Als je er tegenwoordig hip bij wilt lopen, dan moet je de mode wel heel goed in de gaten houden. Trends zijn zó vluchtig, zó snel, dat er vrijwel geen tijd overblijft om te wennen of te aarden. Daarom blikken we in de nieuwe serie 'Trends van Toen'  nog eens rustig terug op de modegrillen die we alweer bijna vergeten zijn én die Máxima ook gedragen heeft. Met vandaag aandacht voor: de Máxima-oorbel. 

Er zijn niet zo heel veel trends die 1 op 1 gekoppeld kunnen worden aan koningin Máxima, maar de trend van de lange oorbel met één steentje als pendant valt daar zeker wel onder. Rond 2007 introduceerde ze het model in verschillende varianten. Vrijwel allemaal kwamen ze uit de collectie van de Larense sieradenontwerpster Mirian van Kampen, die werkt onder de naam Maison van Belle. 

Rood/oranje cilindervormige hanger van Maison van Belle: 

Hanger met ronde parel, Maison van Belle. 

In 2003 kreeg Máxima oorhangers van citrien cadeau. Ze draagt ze tot op de dag van vandaag. Hier lees je er meer over. 

Sowieso een heel mooi plaatje, maar let ook even op de oorbel. Rond 2007/2008 was dit absoluut Máxima's favoriet. Elke maand droeg ze dit paar van Maison van Belle wel een keer. 

Hier issie weer: 

Hanger van tijgeroog, Maison van Belle:

Rode hangers, ontwerpers onbekend. (Jullie raden vast wel waar de volgende Trend van Toen over gaat: uitgroei ;-))

Klassieke outfit met grijze hanger: 

Het ontwerp met een lange ketting en een vrij prominente hanger droeg Máxima zó vaak, dat het ontwerp al snel de Máxima-oorbel werd genoemd. Bij de V&D, Hema en Bijoux For You struikelde je er bijna over. Nu earcuffs en andere modetrends het modebeeld hebben overgenomen, moet je helaas wat harder zoeken voor een goede Máxima-oorbel. Ik koop ze vaak bij Justine Marcella, die werkt onder de naam Chosen by Justine. Wil je zelf ook even shoppen à la Máxima? Dan heb ik goed nieuws! Met de kortingscode Máxima krijg je deze maand 10 procent korting. 

Oorbel 1: Druppeltjes in grijs, via Chosen by Justine. €25,00
Oorbel 2: Cilindervormige hangers van Maansteen, via Chosen by Justine. €20,00
Oorbel 3: Groene druppels, via Chosen by Justine. €10,00

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 08 apr 2021 - 14:26

Grappig dat wij allemaal onze voorkeuren hebben voor oorbellen. Ik vind de hangers heel mooi, maar wil m’n oorbellen het liefst niet voelen. Dus geen hangers voor mij ;-)
Overigens heeft Máxima prachtige hangers in haar collectie. Ik vind ze haar ook mooi staan.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 06 apr 2021 - 23:20

Een schitterend artikel, Josine - zeer warm aan te bevelen ! En wat een overheerlijk prachtige foto's - wat weet je ze toch altijd mooi uit te kiezen ! Vooral Mathilde in blauw is echt een plaatje !! En het eveneens bijzonder mooie jurkje in rood en blauw droeg ze bij een bezoek aan Den Haag, waar ze haar vriendin Máxima ontmoette, wat van top tot teen (letterlijk !) tot een echt elegantieduel van uiterste chic en verfijning leidde !

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 06 apr 2021 - 18:56

Ik wil graag die citrien!
Maar te bang ergens aan te blijven hangen..

Was ze vandaag oorbel-loos?
Koningin Máxima spreekt online over de effecten van de coronacrisis op de mentale gezondheid van Nederlanders. https://t.co/F2O9I8de87 https://t.co/h7Wprc7V4p

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 06 apr 2021 - 14:47

Wat staan deze fantastische oorbellen toch mooi. Niets voor mij helaas, maar Máxima weet er altijd mee te shinen. Van dit soort beauty’s heb je nooit genoeg!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 06 apr 2021 - 09:58

Ik hou zelf niet zo van hangers, dat gebungel tegen m'n wangen, haha. Ik vind ze wel mooi.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 06 apr 2021 - 11:52

Juist van dat gebungel word ik heel vrolijk, haha. Ik vind ringen juist heel vervelend dragen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?