Het staatsbezoek aan Portugal ligt alweer achter ons. De komende dagen is Máxima's publieke agenda leeg, dus kunnen we uitgebreid terugblikken op al het moois dat Máxima ons heeft voorgeschoteld. In deze log: Máxima kapsels. 

Koningin Máxima maakt bij formele gelegenheden gebruik van verschillende kapsters, die op freelance basis voor haar werken. Uit de beelden van de aankomst en het vertrek kunnen we concluderen dat dit keer de Haagse kapster Martina mee was. Ik ken haar verder persoonlijk niet, maar wat een talent heeft deze vrouw! Kijk maar naar de onderstaande beelden, waarbij de verschillende lagen en lokken gelijk opvallen. De chignon die we op de eerste dag van het staatsbezoek zien, is bijvoorbeeld prachtig omlijst. Wat lijkt het me heerlijk om met dergelijke kapsels rond te lopen. 


Pssst. Wat is ze toch mooi! 

De eerste dag van het bezoek wordt  afgesloten met een staatsbanket. Ook hier zien we Máxima met opgestoken haar, maar wel met een ander kapsel dan overdag. Mooi detail: door de lokken aan weerszijden, is het diadeem een geheel met het kapsel. Wat mij betreft kan een een dergelijk detail een kapsel maken of breken. 

Op de tweede dag van het staatsbezoek, laat Máxima haar blonde lokken opnieuw opsteken. Ook hier zien we weer een kunstwerkje, waarbij Máxima's haar aan de linkerzijde van haar achterhoofd is opgerold in een chignon. Wat mij betreft was de lok aan de andere zijde van Máxima's gezicht wel een minpuntje. Een kwestie van smaak, want ook hier zien we het talent van de kapster weer terug. Als ik een dergelijk kapsel bij mezelf doe, blijft het haar -ondanks een dikke laag haarlak- nog geen minuut zitten. Bij Máxima is de lok de hele dag wél blijven zitten. Verschil moet er wezen ;-)

 

Tijdens staatsbezoeken zien we steeds vaker ook halfopgestoken kapsels waarin juwelen zijn verwerkt. Wat mij betreft de gulden (of diamanten, in letterlijke zin) middenweg tussen een koninklijk opgestoken kapsel en Máxima's voorkeur voor los haar. 

Het staatsbezoek aan Portugal werd op de derde dag afgesloten met een bééldschoon kapsel. Ik kan alleen maar zeggen: meer, meer, meer! 

~Advertentie~


~einde advertentie~

Foto's: www.monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mary

Mary

zondag 15 okt 2017 - 21:47

Het kapsel van de laatste dag vind ik het allermooist. Het losse haar en die met roos in het haar vind ik het minst mooi...

Roos in haar.... Dat wil je normaal toch niet... ;-)...

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 15 okt 2017 - 11:39

Erg leuk, dat je je kennis over haarstukken deelt, Corine!

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 14 okt 2017 - 00:12

Ik vind met name de dagkleding afgelopen dagen echt mooi; het kapsel van de derde dag springt er voor mij uit.
Mijn algehele indruk is toch wel dat het lijkt of Maxima vermoeid is, meer algeheel vermoeid. Soms loopt ze zo met gebogen rug en wat hangende schouders; dit is al langer zo. Ik zou zeggen: doe het maar eens wat rustiger aan en kom wat bij na alle drukte en gebeurtenissen van de laatste tijd.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 13 okt 2017 - 23:33

Onvoorstelbaar mooie, uiterst chique, echt koninklijke kapsels !!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 okt 2017 - 16:19

Wat een schitterende kapsels!! Inderdaad, Josine, meer, meer, meer.... Vooral de laatste dag! Geweldig!!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 13 okt 2017 - 23:21

Prachtige opgestoken kapsels. Ook een vorm van kunst.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 13 okt 2017 - 15:06

Dit zijn pas kapsels!! Heel mooi!! En duidelijke fotos ook

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 13 okt 2017 - 14:51

Waanzinnige mooie kapsels. Dat zal ook wel wat zitvlees van onze queen hebben vereist...
Komende week neem ik aan herfstvakantie dan kunnen haar haren weer bijkomen van t haarlak en t ophangen van alle hulpstukken.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 13 okt 2017 - 13:49

wat een ontzettende mooie kapsels. Complimenten!

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 13 okt 2017 - 13:32

Qua haar was het echt een feestje!
Ze mag wel vaste kapster worden ;-)

afbeelding van Molly

Molly

vrijdag 13 okt 2017 - 13:32

Kan iemand iets vertellen over de diamanten haarspeld die Maxima in haar haar droeg tijdens de 2e avond van het staatsbezoek.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 13 okt 2017 - 14:04

En de oorbellen op de laatste dag?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 14:21

Heeft ze eenmaal eerder gedragen tijdens de opening van de tentoonstelling over Chinees porselein. Herkomst is nog onbekend.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 13 okt 2017 - 13:30

Prachtige kapsels. Alleen de rechterkant van het kapsel met de grote bloem vind ik minder mooi, terwijl de "open" kant en de achterkant echt ZO mooi zijn. Soms hangt de lok ietsje pietsje te laag.

Maar wat ontzettend fijn als er zo'n professionele kapster mee gaat, een feest! :)

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 13 okt 2017 - 13:14

Zo dan, dat is pas even genieten! Heerlijk om alle kapsels nog eens op een rijtje te zien. Het kapsel van gisteren (dag 3) is wat mij betreft de absolute nummer 1! Werkelijk beeldschoon!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 13 okt 2017 - 13:11

Allemaal prachtige kapsels! Het kapsel op dag 3 spant voor mij de kroon! Heel mooi, en ook net even wat nonchalante lokken erbij.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 okt 2017 - 12:58

Wat een geweldige kapsels!! Wat een talent heeft deze Martina!! Echt heel mooi gedaan. De kapsels van dag 1 (overdag) en dag 3 vind ik het mooist. Hier mag Máxima veel vaker voor kiezen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?