In Italie droeg koningin Máxima bij haar zwarte japon van Valentino opvallende goudkleurige spiraal oorbellen met kleine diamantjes. Dankzij een tip van Maridje kan ik jullie vertellen wie de ontwerpster is: Marianna Goulandris. De Griekse sieradenontwerpster behoort tot de vriendenkring van het koningspaar en trouwde dit jaar in aanwezigheid van het koninklijk gezin in Londen met Filippos Lemos. De kans is dus groot dat Máxima deze goudkleurige oorbellen heeft gekregen, maar voor de liefhebbers is er goed nieuws. De oorbellen zijn namelijk te koop in het Griekse museum Cycladic. Een goede reden om een vakantie te boeken naar de zonnige vakantiebestemming van ons koningspaar ;) 

Máxima in Italie met de oorbellen à 700 pound. 

Foto: Monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 28 jul 2017 - 14:45

Brrr nee, geen charmant ontwerp, veel te grof.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 28 jul 2017 - 14:06

Ik vraag me heel erg af of de diamanten armband met letters en boze oog ook wellicht van de hand van deze ontwerpster is. Op haar Instagram account zie ik dat ze ook sieraden met letters maakt. Ik weet niet of de ontwerper van did armband al bekend is?

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 27 jul 2017 - 20:32

Ik vond en vind ze leuk. Bijzonder ontwerp. Zou ze wel vaker willen zien. En dan graag bij een sobere outfit. Dan komen ze het mooist tot hun recht.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 27 jul 2017 - 15:11

Ik vind ze hartstikke leuk!! De ontwerper dacht vast: Wat zal ik er dit keer voor een draai aangeven;-)
Diamantjes vind ik overbodig.. Ontwerp is al voldoende... En ze staan Maxima ook goed, misch. omdat het ook de dunne variant is!

afbeelding van M

M

donderdag 27 jul 2017 - 13:47

Ik vind de oorbellen echt niet mooi. Zelfs vreselijk... lijkt op sieraden die je door je neus zou dragen en dan ook nog eens diamanten erop. Verder lijkt het op goud maar het is mat wat de indruk wekt dat ze nep zijn. Vreemde combinatie met diamant. En daarna komt de prijs, die lijkt ook scheef te lopen met het ontwerp

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 27 jul 2017 - 15:41

Helemaal mee eens! Van mij mag ze deze lekker privé gaan dragen. In de koninklijke kluis ligt nog veel meer moois wat zij als koningin bij een staatsbezoek, werkbezoek of iig bezoek als koningin kan dragen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 27 jul 2017 - 12:41

Wat leuk dat de ontwerper gevonden is. Prachtig tijdloos model, die mag ze vaker dragen!
En wat leuk je gisteren bij Boulevard te zien met een update over de sieraden van Máxima. Was even bang dat Marc vd Linden met jouw werk aan de haal zou gaan, dus leuk te zien dat jij alle credits krijgt!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 27 jul 2017 - 15:23

Dank je wel!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 27 jul 2017 - 11:11

Dit lijken me niet dezelfde spiralen. Degenen op de "museum-foto" lijken veel grover/dikker. Het lijkt mij ook niet logisch dat, als je een serie diamantjes op een oorbel plaatst, je die dan aan de achterkant zou doen...

Ik vind de oorbellen overigens wel aardig! Ze waren me niet eerder zo opgevallen, omdat ik alleen maar die vreselijke jurk zag...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 27 jul 2017 - 11:30

Ze zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, maar op deze foto zit iig geen copyright ;) Google er maar eens op.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 27 jul 2017 - 13:12

Ah, nou zie ik het! :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?