Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 30 september een digitaal werkbezoek gebracht aan de gemeente Alphen aan den Rijn in het kader van de aanpak van problematische schulden door Stichting SchuldenlabNL en de rol van De VoorzieningenWijzer daarin. Ook staatssecretaris Bas van ’t Wout van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nam deel aan de videogesprekken.

Koningin Máxima en de staatssecretaris voerden drie digitale groepsgesprekken om inzicht te krijgen in de verschillende manieren waarop mensen met problematische schulden worden geholpen. Het eerste gesprek ging over De VoorzieningenWijzer. Dit is een praktisch instrument dat gemeenten, woningcorporaties en welzijnsorganisaties inzicht geeft in regelingen, fondsen en vergoedingen voor minima en bijdraagt aan het voorkomen van schulden en armoede.

De schuldenaanpak van de gemeente Alphen aan den Rijn bestaat uit een aantal methoden die zijn aangedragen door SchuldenlabNL. Dit landelijke samenwerkingsverband van publieke en private partners heeft tot doel om Nederland schuldenzorgvrij te maken door opschaling van succesvolle schuldhulpmethoden. De VoorzieningenWijzer is er daar één van. De gemeente Alphen aan den Rijn gaat nu in navolging van de gemeenten Almelo, Den Haag en ’s-Hertogenbosch zelf een lokaal Schuldenlab oprichten. Tijdens het tweede videogesprek spraken Koningin Máxima en de staatssecretaris dan ook met betrokkenen over de opzet van het lokale Schuldenlab en de ondersteuning hierbij door SchuldenlabNL.

n het derde videogesprek vertelde een aantal mensen met aanzienlijke schulden vervolgens over de oorzaak, de impact op hun leven, hoe zij samen met de gemeente en andere betrokkenen proberen om uit deze schuldsituaties te komen en de rol van De VoorzieningenWijzer daarin. De gesprekken vonden online plaats in verband met de aangescherpte richtlijnen i.v.m. het coronavirus.

Mode
Outfit: Japon met plissé-rok en een print uit de Valentino-collectie van 1969. De jurk is in Italië gemaakt en rond de halslijn versierd met kralen en pailletten. 
Label: Valentino
Eerder gedragen: Ja (september 2019, presentatie jaarverslag UNSGSA tijdens 74e AVVN
Materiaal: zijde (twill)

Foto ©RVD

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Tony

Tony

zaterdag 03 okt 2020 - 18:16

Leuke jurk! Staat haar ook goed qua kleur.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 03 okt 2020 - 15:35

Fantastisch jurkje, ik zie nu pas de kralen bij de halslijn en schouders. Zou m graag ook zelf dragen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 03 okt 2020 - 12:38

Mooie jurk met mooie kleuren en patroon. Ik zou wel gewoon een strik maken, nu lijkt het idd een key-cord. Ook heel mooi gedetailleerd die pailetten, kunstig.

afbeelding van Maria48

Maria48

zaterdag 03 okt 2020 - 11:14

Bijzonder stofpatroon, staat haar heel goed, koningin waardig.

afbeelding van Marjet

Marjet

zaterdag 03 okt 2020 - 10:47

De jurk is echt een plaatje! Leuke print en mooi afgewerkt met pailletten en kralen. De strik mag van mij iets hoger, nu heeft het voor mij een beetje een key cord effect. Grappig om te zien dat ze de jurk met precies dezelfde oorbellen draagt als vorig jaar. Ze staan er heel tof bij!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

zaterdag 03 okt 2020 - 00:08

....prachtig gemaakt handwerk. Deze jurk staat de Koningin geweldig mooi.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 02 okt 2020 - 22:48

Gave jurk! En grappig om te zien hoe haar bureau eruitziet. Lekker herkenbaar ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 02 okt 2020 - 22:38

Bijzondere dress.
Zo n hoge standaard is mooi, vaak is t beeld online van onderaf. Ik streef naar gelijke hoogte. Dit is hoger. Benieuwd hoe t dan binnenkomt. Ga ik proberen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?