In het juwelenkistje van koningin Máxima is een collier te vinden die qua stijl heel anders is dan haar andere juwelen. Het collier bestaat uit meerdere strengen parels in diverse kleuren en heeft een heel klassieke look. Het verhaal achter het sieraad is helaas onbekend, evenals de waarde van de parels. Zijn het peperdure echte parels of zijn nepperds die overal te koop zijn? Ik ben heel benieuwd!

Close up:

Máxima in Kenia, 2007:

Tijdens staatsbezoek Chili aan Nederland, mei 2009:

Máxima tijdens het ontvangst van de Thaise prinses Maha Chakri Sirindhorn, 4 oktober 2010. 

Máxima tijdens de economische reis naar Brazilie, november 2012. 

Hoewel ik zelf altijd wel hou van klassieke kleding en juwelen, ben ik niet zo weg van dit collier. Ik vind het sieraad te tuttig voor onze koningin. Wat mij betreft mag ze het doorgeven aan prinses Beatrix, die dol is op dit soort colliers! 

Foto's met dank aan RVD en PPE 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MirjamV

MirjamV

maandag 14 okt 2013 - 12:58

Gedragen bij het grijze jurkje vind ik het toch wel een heel mooi collier. Komt misschien omdat ik het jurkje ook erg leuk vind ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 okt 2013 - 12:51

In combinatie met het witte pakje en de grijze jurk is dit snoer echt een topper!

afbeelding van IsIs

IsIs

maandag 14 okt 2013 - 09:39

het zijn zoutwaterparels gecombineerd met Zuidzee en Tahitiparels. Het collier komt van juwelier Steltman en kan lang en kort(gedraaid) gedragen worden

afbeelding van Sol

Sol

dinsdag 15 okt 2013 - 10:02

@Isis: wauw! Je bent goed op de hoogte...!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 10 okt 2013 - 22:28

Josine kan je er voor zorgen dat de letters die je moet intypen om een reactie te geven duidelijk leesbaar zijn. Ik kan soms sommige letters niet goed lezen,en type dan vaak verkeerde letters in waardoor ik zie dat ze zeggen dat de ingetypte letters niet correct zijn.

afbeelding van Germaine

Germaine

vrijdag 11 okt 2013 - 16:07

Dat heb ik ook bij CAPTCHA! Soms kan je de letters niet goed lezen, zodat je ze niet kunt overtypen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 11 okt 2013 - 16:12

Even registreren is de enige oplossing. Wanneer ze duidelijker worden, word ik overspoeld met spam. Registreren kan via www.modekoninginmaxima.nl/user

Als je het niet zit zitten om te registreren, kan je een mailtje sturen, dan regel ik een wachtwoord en inlognaam.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 10 okt 2013 - 22:21

Ik vind het wel een mooi collier. En of het nou nep of echt is,feit is dat Maxima het kan hebben. Ik vind het bij de onderste twee kledingsstukken het mooist staan..

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 10 okt 2013 - 19:28

Mooi collier dat zowel op de onderste outfit als op de donkere jurk mooi staat.

afbeelding van Elise

Elise

donderdag 10 okt 2013 - 18:14

Zo te zijn zijn het zoetwaterparels. Die zijn niet nep, maar worden gekweekt in zoetwatermossels. Omdat één mossel heel veel parels oplevert, zijn ze niet zo duur. Wel echt dus, maar niet zo duur. Ik vind het wel een mooi collier, maar niet zo bij Maxima passen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 10 okt 2013 - 22:31

Waarop baseer je dat dan dat het zoetwaterparels zijn? Gelet op de mooie ronde vorm zou ik juist eerder zeggen zoutwater of nep (maar dat lijkt me sterk en ook onzin voor een prinses, als zij al geen echte parels meer draagt..)

afbeelding van Germaine

Germaine

donderdag 10 okt 2013 - 18:04

Gezien het luster op de foto lijken het mij wel echte parels. Overigens heb je -echte- parels ook in allerlei prijscategorieën. Deze keer ben ik neutraal; niet echt geweldig en ook niet echt verkeerd.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 10 okt 2013 - 17:57

Wat een mooi collier is dit! Hij staat haar ook geweldig. Ik ben ook benieuwd of het echte zijn of nepperds. Wat een mooi jurkje draagt ze in 2010. Heeft ze die vaker gedragen?

afbeelding van Eleonore

Eleonore

donderdag 10 okt 2013 - 16:24

Niet te mooi. Rommelig maar wel weer lief. Geen statement jewellery. Die antracietgrijze jurk is mijn all time favoriet voor Maxima. Staat haar zo goed. Maar zou Laurentien ook goed mee wegkomen. Ikzelf ook trouwens xx

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 10 okt 2013 - 15:36

Op zich vind ik het best een mooi collier en ook prima voor Maxima bij bepaalde outfits. Ik vind de lengte echter niet zo flatterend bij bepaalde neklines. Ik vind het zelf (zoals de meeste mensen hier) het mooist bij de onderste outfit.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 10 okt 2013 - 15:00

Mooi collier. Kan bij heel veel kleding. Hoewel ik zelf gek op parels ben zou ik dit collier niet kopen omdat ik het al te grof vind, maar Maxima kan het hebben.

afbeelding van Caro48

Caro48

donderdag 10 okt 2013 - 14:22

Ik houd wel van parels en bij de juiste kleding vind ik deze ketting wel mooi, net als een aantal andere reacties, zeker mooi op de onderste foto.

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 10 okt 2013 - 13:58

Ik kan me niet voorstellen dat het nep is. Ik zou het dan ook niet dragen. Zij heeft zoveel echts en moois kan me ook niet voorstellen dat zij het wel zou dragen. Maar ze verrast ons wel vaker dus wie weet? Vanaf een foto is in ieder geval niet vast te stellen of het echt is of niet.

afbeelding van Lëanne

Lëanne

donderdag 10 okt 2013 - 11:16

Dit collier is ook niet echt mijn favoriet. Al staat het wel mooi bij de zwarte jurk. mBen.benieuwd hoe vaak we hem nog terugzien!

afbeelding van Willie

Willie

donderdag 10 okt 2013 - 10:54

Vind het collier op zich mooi maar inderdaad niet passen bij Maxima, vind het ook eigenlijk bij geen van de creaties passen

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 10 okt 2013 - 10:47

Precies wat ik ook vind: bij het onderste pakje heel mooi, chique, rustig. De glans van zijde matcht ook zo mooi met de glans van parels.
Bij de bovenste outfit idd wat tuttig. Maar ligt dat niet meer aan het pakje dan aan het collier?
Voor de leuke afwisseling kan dit collier wat mij betreft blijven.

afbeelding van Rechie

Rechie

donderdag 10 okt 2013 - 10:42

Ik vind de parelketting erg druk. Bij de zwarte jurk in Brazilië 2012, staat hij juist wel mooi!

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 10 okt 2013 - 10:38

Ik vind een mooie parelsnoer, klassiek maar ook heel speels, fraai. Maar idd zijn het peperdure echte parels of zijn het nepperds die overal te koop zijn. Jaaa Josine, goede vraag... :)

afbeelding van DDekker

DDekker

donderdag 10 okt 2013 - 10:33

Ik vind het parelsnoer bij het onderste pakje juist heel mooi staan!Ook draagt ze haar haar heel netjes , los maar mooi verzorgd!Bij de juiste kleding mag ze van mij het parelsnoer blijven dragen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?