Koningin Máxima heeft, net als haar schoonmoeder, altijd een hele rits armbanden om die veel voor haar betekenen.Denk maar aan haar huwelijksarmband, de gouden armband met vijf verschillende edelstenen en de diamanten armband met hartjes en de voorletters van haar dochters. Sinds het staatsbezoek van de Argentijnse president heeft Máxima er echter weer een nieuw exemplaar bij. Cadeautje van Macri? 

De gouden amband bestaat uit allemaal kleine schakeltjes waarmee de namen van Amalia, Alexia en Ariane helemaal zijn uitgeschreven. Je ziet hem hier links op de foto. 


Foto: Monarchypress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 07 apr 2017 - 09:16

Ik heb op een andere website het overzicht van haar armbanden met betekenis eens bekeken en ik moet zeggen dat het niet allemaal mijn smaak is. Ik neem aan dat de meeste zijn gekregen van WA, alhoewel ik hem natuurlijk niet ken lijkt het me wel passend bij zijn smaak. Denk ook aan het oranje interieur van de speedboot, het huwelijk op 2-2-2, drie dochters met de voorletter A in de naam. En dus ook vele armbanden, en misschien wel andere sieraden waar wij niets van weten, met een betekenis en vaak veel kleur en opvallend ontwerp. Zoals gezegd, niet mijn smaak, alhoewel ik een dergelijk geschenk van mijn man uiteraard dankbaar zou dragen. Ik gok zomaar dat gezien WA's smaak dit laatste exemplaar inderdaad niet door hem is bedacht en gegeven. Ik zou er zo eentje laten maken ware het niet dat hier vast een aardig prijskaartje aan hangt. Van mij mag Maxima zoveel sieraden dragen als ze wil, dat zou ik waarschijnlijk ook doen in haar positie. En tja, een collier van een bekend huis is nu eenmaal vaak duurder dan een vergelijkbaar exemplaar van een lokale goudsmit. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kleding.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 07 apr 2017 - 11:25

Waarom dragen royals eigenlijk altijd bekende (en dus erg dure) merken? En jaja, ik weet heus wel dat er ook Zara en H&M-tjes worden gedragen, maar over het algemeen zijn het zeer dure kledingstukken. Is dat niet omdat het een gewoonte is geworden? Zeker omdat kleding vaak maar een paar keer (minder dan 10x) wordt gedragen zou het ze sieren om iets meer moeite te doen om mooie kleding die wat minder kost te vinden. Ook fijn voor 'mindere' ontwerpers dan Valentino en dergelijke....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 06 apr 2017 - 23:34

Wauw wat mooi gedaan. Ik houd niet zo van armbanden met namen maar deze schakels zijn wel heel mooi.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 06 apr 2017 - 22:30

Geweldig leuke armband! Maxima heeft dan wel vaak voor een vermogen om haar heen hangen, zeker als je het collier meerekent van 21.000 waar laatst over geschreven werd.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 06 apr 2017 - 18:16

Heel leuk idee. Mooi!

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 06 apr 2017 - 17:57

Wat een leuke armband. Heerlijk om als moeder zoiets te kunnen dragen. Super waardevol

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 06 apr 2017 - 16:09

Wat een schitterend exemplaar!

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 06 apr 2017 - 14:28

nee, hoewel mooi gemaakt zou ik een dergelijke armband niet dragen. Ik houd niet zo van dit soort persoonlijke dingen. Ook armbanden vind ik vreselijk. Ze zitten altijd in de weg bij het werk en huishouden. Je blijft voortdurend achter dingen haken tenzij ze heel strak zitten.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 06 apr 2017 - 11:52

Mooi gemaakt, zonder dat het te opzichtig wordt.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 06 apr 2017 - 10:06

Máxima droeg deze mooie armband op 30 maart voor het eerst in het openbaar.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 06 apr 2017 - 09:56

Wat geweldig! Als ik ergens zo'n armband zou kunnen laten maken met de namen van mijn kinderen, dat zou ik helemaal fantastisch vinden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?