Goede handschoenen zijn warm, mooi én geven een look een extra koninklijke tintje. Geen wonder dat koningin Máxima er dol op is. Terwijl Beatrix als koningin vaak haar handschoenen thuis liet of in haar tasje, geeft Máxima ze juist een podium. In deze log kijken we naar de bruine handschoenen van Máxima. Zes stuks, maar liefst. 

1. Donkerbruine lederen handschoenen met een splitje bij de pols. Oa. gedragen in Denemarken en Duitsland. 

2. Donkerbruine suède handschoenen. 

3. Ik twijfel of dit niet dezelfde handschoenen zijn als nummer 6. Ze ogen hier als suède, maar als het tóch leer is, dan betreft het vast nummer 6. 

4. Halflange lederen handschoenen. 

5. Korte lederen handschoenen met 3 zigzag naden. 

6. Ik ben een beetje bevooroordeeld, maar ik vind dit het mooiste paar. Voor zover ik van een afstandje kan inschatten, zijn deze bruine handschoenen een maatje of twee maatjes te groot, maar dat valt te begrijpen. Ik heb ze namelijk zelf ook gekocht bij dezelfde gantier in de juiste maat en na 1 keer dragen trok ik ze al stuk. Die van Máxima moeten natuurlijk snel uitkunnen én heel blijven, dus in dit geval geef ik haar qua pasvorm groot gelijk ;) Maar normaal gesproken horen ze als een tweede huid om de hand te sluiten. Vandaar ook het spreekwoord It fit's like a glove. 

Klik hier voor De handschoenen van Koningin Máxima - deel 1. 
Klik hier voor De handschoenen van Koningin Máxima - deel 2. 

Foto's met dank aan Monarchypress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 30 aug 2017 - 20:58

Ik kijk mn ogen uit naar de mooie outfits. En dat is logisch....ze draagt hanschoenen bij officiële gelegenheden en dan pakt ze altijd uit.
De handschoenen zijn uiteindelijk t mooist als ze goed aansluiten. En dan komen de bruine suède daar het dichtsbij. Nr 3, de oranje set is qua kleur het mooist.
Handschoenen aan scheelt een jas. Is mijn ervaring.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 30 aug 2017 - 20:33

Wat koninklijk chic zijn deze accessoires! Het staat helemaal "af"...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 30 aug 2017 - 18:49

Super mooi deze handschoenen. Wat een luxe als je zoveel handschoenen hebt, kleurend bij je outfits. De oranje bruine outfit (foto 1) en de mooie robe van Claes Iversen (foto 7) zie ik graag weer terug. En wat een mooie clutch op de laatste foto!

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 30 aug 2017 - 17:00

De handschoenen zijn mooi, maar de hoed van nummer 4!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 30 aug 2017 - 16:43

Handschoenen zijn altijd koninklijk-chic ! Denk maar aan de Queen, die er gewoon altijd draagt , overdag meestal halflang (bij galadiners uiteraard lang tot meestal heel lang) ! Het verfijndst vind ik hier bij Máxima de suède (nr. 2, donkerbruin) en de lederen (nrs. 5 en - o ja, Josine !- 6).
Combinatie met laarzen is vanzelfsprekend ook schitterend (bestaan hiervan voorbeelden bij Máxima ?).
Heel jammer dat ze (net als bijna heel de jongere generatie royals) op gala's geen lange draagt (op één uitzondering na, als prinses nog, bij het staatsbezoek aan Brussel) ; dat deden Juliana en nog haar dochters precies wél (niet zelden in combinatie met strapless avondjurken) !

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?