Vanavond vindt op Paleis het Loo in Apeldoorn een diner plaats ter gelegenheid van het bezoek van prins Albert van Monaco. Zojuist kwamen de eerste beelden binnen en tot mijn grote verbazing dragen de dames tiara's. Wat fijn! Zoals op onderstaande foto te zien is draagt Máxima de smaragden parure, gecombineerd met een nieuwe japon van modehuis  Lanvin. Wow! 

Jurk van Lanvin:

Foto met dank aan Rick Evers
www.monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

donderdag 05 jun 2014 - 15:14

Wat leuk! een diner op het Loo. Daar ben ik afgelopen weekend nog geweest met mijn museumjaarkaart! :-) Ik ben benieuwd in welke zaal ze hebben gedineerd. De groene jurk met ruches op een schouder, vind ik perfect afgestemd op Charlene en de chique en glamour van Monaco. Jammer dus dat de prinses er niet bij was. Op de foto oogt het rokgedeelte van de jurk wat te strak en te kort, hoewel dit misschien had kunnen worden opgelost door een ietsje minder hoge hak te dragen. De schoenen vind ik trouwens het minste gedeelte van de outfit; naar mijn smaak iets te oubollig en te bling-bling. Voor de rest is het een erg leuke outfit, en de juwelen zijn natuurlijk stunning!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 05 jun 2014 - 14:17

Zooow de eerste gephotoshopte foto zou het hem eigenlijk moeten zijn... Mooi zeg!!
De bovenste helft vanaf de middel (om het even oneerbiedig te zeggen) is werkelijk een plaatje.. Maar het zeemeerminmodel van rok vind ik zo'n afbreuk doen aan het geheel... Het zit gewoon te strak... Jammer!!!

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 05 jun 2014 - 14:09

Grappig ,ik vind die met het sleepje alleen al mooier doordat je dar zeemeermin effect kwijt ben ,geeft een wat meer chique uitstraling
Maar lopen ermee ,lijkt me niet makkelijk !

afbeelding van LG

LG

donderdag 05 jun 2014 - 22:12

Royal Ellen, thank you so much for posting these I LOVE both versions I would choose the one which is the most comfortable to move around in. If the dress would have been either version it would have been a 10 on Maxima:)

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 05 jun 2014 - 20:59

Ik ga dan voor nummer 2, met sleep, helemaal geweldig!! Zo is de japon in evenwicht en staat vele malen mooier dan de originele versie! Wat goed gedaan zeg!!
;-))

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 05 jun 2014 - 20:15

Met sleepje helemaal leuk, mooi in evenwicht met de schouders volant.
Haalt de aandacht van de heupen wat weg, al is ze natuurlijk echt heel slank geworden , ze heeft wel wat bredere heupen.
Toch vind ik een effen jurk die zo strak zit altijd moeilijk, elk detail en rimpeltje zie je zo duidelijk .!!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 05 jun 2014 - 15:48

Royal Ellen, leuk gedaan, hoor. Scheelt al een stuk, zowel letterlijk als figuurlijk :)
Ik vind het sleepje best wel mooi. Brengt alles in balans.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 05 jun 2014 - 16:05

Ik heb het niet gedaan hoor. Kan er geen credit voor aannemen!

Maar inderdaad wel een stuk mooier zo. Nr. 1 is voor mij persoonlijk de beste. Dan was het echt een nr. 1 outfit voor Maxima geweest!!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 05 jun 2014 - 16:36

Hahaha, ik was te snel. Je zult er ook een bijdrage in gehad hebben :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 05 jun 2014 - 13:56

Ik ga voor de foto een (zonder sleep) maar ook de tweede is mooi..Wat een verschil.Leuk dat je deze foto`s hebt geplaatst.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 05 jun 2014 - 13:32

Oh, wat een verschil gelijk! Ik vind die met het sleepje wel heel erg cool!

Hoewel....nog eens gekeken....maar die eerste gefotoshopte foto ziet er ook heel mooi uit!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 05 jun 2014 - 13:31

Oh, wat een verschil gelijk! Ik vind die met het sleepje wel heel erg cool!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 05 jun 2014 - 12:41

Wow, wat een verschil hè? Vooral door de lengte. De sleep hoeft wat mij betreft dan niet, dat vind ik weer net iets te veel.

afbeelding van LG

LG

donderdag 05 jun 2014 - 02:50

Their are several seamstresses in my family who could have done a better job putting this dress together even with the zipper inside out and for a lot less money than the sale price ;-)
http://www.farfetch.com/th/shopping/women/lanvin-one-shoulder-evening-dr...
Ineke I meant to put this under your comment, I did understand that you were just criticizing the way the dress was put together. All in all she looks lovely from a distance especially from where I live............lol.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 04 jun 2014 - 20:07

Mensen, vanavond ga ik samen met Leon behang krabben op de toekomstige babykamer en ook morgen hoop/ben ik de hele dag niet online. Dus stuur geen ongeruste e-mailtjes vanwege het ontbreken van een update, want vrijdag ga ik gewoon weer verder ;)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 05 jun 2014 - 13:27

Gezellige uurtjes samen met Leon in je babykamertje!
Je hebt morgen toch een bruiloft? Ook een gezellige dag, hoor! Hopen dat jullie een beetje droog/mooi weer hebben!! ;-))

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 04 jun 2014 - 23:18

Succes Josine en tot vrijdag :-)

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 04 jun 2014 - 22:12

Succes met krabben!! ;-))

afbeelding van Carine

Carine

woensdag 04 jun 2014 - 19:41

Josine, gefeliciteerd met je zwangerschap en jij ook Linda met je a.s. huwelijk. Ik vind deze groene jurk bij het model best wel aardig, maar niet spectaculair. Bij Maxima vind ik hem eigenaardig, een beetje Starwars achtig en zeker de exhorbitant hoge prijs niet waard.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 04 jun 2014 - 23:57

Bij de foto van de witte jurk vind ik de balans ook niet mooi. Weer het zeemeermin-effect, nu lijken de heupen niet te breed maar de benen te kort. Ik denk dus dat het gedeeltelijk aan de snit van de jurk zelf ligt, de taps toelopende stof vanaf de heupen, dat de verhoudingen onvoordelig uitkomen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 04 jun 2014 - 21:10

Inderdaad ook erg mooi, maar voor Maxima is de groene versie veeeel geschikter!

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 04 jun 2014 - 19:24

Daar zie je ook het accent op schouder en heup, met een wat golvende zoom. Dus dat is eigenlijk het model, wat bij de mannequins nauwelijks te zien is. Wordt ook beschreven als " the streamline gown, with a slight flared hem, features a sculptural layered neckline of architectural brilliance we expect from Alber Elbaz ".
Tja…. :-))
De witte variant is inderdaad schitterend, maar ik ben blij dat Máxima voor de groene heeft gekozen.

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 04 jun 2014 - 18:03

Heb alle reacties eens nagelezen met betrekking op de groene japon van onze Koningin.Zelf ben ik best kritisch ,maar wilde haar toch een pluim geven voor het verrassende plaatje!Ik heb zelf ook wel gezien,dat de japon niet helemaal van goede snit was,maar toch één ding:Ondanks alles toch verrassend en (mag ik het zeggen)met een hippe look en een knipoog naar zelfs chique....We hebben Charlène ook wel eens met een hoge split gezien....zelf vond ik het gezien alle voors en tegens niet ordinair.Wat ik wèl zag is de hartelijkheid waarmee de Koning en Koningin met hun collega,s omgaan!En volgens mij is dat wederzijds.(kan het mis hebben) maar toch,al met al een japon,die ik zeker nog wel eens terug wil zien.Zag trouwens dat de stof bewerking bij de rits doorloopt rond haar middel....op zich best apart,hoewel ik velen heel goed kan begrijpen,hoor!

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 04 jun 2014 - 19:04

Wat mooi dat je de menselijke kant van deze gelegenheid onder ogen brengt ! Dat willen we hier nog wel eens vergeten tussen alle bobbeltjes, naadjes, ritsen e.d.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 04 jun 2014 - 13:53

Het idee van Maxima is hartstikke mooi maar de uitvoering is her en der wat minder maar het plaatje is nog steeds best wel mooi. Fijn om de smaragdparure weer eens te zien en ik vind de one shoulder jurk met het grote detail echt goed bij de koningin passen. De kleur is ook mooi.... Maar dan de pasvorm die doet echt afbreuk aan het geheel. Jammer want had hij goed gezeten was het zo een 10 geweest wat mij betreft. Kapsel en tiara zijn wel erg mooi.... Goed te zien dat onze koningin een deugdelijke spanx aan heeft onder haar japonnen en geen blote bips heeft zoals Kate ;-)

afbeelding van Nova

Nova

woensdag 04 jun 2014 - 13:29

Ik kan me heel goed voorstellen dat je kiest voor wat ruimere kleding en niet voor nauw aansluitend. Het lijkt soms wel alsof dat laatste voor veel vrouwen het hoogste (mode)doel is. Maar in de eerste plaats: wie ziet er charmant uit in nauwe aansluitende kleding (tenzij je een perfect figuur hebt met de juiste proporties) en in de tweede plaats: wil je je zo presenteren? Marquerita ziet er heel fijntjes uit, mooi, charmant en zichtbaar comfortabel. Klasse!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 jun 2014 - 16:01

Nova, :) als je met nauw aansluitende kleding bedoelt TE aansluitend, te strak dus, dan is dit idd niet mooi. Zelfs al heb je een perfect figuur met de juiste proporties. Te strak is dus voor niemand mooi. Maar er is nog een tussenweg: MOOI aansluitend :)uiteraard ook weer passend bij je figuur.
Ik vind Margarita er ook mooi, charmant en fijntjes eruit zien :))
Hoe vind je haar nieuwe sieradenlijn?

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 04 jun 2014 - 16:21

Henny zo te zien lijken het mooie sieraden,alleen zal er wel een prijskaartje aanhangen. Goud met diamanten.
Wat ik zo leuk vind aan haar dat ze erg haar best doet en er steeds mooier uit begint te zien.
Ze ziet er gelukkig uit, en fijn dat ze weer helemaal in de familie is opgenomen.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 04 jun 2014 - 13:37

Goed mee eens Nova.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 04 jun 2014 - 14:57

Daar ben ik het ook helemaal mee eens ,goed geschreven Nova !

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 04 jun 2014 - 13:08

Het is echt een hobbezak jas, die niet flatteert, maar haar kapsel en make -up zijn veel beter geworden de laatste tijd.
Jammer dat ze wat klein , dan het is toch moeilijker om goede kleding stijl te vinden.
Ik vind haar er ook heel stralend en gelukkig uitzien, ben heel blij voor haar, met een( volgens mij) lieve man en schattige kinderen!!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 04 jun 2014 - 13:08

Het is echt een hobbezak jas, die niet flatteert, maar haar kapsel en make -up zijn veel beter geworden de laatste tijd.
Jammer dat ze wat klein , dan het is toch moeilijker om goede kleding stijl te vinden.
Ik vind haar er ook heel stralend en gelukkig uitzien, ben heel blij voor haar, met een( volgens mij) lieve man en schattige kinderen!!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 04 jun 2014 - 11:48

Even iets anders hebben jullie bij PPE die prachtige foto`s van prinses Margarita gezien? Zij ziet er steeds mooier uit.Volgens mij luistert zij goed naar adviezen qua make-up en kleding dus zo kan het ook.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 jun 2014 - 12:22

Klopt, het model is idd hobbezak-achtig. Dit maakt haar nog kleiner, want ze is al best klein van stuk. Mooi aansluitende kleding flatteert haar.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 04 jun 2014 - 12:37

Dat ben ik wel met jullie eens ,maar het is een jas.Ze heeft er volgens mij een mooi kanten jurkje onder.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 jun 2014 - 12:06

Wat toevallig, zeg. Ik heb ze net bekeken. Wat ziet ze er prachtig uit en de kleur blauw staat haar geweldig. Mooi haar en make-up. Heel elegant plaatje.
Trouwens ik vind haar sieradenlijn ook heel mooi. :))

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 04 jun 2014 - 11:37

De reactie dat sommige dingen uitvergroot worden, daar ben ik het niet mee eens. o.a Robin heeft veel foto`s genomen en daar is toch duidelijk te zien dat de jurk vrij strak zit. Bij dit model en stof geeft dat een problemen. Ik neem aan dat ze zich van tevoren toch wel eens goed in de spiegel bekijkt.
Ik bezie tenminste mijn kleding altijd kritisch als ik iets pas en er wordt ook vaak mijn mening gevraagd door anderen omdat ik vaak een foutje ontdek.
Maxima zal helaas wel geen kritiek dulden maar goed advies was hier en ook wel vaker wel nodig geweest.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 jun 2014 - 11:33

De schoenen vind ik op zich erg mooi, maar onder de lange jurk had ze beter voor een dichte fijne pump kunnen kiezen. Nu is het net of ze op blote voeten loopt; je ziet alleen haar tenen.;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 04 jun 2014 - 12:06

Ik vind een verfijnd sandaaltje juist heel elegant staan! Alleen heb ik het idee dat deze goudkleurig zijn, terwijl de clutch zilverkleurig is, kan dat kloppen?

Aan de andere kant: vroeger liet Maxima nog wel eens wat vaker satijnen pumps in de kleur van een jurk verven. Dat had hier ook heel goed gekund.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 04 jun 2014 - 12:08

Inderdaad Royal Ellen, in de kleur van haar jurk zou ik perfect zijn geweest :) Mij viel het ook op dat de schoenen neigen naar goudkleurig, terwijl haar clutch zilver zilver is.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 04 jun 2014 - 11:30

Zo ,even alle commentaar en foto's goed bekeken.
@ Ineke , voor 100% met je eens .
Positief vind ik de geweldig mooie kleur en geen NATAN .
Maar als daarJT loopt , waarom dan niets door hem laten ontwerpen ?
Misschien komt het doordat ik wat ouder :-) ben ,maar ik vind dit net niet ordinair.
Bekijk vooral de foto van vorsten ( link van Ineke) ,en begrijp wat ik bedoel .
Ze moet ook uit gaan kijken met wat ze laat doen aan haar gezicht ( vergroot de foto maar van vorsten)
Ze lijkt me erg spontaan en ongedwongen ,het zou fijn zijn als ze dat ook uiterlijk blijft .
En ik denk dat ze dit model met het oog op Charlene gekozen heeft ,maar die heeft hier toch een ander figuur voor .( beter?)

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 04 jun 2014 - 11:27

Prachtige kleur, schitterende juwelen!
Maar voor 3800,- vind ik de pasvorm belabberd, maar ik ben er inmiddels ook van overtuigd maxima houdt van strakke kleding. Iets ruimer zou mooier zijn maar ze wil het zelf blijkbaar zo.
De rok deed mij meteen denken aan de roze strapless die ze droeg op de 40e verjaardag van WA, daar knalden haar heupen er ook uit..

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 04 jun 2014 - 11:23

Wow, ik ben een beetje laat met commentaar geven... Echt een spectaculaire jurk voor Maxima! Een goede kleur, ik vind de schouderpartij geweldig, en leuk dat ze een keer Lanvin draagt (heeft ze dat eerder gedaan?)

Dat gezegd hebbende, als kritiekpuntje vind ik de jurk te smal toelopen bij de benen en ook te kort. Te veel zeemeermin-idee, en dat staat haar niet goed. (zo vond ik ook de Taminiau jurk bij de bruiloft van Victoria die iedereen zo geweldig vind niet zo geschikt voor Maxima). Overigens had ik wel verwacht dat ze Jan Taminiau zou dragen, omdat de ontwerper er ook was, dus daarin was ik wel een klein beetje teleurgesteld...

Haar kapsel was weer prachtig, haar make-up erg mooi (bescheiden voor haar doen!). Beatrix was ook een plaaaaatje, dat kan ook niet altijd gezegd worden (alleen jammer van de peeptoes), en Willem-Alexander had ook een knappe dag. Schitterende juwelen.

De foto die Ineke hierboven plaatst is inderdaad alles behalve flatteus. We kunnen zelfs de rand van haar shapewear zien... Jammer. Ik heb het eerder geschreven, maar het is toch wel een nadeel dat we tegenwoordig alles in zoveel detail kunnen zien. Er blijft zo van geen enkele outfit iets over. Ik geef het je te doen...

Maar DIT is een heel mooi plaatje !
http://www.ppe-agency.com/preview.php?zoektype=2&id=122026&start=0&searc...

afbeelding van Jadau

Jadau

woensdag 04 jun 2014 - 11:11

Op het eerste gezicht een mooie jurk, mooi model maar wanneer je kritisch kijkt zijn er toch nog een aantal puntjes. De rits is waarschijnlijk opgezet zoals bij dit model, dit kan wel mooi zijn.http://www.linearaffaelli.be/nl/collectie/occasion-wear/cs14-set-173-cs1... maar zou dit niet in de zijnaad doen. Ik heb meerdere foto's bekeken. Wanneer je in de mouw (volant) kijkt lijkt het dat de ruimte die over was wat bij elkaar is gerimpeld, dit was mooier wanneer het precies passend was geweest. Ook vanaf de heupen had het wat rechter gemogen. Kleur en kapsel helemaal mooi.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 04 jun 2014 - 10:26

Ik vind het een prachtige jurk, zelfs de rits :) (lekker modern), die de smaragden parure super doet uitkomen. Haar is ook geweldig. En om haar nu met KK te vergelijken... ze heeft curves maar dat maakt haar toch niet ordinair? Enige minpuntje vind ik dat de stof zo tekent. Het lijkt mij dat het niet komt doordat de jurk te strak zit, maar iets met stof die niet lekker glijdt over shapewear /gebrek aan shapewear /te dun elastisch stofje oid. Als de jurk mooi gegoten had gezeten zoals bijvoorbeeld de jurken van Jan Taminiau en die rode jurk van Benito Fernandez, door te werken met een strakke stevige 'onderjurk' en een losse stof eroverheen, was het perfect geweest. Al zijn foto's uit alle hoeken ook wel heel genadeloos. Nog een klein zeurpuntje zijn de tenen... tijd voor mooie dichte galaschoenen... Maar overall: prachtige koningin!

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 04 jun 2014 - 10:40

Merel ik ben het helemaal met je eens! Ik vond het wel grappig om te zien hoe über kritisch hier naar de kleding wordt gekeken en sommige dingen behoorlijk worden uitvergroot (dit is trouwens GEEN 'kritiek' op mensen die reageren!) en op de facebook pagina van het koninklijk huis er alleen maar enthousiaste reacties zijn op hoe mooi onze koningin en prinses eruit zagen (nu is dit dan wel een modewebsite maar vond het gewoon grappig om het verschil zo te zien :) ) maar ik wil wel even opmerken dat we vaak iets te zeggen hebben op de kleinste dingetjes, zoals nu de rits van Lanvin, maar we storen ons net zo goed aan de plooitjes van Natan en de wybertjes (schrijf ik het goed?) van Jan T, het zijn nu eenmaal kenmerken van de ontwerpers, dat ik het soms een beetje te ver vindt gaan om daar over te vallen. Plus foto's werken behoorlijk vertekenend door een verkeerde hoek, belichting en door de beweging van personen (waardoor je soms ook gekke gezichtsuitdrukkingen ziet, kijk maar naar de foto's van Kate bij een wishkystokerij!) Nogmaals, ik heb geen kritiek op mensen en hun reacties, dat is juist het leuke van deze site! :D

Los daarvan is haar make-up ook heel mooi, heel rustig en de oranjeblush wordt bewaard voor het WK haha. Heel jammer dat Charlene er niet was, maar gelukkig heeft Albert beloofd terug te komen samen met haar haha :)

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 04 jun 2014 - 11:31

Anouk, ik ben het weer helemaal met jou eens!! Als je op een gemiddelde fb pagina over Maxima / Koninklijk huis kijkt dan zijn ze bijna alleen maar positief over Maxima. De mensen die ik om mij heen spreek over Maxima, zijn alleen maar vol lof en zeggen dat ze er altijd zo leuk uitziet. Op deze pagina is dat idd soms heel anders... geen kritiek hoor op deze mensen, ik ben zelf ook kritisch, maar probeer dit wel opbouwend te doen. Het is wel grappig om te zien dat het zo anders is op deze site..alhoewel het een modeblog is uiteraard! En nogmaals; foto's zijn een momentopname, belichting doet heel veel en dat is niet altijd voordeling voor de gefotografeerde persoon. Ik ben blij met Maxima hoe ze er gisteravond uit zag!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?