In de serie 'dit of dat' kijken we vandaag naar een jurk met guipure kant. 

Of nou ja, één jurk.... Het zijn er eigenlijk twee natuurlijk, maar het idee van poederkleurig guipure over zacht glanzende zijde is gelijk. Beide jurken komen dan ook uit de koker van Edouard Vermeulen van Natan. 


Foto's: BSR en PPE

Ik vond het lastig kiezen dit keer. De jurk van koningin Mathilde straalt qua kleur en model echt klasse uit. Fijn dat er een volwaardige mouw aanzit, dat hoort naar mijn idee toch wel bij een jurk als deze. Het ontbreken van een goede zoom doet dan wel weer pijn aan mijn ogen. Au! Uiteindelijk heb ik toch voor Máxima gekozen en dat komt vooral door de interessante kleurencombinatie (geel en poederroze moet ik echt onthouden voor deze zomer!) en daarnaast is het model van de jurk ook net wat vriendelijker voor de draagster. Bij Mathilde zou het mooier zijn geweest als het kant nog een paar centimter had doorgelopen aan de onderzijde. Maar eerlijk is eerlijk: het scheelde niet veel deze keer. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 29 mei 2022 - 18:32

Máxima is mijn favoriet. De combinatie met het geel is echt heel mooi en laat het kant veel beter uitkomen. Ik houd van ton sur ton, maar deze outfit maakt Mathilde echt heel flets en het model maakt haar onnodig fors op haar buik.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

vrijdag 27 mei 2022 - 21:02

Mathilde ziet er altijd elegant en verzorgd uit. Deze jurk is wat kinderlijk, de taille zit op de verkeerde plaats en de rok is te wijd. De rok van de jurk van Maxima vind ik iets aan de lange kant. Toch kies ik voor Maxima in dit geval, vind de kleurencombinatie heel mooi.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 27 mei 2022 - 18:03

Maxima is pittiger qua uitstraling en dat zie je ook in haar kleding terug. Mathilde heeft een meer klassieke uitstraling en ook dat zie je terug. Het een is niet beter dan het ander.

Alleen dit model en kleur doet weinig voor Mathilde. Ze heeft een ander figuur en dit model flatteert haar niet. Terwijl de kleur Maxima weer niet veel doet. Voor beide dames is het een typische Nathan; het is het net niet.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

vrijdag 27 mei 2022 - 17:57

.....niet bijzonder in beide gevallen. Koningin Mathilde beetje kleurloos en te korte rok en geel staat Koningin Maxima niet bijzonder. zeker niet zonder mouwen mèt hoed.

afbeelding van Meike

Meike

vrijdag 27 mei 2022 - 17:52

Absoluut Máxima. Ik houd best van de stijl van Mathilde, maar ik vind haar vaak niet naar haar figuur gekleed. Ook draagt zij het niet zo met flair als onze Máxima. Ze komt op mij altijd een beetje statisch over.

afbeelding van Daniel

Daniel

vrijdag 27 mei 2022 - 17:49

Sin dudas voté por la Reina Máxima: la combinación resulta muy favorecedora, moderna y sobria, a demás del porte inigualable que ella le da a todas las prendas. La versión de Mathilde resulta muy insulsa...aburrida.

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

zaterdag 28 mei 2022 - 01:35

Vertaling:

Ik heb zonder twijfel op koningin Máxima gestemd: de combinatie is heel flatterend, modern en sober, naast de unieke uitstraling die ze aan alle kledingstukken geeft. Mathilde's versie is erg flauw... saai.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 27 mei 2022 - 16:17

Ik vind deze jurk bij Máxima mooier staan. De rok is ook langer dan bij Mathilde. Dus mijn keuze is dat

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 27 mei 2022 - 16:10

Waar zie jij poederroze?
Ik denk dat het voor Mathilde ook beter was geweest wanneer de jurk in 2 kleuren zou zijn.
Zoals nu staat het massief, flatteert haar niet.

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

vrijdag 27 mei 2022 - 15:52

Ik kies voor geen van beiden. De kleur bij Mathilde flatteert m.i. niet. Was het bijvoorbeeld marine geweest of juist wit, was het sprekender geweest.
Bij Maxima houd ik niet van het mouwloze en persoonlijk vind ik de kleur geel niet mooi staan.

afbeelding van zita

zita

vrijdag 27 mei 2022 - 12:35

Voor Mathilde is de rok net te kort. Maar het grootste probleem is in mijn ogen dat het kant voor haar heel onvoordelig is geplaatst. Ze heeft relatief brede heupen en ietwat een buikje. Dat wordt door het kant benadrukt, terwijl het bij Máxima juist haar smalle taille accentueert. De halslijn bij Mathilde vind ik mooier, evenals het mouwtje. Per saldo voor de totale look gekozen, en dus voor dat.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 27 mei 2022 - 11:13

Heb voor Dat gekozen, de kleur zegt meer dan het model, zo staat Mathilde bij de keuze al achter wat kleur betreft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 27 mei 2022 - 10:41

De gele uitvoering is aparter en sjieker, hoop dat ze m snel weer draagt.
En dat Mathilde de zoom laat uitleggen, en dan goed uitstrijken en ook weer dragen!

afbeelding van Marjet

Marjet

vrijdag 27 mei 2022 - 10:02

Ook ik heb gekozen voor Dat. Super mooie combinatie met het zachte geel van de jurk!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 27 mei 2022 - 06:45

“Dat”; veel vrolijker door het geel waardoor kant ook mooier uit komt.

afbeelding van P J Hoogeveen

P J Hoogeveen

vrijdag 27 mei 2022 - 02:51

Ook ik kies voor Maxima, leuke, frisse kleurcombinatie met t zomerse geel!

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 26 mei 2022 - 21:49

Ook ik kies voor Maxima, de kleurencombinatie staat erg pittig en fris en het model van de jurk staat bij Maxima net wat beter. Voor Mathilde vind ik de roklengte net iets te kort en de verhouding tussen rok en top vind ik wat uit balans. Kleur staat Mathilde wel goed en het mouwtje is ook een pluspunt bij Mathilde.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 26 mei 2022 - 21:40

Ik heb gekozen voor Maxima, ik vind de combinatie met geel heel mooi. Het staat wat frisser. Mathilde heeft ook de accessoires in dezelfde kleur en samen met haar haarkleur staat het geheel haar erg saai.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?