar huwelijk. Het feestje in oslo is er eën in het kader van de toekomstige koningin ingrid alexander en haar toekomstige collegae. Als toekomstige koningin heeft amalia 2 voorbeelden die ervaring hebben met de functie nl prinses beatrix, haar oma en koning willem alexander, haar vader. Koningin maxima draagt de titel koningin omdat zij de vrouw is van de koning maar zij heeft geen wettelijke bevoegdheden of verplichtingen bv gesprekken met eerste minister, diplomaten, ea. Maxima vult de functie min of meer zelf in, wat amalia niet zal kunnen omdat zij steeds tijd zal moeten maken voor de echte wettelijke taken . Een tiara dragen die door een echte koningin gedragen werd zoals met de parels zou hier een mooie verwijzing zijn geweest naar de functie die haar en haar collegae wacht eerder dan een verwijzing naar haar moeder. In die zin begrijp ik de opmerking van gambetta wel. Nederland heeft precies die mogelijkheid meer dan andere landen omdat er net zoveel eerdere vrouwelijke echte koninginnen zijn geweest. Voor noorwegen, belgie en spanje zijn er nooit eerdere vrouwelijke echte koninginnen geweest en is deze functie voor een vrouw nieuw.

afbeelding van PK020

PK020

zondag 19 jun 2022 - 20:39

Maribrune, dank voor uw bericht en toelichting!

De verwijzingen naar het sterren- diadeem, welke haar moeder mocht dragen tijdens haar huwelijk met de kroonprins van Nederland, zijn “te snel” gemaakt. Als het Amalia’s - emotionele? - bedoeling was om te verwijzen naar haar moeder, dan is ze daarin geslaagd ~> Zie alle reacties. Cultuurhistorisch was een verwijzing naar één van haar/Amia’s voorgangsters qua inhoud en symboliek sterker geweest; alle koninginnen van Nederland hebben immers een ‘eerste tiara-moment’ mogen meemaken.

En natuurlijk mag kroonprinses Amalia zelf kiezen, maar het koningshuis dat zij vertegenwoordigt bestaat bij gratie van het volk.
Koningin Maxima- ik ben “fan” - is geen "echte" koningin, maar de echtgenote van onze koning. Misschien moet Amalia toch iets beter naar de geschiedenislessen van haar vader luisteren, o.a. i.v.m. het voortbestaan van het Koningshuis?
Een modern koningsschap bestaat eigenlijk niet; wie wordt er nu “voorbestemd” geboren in deze wereld om verder te leven in een publieke gouden kooi?

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 18 jun 2022 - 18:07

Gambetta, kan uw opmerking ivm diadeem van maxima ergens volgen. . Het voorbeeld voor amalia is eigenlijk niet haar moeder maxima, maar wel haar vader en prinses beatrix. De diadeem met de parelszou een mooi eerbetoon geweest zijn aan haar grootmoeder. Amalia krijgt later de bevoegdheden die de wet voorschrijft. Maxima is de echtgenote van de koning en draagt de titel koningin hierdoor maar de vrijheid die maxima heeft om de taak in te vullen zal amalia niet hebben want haar taak is omschreven.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 18 jun 2022 - 22:42

Wat mij betreft maakt Amalia zelf uit wie haar voorbeeld is.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 18 jun 2022 - 22:41

Wat mij betreft maakt Amalia zelf uit wie haar voorbeeld is.

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 18 jun 2022 - 17:12

Kan er even niks aan doen, maar ergens heb ik medelijden met alle drie jonge vrouwen als ik hun zie op de foto met vijf troonopvolgers.
Er zal een reden zijn voor de tiara van Amalia, maar waarom nu weer iets van Máxima op haar hoofd. Waarom moet er altijd iets van Máxima erbij aan met bepaalde gelegenheden? Net als haar zusjes. Waarom niet iets eigens aan het begin van haar tweede officiële optreden? Jammer ook dat niemand even gekeken heeft hóe de tiara op haar hoofd stond, ook voor de foto.
Hij staat gewoon niet goed en dat maakt het juist zo meelijwekkend vind ik.
Ze heeft een lief, open gezicht dat nu eindelijk goed te zien is zonder een bos haren ervoor (helaas vaak), maar ergens klopt het
niet met lange blonde haren, tiara, halsketting, grote roze jurk...Het woord verkleedpartij komt steeds in mij op, net als bij de andere twee jonge dames, hoewel Ingrid Alexandra er dan nog het meest 'passend' uitspringt.
Heerlijk de twee jongsten: onbevangen en gewoon zichzelf zo te zien.
k Heb er lang naar zitten kijken maar blijf met een wat medelijdend gevoel zitten wat betreft de drie.

afbeelding van Tina

Tina

zaterdag 18 jun 2022 - 18:18

@gambetta De tiara is helemaal niet van Maxima. Iedereen uit de koninklijke familie kan hem gebruiken, dus ook Amalia. Ze heeft hem misschien zelf wel uitgezocht voor deze gelegenheid. Dat lijkt me heel aannemelijk. Of je het mooi vindt is een tweede.

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 18 jun 2022 - 17:24

Ik “stoor” me ook een beetje aan de toevoeging “Maxima’s huwelijkstiara”, het zou kloppen als deze tiara speciaal voor Maxima was aangeschaft en kado gegeven. Niets is minder waar, zoals we allemaal weten van de mooie geschiedverhalen over de herkomst van de goede gevulde juwelenkluis van de Oranjes.

Verder, het is toch ook een koninklijke verkleedpartij waar wij via deze website allemaal van smullen incl al onze eigen smaak en meningen?

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 18 jun 2022 - 17:55

Ik denk dat het heel persoonlijk is. Ik kreeg ooit de trouwjurk van mijn moeder en vond dat heel bijzonder. Als je voor je 18e een Tiara krijgt, geldt misschien wel hetzelfde? Ik denk dat Amalia best een duidelijk mening heeft en dat haar ouders haar graag iets ‘cadeau’ doen waar ze blij van wordt. Ik ga van het positieve uit :-)

afbeelding van Bea

Bea

zaterdag 18 jun 2022 - 15:57

Leuk zo'n event 'met z'n allen'. Tiara van Amalia wel een beetje te smal.

afbeelding van Maria48

Maria48

zaterdag 18 jun 2022 - 10:52

Prinses Amalia ziet er schitterend uit. Prachtig diadeem en de capejurk valt zo mooi,
. Ze heeft wellicht in overleg heel goed gekozen, ik zou bijna zeggen in de stijl van haar "lieve" oma Beatrix. Altijd perfect, sloeg de plank zelden mis. Het beloofd wat!

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 18 jun 2022 - 10:17

Een mooi debuut voor Amalia. Kleur staat haar, De japon is misschien wat ouwelijk maar kan daarmee ook onzekerheid verhullen.
Voor mijn gevoel staat het diadeem wat te ver naar achteren en het lijkt ook niet recht te staan. Dat doet wat afbreuk aan het prachtige plaatje. Wat lijkt me het leuk voor Amalia dat ze nu ook 'eindelijk' in de met recht schatkist van koninklijke juwelen mag duiken.

De japon van Elisabeth vind ik een misser, zou niet misstaan op een jetset feestje in een louche club. Het glimt te veel, decollete niet passend bij een 20 jarige.

Zoals meestal word ik heel vrolijk van de keuze van Victoria, die jurk wil ik ook.

Voor Ingrid Alexandra vind ik het erg jammer dat ze debuteerde in een jurk van haar moeder, voor deze speciale gelegenheid zou ik een nieuwe jurk passender vinden. De jurk zelf staat haar wel heel mooi

afbeelding van sanne010

sanne010

zaterdag 18 jun 2022 - 09:25

Ik vind dat Amalia er prachtig uitziet. Fantastische kleur. De jurk past ook goed bij haar figuur. De tiarra had ik verwacht. Die past goed bij haar leeftijd. Hoe vaak hebben we die jurk niet al gezien? Maxima veras ons eens een koop eens wat nieuws!

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 18 jun 2022 - 09:19

Ik vindt de tiara keuze van Amalia verrassend. Ik vindt een bescheidener diadeem
passender voor de eerste keer. De roze kleur is heel mooi, maar het model oogt wat ouwelijk. De jurk van prinses Elisabeth vindt ik heel mooi. De vrolijke jurk van prinses Victoria is de mooiste.Prinses Estelle ziet er ook mooi uit.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 18 jun 2022 - 09:09

Dank voor de you tube links.
Wat komt ingrid alexandra zelfverzekerd en gelukkig over bij haar mooie speech, wat heeft zij een mooi open gezicht en uitdrukkingen !!

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

zaterdag 18 jun 2022 - 19:54

Wat mooi verwoord! Open blik, blijde jonge vrouw.

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

zaterdag 18 jun 2022 - 19:55

.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zaterdag 18 jun 2022 - 09:08

Dank voor de you tube links.
Wat komt ingrid alexandra zelfverzekerd en gelukkig over bij haar mooie speech, wat heeft zij een mooi open gezicht en uitdrukkingen !!

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

zaterdag 18 jun 2022 - 07:50

De outfit van Amalia kan mij niet echt bekoren, gekozen tiara evenmin, die van zowel Prinses Elisabeth en Ingrid-Alexandra zijn wat mij betreft indrukwekkender, ook voor hen tiaradebuut! Van de jonge generatie is de jarige job wat mij betreft de absolute ster! Van hun ouders generatie.......wouw Maxima, echt weer betoverend mooi, daar kan niemand aan tippen!
https://youtu.be/6YmSnSTf9ho
https://youtu.be/m3xGmZUYVY8
Laatste ook met plaatje waar Mette-Marit de dress draagt tijdens Staatsbezoek VK aan Noorwegen in 2001
En emotionele speech van Ingrid-Alexandra:
https://youtu.be/gsGkpNSGKdE
Terwijl Ingrid haar eigen toespraak hield, moest ze tranen wegvegen toen ze haar broers, Marius en Magnus, bedankte, en haar stem brak zelfs toen ze over hen sprak. In emotionele bewoordingen zei ze: "Marius, bedankt voor alles wat ik van je heb geleerd en voor ons om samen over alles te praten. Bedankt dat je me altijd hebt beschermd. Magnus, je bent altijd aardig voor me wanneer ik het nodig heb. Bedank je om me een knuffel te geven als ik een beetje extra zware dag heb. Ik ben zo trots om jullie als broers te hebben.'

afbeelding van CarolinaMaria

CarolinaMaria

zaterdag 18 jun 2022 - 00:05

Ik word hier gecensureerd maar ik ga toch zeggen dat ik dat diadeem bij Amalia niet vind staan. Te klein, te hoog, te veel naar achteren. Het is gewoon niet esthetisch. Jurk ben ik neutraal over. Haar haar opsteken zou zo langzamerhand wel eens mogen. Dat meisjesgedoe met losse haren…..

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

zaterdag 18 jun 2022 - 00:04

...Dank U voor de prachtige reportage van dit feest in Oslo. De nederlandse Royals zien er werkelijk prachtig uit. Vooral ook deze versie van het Stuart diadeem, zonder de al te protsige, enorme diamant. Prinses Amalia is wel eniszins 'ouwelijk' lijkend in deze magnifieke cape-jurk, maar staat haar uitstekend. Alleen is het diadeem niet werkelijk passend met loshangend haar. Hier was de 'eenvoudige' diamanten bandeau meer op de plaats geweest, vooral passender bij de rivière om haar hals. Wel bedankt ! Weer veel te bekijken in deze barre tijden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 jun 2022 - 23:42

Wat een verwennerij voor een royal liefhebber!
En dan Noorwegen die de lat zo hoog legt!
Amalia, wat is ze mooi!
Jurk en diadeem goed gekozen.
Wat een superjurk van haar! Daar vallen voorgaande lange jurken bij in t niet.
Leuk ook de andere jonge ladies en voorsl Estelle!

afbeelding van Tantie

Tantie

vrijdag 17 jun 2022 - 23:41

Bravo! Wat zagen de royals er prachtig uit vanavond. Heerlijk, ik heb genoten. Wat zag Amalia er beeldig uit in haar roze capejurk, gelukkig met mooi losvallend haar. Ik vind dat mooier bij deze jurk staan dan een opgestoken kapsel. Wat leuk trouwens dat ze het sterrendiadeem.heeft gekozen, het kleed het geheel mooi af. Zucht, wat vind ik Maxima deze jurk geweldig staan. Maxima en rood, a match made in heaven. En yes, deze keer met opgestoken haar en het Stuartdiadeem. Onze koning is een bofkont met twee prachtige dames aan zijn zij. Alhoewel, hij ziet er zelf ook erg verdienstelijk uit, nietwaar?
Klein minpuntje, wat spijtig dat oma Sonja voor deze knalgele creatie heeft gekozen.Voor deze gelegenheid was ik als oma voor een ietwat zachtere kleur gegaan.. Dan "the most important" person, de jarige prinses. Ze zag er stralend uit in aubergine, niet haar kleur naar mijn mening, maar ze was in haar nopjes en daar gaat t om. Haar cadeau, de tiara, vind ik "live" toch mooier dan ik had gedacht.
Wie mij vanavond ook verraste was prinses Victoria. Wow, wat droeg zij een mooie feestjurk en wat stond haar de jurk goed. Awel, ik hoop dat ze er vanavond maar een mooi feest van maken. Lets party :))) Cheers.

afbeelding van MiepH

MiepH

vrijdag 17 jun 2022 - 23:09

Ben ik echt de enige die deze diadeem te overdreven vind voor de eerste keer dat iemand een diadeem draagt? Persoonlijk had ik liever een bescheidener exemplaar voor Amalia gezien. Verder weer leuk om alle gasten te bekijken.

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 18 jun 2022 - 09:01

Ik ben ook verrast door dit diadeem, ik had een bescheidener diadeem voor de eerste keer passender gevonden.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 17 jun 2022 - 22:55

Ik begin positief: prachtige roze kleur van Amalia, staat haar heel mooi met haar bruine ogen. En de huwelijkstiara van Maxima, een mooi symbool.
Maar ik ben niet weg van de cape jurk. Veel te ouwelijk. Dit kan ze ook nog aan als ze 40 is. Die capemouwen maken het silhouet juist groter, zeker aan de achterkant, wat een misser. Ze kan zo’n strakkere slanke jurk juist goed hebben. En het haar los, zo jammer, dat kan altijd nog. Naar mijn idee komt een tiara het beste uit met opgestoken haar.

afbeelding van frankvc

frankvc

vrijdag 17 jun 2022 - 22:35

Amalia had haar haar moeten opsteken. Nu zakt de tiara helemaal weg; jammer

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 17 jun 2022 - 22:34

Vind het echt een mooi moment voor dit feesr in de periode van de middernachtzon!!!

afbeelding van Celeste

Celeste

vrijdag 17 jun 2022 - 22:11

Wat is prinses Amalia een prachtige verschijning.
Bijna flauw om op te merken, maar ik meen het.
Ik vind de tiara voor haar te smal. Iets meer volume in de breedte zou zoveel mooier staan.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 17 jun 2022 - 22:09

Memorabel moment, mooie jurken , schitterende tiara's, diademen, halssnoeren enz. Ook voor de jonge generatie.
Vind persoonlijk victoria heel mooi met haar baljurkmodel. Als er een dansfeest gekoppeld is aan het diner dan is de mooie capejurk van amalia mss minder praktisch.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 17 jun 2022 - 21:22

Hebben jullie ook zo'n zin om die kleine Charles te kroelen? Dat koppie <3

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 18 jun 2022 - 11:44

Heerlijk dat je dat zegt!
Dat heb ik ook. Zo lekker ontspannen zit hij erbij, en wat mooi dat de ouders van beide kanten dit zo geregeld hebben.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?