Deze middag vond de derde van de vier ontvangsten plaats in het kader van het jubileum van Koning Albert. Ditmaal werden de minister-presidenten van de verschillende regio's en gemeenschappen uitgenodigd voor een lunch op het Kasteel van Laken. 

In tegenstelling tot de vorige twee lunches koos Prinses Mathilde ditmaal niet voor een gerecycleerde outfit, maar trok ze een nieuw jurkje uit de kast. De stof zal velen van jullie heel bekend voorkomen: Edouard Vermeulen heeft er dit jaar al veel mee gewerkt in verschillende kleuren. Zo droegen de Nederlandse prinsesjes deze stof in het blauw op 30 april, droeg Mathilde zelf al een jurk van deze stof in het donkerroze op 22 mei, en zagen we er eergisteren nog Koningin Máxima mee in het rood op bezoek bij de Britse koningin.

Prinses Mathilde combineerde dit jurkje met dezelfde schoenen die ze ook eergisteren aanhad van Natan, alleen ditmaal in het bruin. Daarnaast droeg ze een paar pareloorbellen, een vierkante chroomkleurige armband, en haar paarse clutch van Bottega Veneta.

Wat vinden jullie van het nieuwe jurkje van Mathilde?

Foto's met dank aan Royal Press Europe/Nieboer 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Germaine

Germaine

zaterdag 13 jul 2013 - 10:55

Ik begrijp inderdaad niet waarom er zoveel wordt gekocht bij Natan. Er is zoveel prachtige mode op de wereld te koop. Kijk alleen maar eens in Italië. Daar lik je je vingers bij af, zeker als je het budget van Maxima en Mathilde hebt. Koningin Paola ziet er trouwens wel prachtig gekeeld uit en een mooie bijpassende ketting.

afbeelding van Jelka

Jelka

zaterdag 13 jul 2013 - 10:06

Ik denk dat we er ook wel rekening mee moeten houden dat beide jurkjes bij beide dames al even in de kast hangen. Als Máxima de dag voordien het jurkje heeft gedragen, heeft Mathilde daar waarschijnlijk nog niets van gelezen, en vermoedelijk beseft ze dus bij dit jurkje niet dat het al eerder gedragen geweest is door Máxima. Daarnaast, als het jurkje al gekocht is, zou het ook zonde zijn van het geld om het niet te dragen, of een ander het nu ook heeft of niet.

afbeelding van Elise

Elise

zaterdag 13 jul 2013 - 09:28

Tsja, wat is dat toch?! Terwijl de meeste vrouwen alles eraan proberen te doen om origineel en als enige in een outfit tevoorschijn te komen, lijken deze dames het tegenovergestelde te doen. Hoe kunnen we zo vaak mogelijk in dezelfde outfit verschijnen? Wonderlijk hoor.... Ben er stiekem wel een beetje klaar mee, zeker nu ik dit blog volg en het me steeds meer opvalt.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 14 jul 2013 - 10:57

Je hebt volkomen gelijk..Ik verbaas me daar ook over en ik vind de blog super maar ben wel een beetje klaar met de eeuwige Natan.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 13 jul 2013 - 00:05

Christa volgens mij vinden ze het leuk om elkaar na te apen qua kleding. En ik vind de outfit van Maxima mooier dan die van Mathilde.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 12 jul 2013 - 20:16

Ohh ik zie ze heeft wel haar mooie clutch van Bottega bij zich.....andere foto's op PPE.....ik vind de kleur van de jurk wel mooi, maar het is ook nog eens precies hetzelfde model, volgens mij, als die van Maxima......waarom????

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 12 jul 2013 - 22:29

Sorry, maar ik vind dit jurkje echt 3 keer niets. Bij Máxima was het nog wel ok, maar om dit ontwerp binnen een dag weer te zien... 't wordt tijd voor andere stofjes Natan! Echt zonde van het geld.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 12 jul 2013 - 20:03

Ze staan er allemaal helaas niet flatteus op en de foto is onduidelijk! Kan daarom ook geen oordeel vellen, maar wel vreemd dat het allemaal zo dicht bij elkaar licht, qua stofgebruik en het moment waarop we de kleding gedragen zien worden.....alsof er iid geen andere merken bestaan om te dragen. Misschien moet Maxima maar eens op MyTheresa kijken, daar zie ik toch zulke mooie spullen en dan denk ik altijd, zou ook wel iets voor Maxima zijn.....

afbeelding van sjanine

sjanine

vrijdag 12 jul 2013 - 19:53

Net of er geen andere leuke jurken bestaan, als de jurken van Natan en dan ook nog eens hetzelfde patroontje in de stof.. Jammer hoor!!!!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 14 jul 2013 - 10:55

Helemaal mee eens!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 12 jul 2013 - 19:25

Op zich best een leuk jurkje, maar niet voor Mathilde. De kleur doet niks voor haar.
@Manon74: Helemaal met je eens.

afbeelding van Manon74

Manon74

vrijdag 12 jul 2013 - 18:16

Is exact hetzelfde model als de rode variant van Maxima. In het rood en bij Maxima staat deze beter.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?