Tijdens het Holland Festival zagen we koningin Máxima met nieuwe donkerblauwe pumps verschijnen op de rode loper. Afgelopen week bleek dat Máxima niet alleen een donkerblauw, maar ook beige versie van het model heeft aangeschaft. Ik vermoed dat de schoenen van Guglielmo Rotta zijn gekocht bij Paul Warmer, die o.a. gevestigd is op de Dennenweg in Den Haag. Voor het bedrag van 219 euro per paar slaagde de koningin voor de schoenen, die we in de toekomst ongetwijfeld nog veel terug zullen zien. 

Máxima met de schoenen tijdens Holland Festival, 1 juni 2013.

Naast het donkerblauwe paar heeft Máxima dus ook het beige paar:

Wat vinden jullie van de schoenen? Een goede aankoop of niet?

Foto's met dank aan:

Paul Warmer 
PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 26 jun 2013 - 17:52

Ik was vanmiddag bij Paul Warmer en de schoenen zijn in het echt veel mooier dan op de foto! Vooral de nude kleur. (Maar ik ben dan ook totaal geen blauw fan). Je voeten lijken er veel kleiner in en ze lopen geweldig. Goede keus Máxima! ( Voor de fans: ze zijn nu in de uitverkoop)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?