Qua kleding hebben we dit nieuwe werkseizoen nog niets nieuws gezien, maar woensdagavond had koningin Máxima tijdens het diner met de Raad van State wel een nieuwe clutch bij zich. Met dank aan onze Jane Austen kan ik ook het merk vermelden: KAYU. 

Vanwege beperkte fotomogelijkheden kwam de clutch helaas niet zo goed in beeld, maar gelukkig kunnen we de nieuwe aanwinst dankzij de promotiebeelden van KAYU toch nader bekijken. Dus laten we daar maar mee beginnen. 

Goed, het betreft dus een schelpvormige clutch van vlechtwerk met een magnetische sluiting. Perfect voor het opbergen van een Iphone en wat make-up, en daarom ook een erg geschikt accessoire voor de koningin. Duur is de nieuwe aanwinst overigens niet. Voor 123 dollar gaat hij momenteel over de toonbank. Geïnteresseerden moeten wel snel zijn, want op = op. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

zondag 15 sep 2019 - 23:37

Ik zie net foto’s op FB gemaakt tijdens een bezoek aan een restaurant in Griekenland. De clutch ligt daar op tafel. Breed lachend in de camera zijn te zien het koningspaar, Amalia en Alexia met vriendinnen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 16 sep 2019 - 09:49

Dank je!

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 16 sep 2019 - 07:32

Waar kunnen we die foto vinden ?

afbeelding van Jens

Jens

maandag 16 sep 2019 - 08:05

Account European royalty in their moments

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 16 sep 2019 - 09:24

Thanks ! Ik ga kijken

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 15 sep 2019 - 22:23

Tsja nu voorzichtige waarschuwingen, enige grapjes, of regelrechte vermaningen niet blijken te helpen, adviseer ik Josine sommige reacties die een politieke kleur hebben gewoon niet te plaatsen. Het gaat hierbij om mode, niets anders. Soms kijk ik naar Audrey; Grace; Jacky; en Diane. De reden is simpel, de vrouw maakt de kleding. Het zou mij niet verbazen als de creaties van JT en CI met Maxima de geschiedenis ingaan, maar ook dat is niet te voorspellen.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 16 sep 2019 - 10:25

Margot, zo herkenbaar. Dat doe ik ook graag, beelden van vroeger bekijken. Kijk ook eens naar beelden van Irene en Paola. Beeldschone vrouwen toen ze jong waren.
Nog een vraag: wie is er in Den Haag morgen. Ik ben van de partij.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 16 sep 2019 - 11:48

Hé Trixedo, dat is lang geleden. Hoe gaat het met jou?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 16 sep 2019 - 23:06

Met mij gaat het goed, hoor - dankjewel, Jens ! Ik meld me wat minder dan in vroegere jaren (mijn eigen 'glanstijd' had ik toen die lieve Eftichia nog leefde, in wie ik een 'zielsgenote' herkende) , maar ik kijk héél geregeld op deze prachtige site en bezoek er dan alle (nog niet bekeken en gelezen)blogjes ! Ik wens je alvast in Den Haag een schitterende 'live' Prinsjesdag 2019 !

afbeelding van Jens

Jens

maandag 16 sep 2019 - 23:12

Ach ja, Eftichia. Denkend aan haar hoop ik altijd dat ze nog geweten heeft dat wij zo bezorgd waren om haar gezondheid. Ik zou het fijn vinden om je hier weer wat vaker te 'horen'. Jouw weloverwogen, vaak omfloerste - bijna dichtende vorm van schrijven las ik altijd graag. Denk er eens over alsjeblieft.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 16 sep 2019 - 23:39

O, wat doe je me veel eer aan met je mooie woorden, Jens ! Jouw reacties heb ik ook altijd heel graag gelezen, en dat doe ik nóg ! Ja, met jouw aansporing moest ik er toch maar eens aan denken, me hier weer en wat vaker te laten horen....

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 15 sep 2019 - 22:39

Ik weet niet of je mij bedoelt, maar ik maak me zorgen over de overdaad. Zit niets politieks achter hoor :) ik ben voor het koningshuis, maar mag toch hoop ik ook kritisch zijn

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 16 sep 2019 - 15:26

het is zo vaak hetzelfde geluid dat we al zo vaak van je hebben gehoord. Zo saai.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 16 sep 2019 - 21:22

Excuus Josine, maar ik reageer toch op het antwoord van Siobhan. Het is mijn mening , een mening mag men hebben. @ Siobhan , Ik vind het niet fair dat je zo reageert. En nu ga ik lekker naar het hoedenoverzicht kijken en de mooie Prinsjesdag jurken. Maar moest dit toch even kwijt. Iedereen morgen weer lekker tv kijken of het met eigen ogen zien, iig geniet ervan

afbeelding van Daan01

Daan01

zondag 15 sep 2019 - 17:09

Ik verheug me zo op dinsdag !

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 15 sep 2019 - 20:43

Uhmm , ben dit jaar niet enthousiast sorry:(. Door alle discussies, niet alleen hier maar ook op de radio , sta ik er een beetje dubbel in. Heb het al eens eerder geopperd. Er zitten zoveel mensen in de problemen in ons land. Zal geen voorbeelden noemen. Dan heb ik soms echt moeite met de overvloed aan spullen , van M en het gaat maar door....!
Dan zullen jullie zeggen wat doe je hier dan? Ik hou ook van mooie kleding, juwelen, platte schoenen etc . Maar het wordt teveel wat er gekocht en gedaan wordt . Ook de overdaad in HTB .

afbeelding van Maura

Maura

maandag 16 sep 2019 - 11:07

Mee eens Luisje61. Ik denk dat dit blog/forum inmiddels wel wat kritische nootjes kan gebruiken. De reden dat ik dit blog ben gaan volgen, is omdat ik van mode houd, maar ook omdat ik het interessant vind hoe de vrouwen van koningshuizen zich presenteren en hetgeen zij uit willen dragen.
Ik hou van mode, couture en ik bewonder Maxima dat ze alles durft te dragen, ze draagt de mode een warm hart toe. Ook haar piekhaar vind ik leuk. Inmiddels begin ik mij er ongemakkelijk bij te voelen als de zoveelste nieuwe rode jurk voorbij komt, daar heeft ze er toch al zes van? Om over de schoenen en accessoires maar te zwijgen. Imelda Marcos is er niks bij.
Ze heeft nu zoveel kleding, dat het iets kleptocratisch krijgt. (Het totaalplaatje van een prijzig koningshuis + jetsetleven).
Ik zal juichen als ze een aantal ontwerpers en naaisters uitnodigt om de schaar er in te zetten en zo te reclyclen. Ook een leuke uitdaging voor Josine om dit te beschrijven.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 16 sep 2019 - 12:29

Hoi Maure,

Deze website is doorspekt met kritische nootjes en kan mijns inziens juist wel wat meer korreltjes zout gebruiken. En daar ging het in de desbetreffende blog -die mij dus zeer veel energie heeft gekost- ook over. Dus bij deze de nadrukkelijke vraag om daar verder te discussiëren, dan kan het onder deze blog over de inhoud van dit blog blijven gaan: de clutch van Máxima.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 16 sep 2019 - 16:29

Niets mis met de clutch inderdaad, hij is best leuk. Welk onderwerp bedoel je precies en mag ik zo vrij zijn te vragen waarom het je zoveel (negatieve) energie heeft gekost? Dat vraag ik omdat me dat heel vervelend lijkt voor je en omdat ik denk dat dat nu niet de bedoeling is.

afbeelding van Maura

Maura

maandag 16 sep 2019 - 13:31

Je kunt deze post wel willen beperken tot de nieuwe clutch van Maxima, maar wat valt er over te zeggen, mooi/niet mooi?
Je laat het zoveelste nieuwe mode accessoire van een staatshoofd zien en niet van een celebrity uit Hollywood. Associaties poppen zo vanzelf op. Leuke clutch trouwens.

afbeelding van Marjet

Marjet

maandag 16 sep 2019 - 21:15

@ Maura, genoeg inspiratie wat je er over zou kunnen zeggen is te lezen in vele reacties op deze website:)

afbeelding van Maura

Maura

dinsdag 17 sep 2019 - 09:33

@Marjet, over een clutch ben ik snel uitgesproken, maar ik zal m’n best doen goed af te kijken hoe anderen daar meer over kunnen uitweiden. :-)

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 15 sep 2019 - 21:30

Die discussies komen elk jaar weer rond prinsjesdag. Te duur, te veel, te achterhaald, noem het maar op. Niets nieuws dus.

Mag van mij allemaal, maar ik hoop niet dat dit hier de boventoon gaat voeren, want dat zorgt voor minder plezier hier op de site. Lees ook de reactie van Josine op een vraag over een overzicht......

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 15 sep 2019 - 21:55

Ik geef alleen iets aan , ga er echt niet over doorzeuren hoor

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 15 sep 2019 - 22:19

Is ook niet persoonlijk voor jou bedoeld hoor, maar meer algemeen...

afbeelding van Molly

Molly

zondag 15 sep 2019 - 18:12

Ik ook. Ben benieuwd wat ze gaat dragen. Heeft iemand nog een paar suggesties?

afbeelding van Daan01

Daan01

zondag 15 sep 2019 - 20:08

Vermoed dat er morgen ook wel een blog over komt .....

Maar als ik alvast een suggestie mag geven hoop ik op iets donkergroens

Mischien een keer iets van Ronald van der kemp

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 14 sep 2019 - 16:56

Josine ga je je tassenreeks nog lanceren? Op kleur of formaat? Ben erg benieuwd. En waren we klaar met de hoeden?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 14 sep 2019 - 19:02

Het hoedenoverzicht is op 1 blog na af en zal ik binnenkort publiceren. Het tassenoverzicht laat ik voorlopig voor wat het is. De hele discussie heeft me destijds heel veel negatieve energie gekost en daar heb ik nu even geen puf voor. Misschien over een paar weken wel weer, maar ik beloof niks. En ik zeg dit niet om te zeuren hoor. Alleen omdat je het nu vraagt, geef ik wel eerlijk antwoord.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 14 sep 2019 - 23:13

Begrijp ik door de heftige discussie die op een gegeven moment ontstond. En niet te stoppen leek.
Ik denk dat een heel groot deel van je volgers van deze modeblog het heel leuk vindt dit soort overzichten. Gewoon leuk en mooi om te zien.
Als ontspannen tussendoortje van onze dagelijkse beslommeringen.
Ik kijk er naar uit!

afbeelding van elise1

elise1

zondag 15 sep 2019 - 14:40

Mwahhh, Ik hoef dat overzicht niet meer te zien denk ik. Al die zinloze overdaad. Moet aan meubeltjes en zo denken. Ik ga afhaken hier. En ook als het om het het koningshuis gaat helaas.

afbeelding van Daan01

Daan01

zondag 15 sep 2019 - 17:01

Mijn moeder zegt altijd ! Als je niets leuks te zeggen heb zeg dan niks

afbeelding van Jens

Jens

zondag 15 sep 2019 - 23:11

Wijze moeder.
Mijn vader zei altijd ‘erger je niet maar verwonder je’.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 15 sep 2019 - 19:22

Dan is het bij jullie altijd rozegeur en maneschijn...,,,,,
Iedereeen mag een eigen mening hebben, dat zei mijn moeder altijd

afbeelding van Molly

Molly

zondag 15 sep 2019 - 18:10

Goed gezegd van je moeder. Dat vind ik ook.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 13 sep 2019 - 19:58

Gave clutch! Ik zou graag eens grasduinen in de tassencollectie van Maxima. Een van mijn guilty pleasures........ De andere is schoenen, maar zowel qua maat als model (hoge hakken) laat ik dat aanbod graag aan anderen, haha.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 13 sep 2019 - 18:38

De hoeveelste clutch is dit?

afbeelding van Maura

Maura

zondag 15 sep 2019 - 13:42

Ja, maar deze had ze nog niet!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 sep 2019 - 18:05

Wat een beauty! Super leuk al die aparte clutches die Máxima inmiddels in haar collectie heeft.
Als het zo gaat zoals bij ons vroeger thuis, dan zullen de prinsesjes ze vast een keer lenen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 13 sep 2019 - 15:24

Ik vind het een heel leuk tasje, maar meer iets voor bij een zomerse strand outfit. Ik zou ook bang zijn om er hapers mee te maken in de stof van mijn galajurk, maar misschien maakt Maxima dat niet uit:p

afbeelding van Marjet

Marjet

vrijdag 13 sep 2019 - 15:19

Heel leuk tasje! Hij doet mij denken een schelpje, lekker zomers accent!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 13 sep 2019 - 13:57

Heel lief buideltje, deed mij wel aan een honkbalhandschoen denken in eerste instantie, of een “hand” ach .. ik weet het ook niet.

afbeelding van Maria04

Maria04

vrijdag 13 sep 2019 - 13:28

Leuk apart tasje- clutch. Haar dochters mogen het vast een keer lenen van mammie.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 13 sep 2019 - 12:32

Wat goed gevonden Jane!
En er past nog wel meer in denk ik.
Beetje knipoog naar de sjieke serieuze luitjes van RvS :)

afbeelding van JAusten

JAusten

vrijdag 13 sep 2019 - 10:55

I love Kayu and I love this dress too ! It seems to me that Willem Alexander has lose weight. I can see Ariane features in his <3

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?