"Hare Majesteit Koningin Máxima is van donderdagmiddag 11 tot en met vrijdag 12 april in Washington DC in het kader van de voorjaarsvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank Groep (WB). Zij doet dit in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling."


Foto

Foto

Foto

Outfit:

Rode japon.

Ontwerper: Dolce & Gabbana

Eerder gedragen: Ja, in 2018 bij het Oncode Instituut voor Kankeronderzoek.

Accessoires: Eerder gedragen tassel oorhangers

 

 

screenshots livestream ©WorldBank

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carlaz

Carlaz

zondag 21 apr 2019 - 11:31

Ik zie een gewoon rood jurkje, op een mens van vlees en bloed. Geen plastic paspop zonder hobbeltjes en bobbeltjes.
De tijd dat vrouwen zich in moesten snoeren voor een wespentaille is gelukkig al een tijdje voorbij.

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

dinsdag 16 apr 2019 - 10:37

Mooie jurk en kleur - haar kan beter maar goed ze is hier voor haar werk en niet voor een artikel in Vogue

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 15 apr 2019 - 14:08

Mooi passend jurkje!

afbeelding van Snijders

Snijders

maandag 15 apr 2019 - 16:43

Vind ik ook. Ze ziet er leuk uit. Reactie op mooi passend jurkje.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 15 apr 2019 - 15:16

Zeker Joke.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 15 apr 2019 - 10:25

Ach, we hebben het hier al jaren over haar haar (gehad) en dat blijft ze lekker dragen zoals zij dat wil en zo zal het ook zijn met de te krappe kleding. En geef haar eens ongelijk...We kunnen met z'n allen duizend keer vinden dat het eigenlijk niet kan, maar daar trekt ze zich (misschien terecht) niets van aan.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 15 apr 2019 - 10:13

Mooie kleur rood. Alleen oei, wat zit de jurk strak! Jammer.

afbeelding van Christal

Christal

zondag 14 apr 2019 - 22:39

'Koningin' is hier toch slechts een titel die voor haar naam staat? Zij is hier immers in haar functie van speciaal pleitbezorger van de VN, ik neem aan vanwege haar deskundigheid en expertise.

Prachtig rood jurkje, imo heel geschikt voor de gelegenheid.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 15 apr 2019 - 22:49

Sorry, was een dubbel bericht.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 15 apr 2019 - 20:56

Ik wil hier neutraal in zijn, maar op zich zou ze deze functie nooit hebben gekregen als ze niet de titel 'Koningin' had gekregen door haar huwelijk met de Koning. Het is meer dan 'slechts een titel'. Ze is hiermee ook vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden. Of haar deskundigheid en expertise hierin een rol speelt zal zeker mede bepalend zijn geweest om die functie te gaan vervullen. Ze heeft echter die functie te danken aan haar gehuwde status met de koning. Als het 'slechts om de 'titel' zou gaan, zou ze zich anders kunnen laten noemen tijdens de VN werkzaamheden.Maar dat gebeurt niet. En gezien alle foto's die er gemaakt worden waar zij vaak het middelpunt is, dan gaat het echt om meer dan 'deskundigheid en expertise'.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zondag 14 apr 2019 - 19:42

Ze mag er dan wel namens de VN staan, dan nog moet de Koningin ervoor zorgen dat zij er representatief bijloopt, ze “werkt” voor de VN maar is intussen nog meer Koningin van 17 miljoen Nederlanders. Het spijt me te moeten zeggen maar er is eigenlijk (bijna) nooit een excuus om voor een vrouw, en in deze funties al helemaal, om er zo slordig bij te lopen. Alles wegwuiven onder het mom “kijken naar de mens” of “geweldige glimlach” houdt ook eens op lijkt mij. Ze heeft zeer vooraanstaande functies en daar hoort bij goed en verzorgd uiterlijk/gekleed alswel een “geweldige glimlach”. Ze heeft alle middelen om hieraan te kunnen voldoen.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

zondag 21 apr 2019 - 17:31

#doeslief

afbeelding van Carlaz

Carlaz

zondag 21 apr 2019 - 11:59

Er is eigenlijk geen excuus voor een vrouw om er zo slordig bij te lopen?
Als dit uw idee van slordig is, dan loopt het merendeel van de vrouwelijke wereldburgers er geregeld bij als vogelverschrikker.

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

zondag 21 apr 2019 - 17:32

Helemaal mee eens

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 14 apr 2019 - 21:50

Maxima ziet er goed uit in rood. Alleen jammer dat de jurk te klein is.
Goede onderkleding is belangrijk, hier moet Maxima echt opletten.

afbeelding van Elles

Elles

zondag 14 apr 2019 - 15:08

Ik vind jurkje goed ,waarom alles zo in de puntjes,kijk naar de mens,die daar staat.Overdreven om zo in details te treden over te krap,te "bubbelig" enz.
Zij staat er namens de VN en niet als "koningin".

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 14 apr 2019 - 20:44

Dat argument wordt keer op keer gebruikt. Op haar naamkaartje staat altijd Queen Maxima of the Netherlands. Dat betekent mijns inziens dat ze er als koningin is. Daar komt nog eens bij dat ze er nooit zou zijn geweest als ze niet was getrouwd met de koning van Nederland. Het lijkt me dat je in elke publieke functie - en trouwens ook als je gewoon een baan hebt of een huismoeder bent - moet letten op je lingerie, maar daar wordt blijkbaar anders over gedacht. Dat de jurk verkeerd gewassen is, vind ik een vreemd argument. Zelfs als dat zo mocht zijn, dan komt hij toch hopelijk niet meer in de koninklijke kleerkast terecht....

afbeelding van Leana

Leana

zondag 14 apr 2019 - 23:22

Mee eens Carolina.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 14 apr 2019 - 12:03

Ach, ik denk dat Maxima zich daar helemaal niet zo mee bezig houdt en een ingepakt koffertje meeneemt. Ms. is er wel een kleedster die denkt als ik het zelf kan wassen dan doe ik dat waardoor alle apret er uitgaat en er krimp optreedt. Die groene combinatie van Taminiau zag er ook niet meer uit en eerder was hier een discussie over een zwart/wit gespikkeld (Frans) jurkje tijdens een regiobezoek. Bij de 2e keer dragen zag het er ook uit alsof het van het hangertje was gevallen en een tijdje op de grond had gelegen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 14 apr 2019 - 01:28

Ik denk echt dat dit mooie jurkje verkeerd gereinigd is. Alles trekt, ook de mouwen en bij de oksels. Je ziet bij de zoom (dubbel gestikt vanwege het paarse stiksel) ook duidelijk de krimp. Overigens nu we door de strakte van de jurk wat zicht hebben op de underwear denk ik dat de koningin gebaat zou zijn bij een correctie onderjurkje of body i.p.v. een strak broekje en losse bh. Die correctie broekjes of panties werken allerlei rolletjes en bobbeltjes naar boven zo vertelde de lingeriezaak waar ik kom. Zo’n correctie onderjurkje vind ik persoonlijk ook heel lekker zitten om een panty niet te laten zakken daar heb ik nogal eens last van vanwege de lengte der benen.

afbeelding van Marianna

Marianna

maandag 15 apr 2019 - 14:08

Ik heb Maxima een keer gezien bij de opening in Leidsche Rijn, nou die heeft echt niet zo’n bangmaker nodig hoor.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 14 apr 2019 - 11:14

Prachtige jurk, zou ik ook zo willen.

Denk je echt verkeerd gereinigd? Dan vind ik het raar dat ze dat aantrekt, dat ziet ze dan zelf toch ook wel lijkt me. Als het al zo duidelijk te zien is op foto,s dan is het in het echt nog erger.

afbeelding van Leana

Leana

zaterdag 13 apr 2019 - 22:37

Prachtige kleur en snit. Het valt alleen iets te klein. Te strak en aan de achterkant trekt het. Het komt de laatste tijd vaker voor dat haar kleding te strak zit. Het valt me nu meer op dan voorheen. Misschien is ze iets aangekomen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 13 apr 2019 - 21:37

Mooie kleur, goede lengte. Alleen deze jurk trekt en tekent onder haar boezem door de te strakke taille. Dat staat nooit voordelig en maakt haar een beetje een moeke. Ze is absoluut niet dik maar het oogt wel zo.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

zaterdag 13 apr 2019 - 20:23

Maxima in het rood; altijd goed!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 13 apr 2019 - 18:05

Een mooie jurk. Goede kleur. Deze keer vallen de imperfecties meer op. Vorige keer had ze een mooie paarse jas overheen en paarse hoed. Nu zien we (beter) dat ie kreukt en toch aan de achterkant de taille wat te strak is.
Leuk deze oorbellen erbij!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 apr 2019 - 17:06

Wat een leuk jurkje is dit toch. Perfect voor de gelegenheid en Máxima en rood is altijd een goede keuze. Trots op onze mooie koningin die dit werk met zoveel enthousiasme doet!

afbeelding van Marly

Marly

zaterdag 13 apr 2019 - 16:33

Het is een mooie jurk, zit war strak om de buik, dat is jammer. Iedere vrouw heeft wel eens een wat dikkere buik en zij staat altijd in de schijnwerpers. Ook het haar valt slap, even vastmaken is mooier maar ze staat er toch maar weer en we mogen trots zijn op deze koningin!

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 apr 2019 - 18:27

De witte avondjurk van 2 dagen geleden zat ook strak om de buik en daar heeft niemand er wat over gezegd ;)
Maar je noemt dit al “een wat dikkere buik”?? Dat meen je niet!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 13 apr 2019 - 14:51

Wat een mooie en geschikte look! Valt mij op dat Maxima vaak voor rood kiest als ze abroad is. Staat krachtig en zakelijk.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 13 apr 2019 - 20:09

andere bh en hoger vallende panty waardoor er geen 'kneepjes' op de heupen zitten en je hebt een 10 te pakken op de zaterdag.
Of een grotere maat jurk kopen. Deze zit op knappen

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 apr 2019 - 18:22

Waarom een andere bh?

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 13 apr 2019 - 20:08

Omdat deze slecht zit

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 13 apr 2019 - 21:01

Snap ik niet, wat ik zie is dat haar borsten juist keurig netjes zitten in deze jurk ;)

afbeelding van Sandra

Sandra

zaterdag 13 apr 2019 - 13:41

Het is een leuke en geschikte jurk voor de gelegenheid.
Hij lijkt alleen niet goed meer te passen. Jammer.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?