Daar waar Koningin Máxima door sommige critici wel eens de commentaar krijgt dat haar kapsel niet altijd even netjes zit, kunnen we Prinses Mathilde - op een enkele uitzondering na - vrijwel nooit betrappen op een slordig kapsel. Hiervoor kan ze rekenen op het prestigieuze Maison Roger, een kapsalon in het Brusselse dat al sinds jaar en dag hofleverancier is, en dus verantwoordelijk is voor de kapsels van oa. Koningin Paola, Prinses Claire en dus ook Prinses Mathilde.

Prinses Mathilde kies steeds weer voor een vrij klassiek kapsel, zowel los als opgestoken. Daar waar ze in het begin van haar huwelijk vaker koos voor een opgestoken kapsel, neigt ze de laatste jaren meer en meer naar een los kapsel voor activiteiten overdag. Avondactiviteiten en grote feestelijkheden gaan vrijwel altijd gepaard met een piekfijn opgestoken kapsel.

Maison Roger werkt exclusief met producten van Shu Uemura, dus we weten met zekerheid dat deze ook voor de Prinses worden gebruikt.

Het enige waar de Prinses in mijn ogen op moet letten, is dat haar kapsel niet teveel gaat lijken op dat van Koningin Fabiola!

Wat vinden jullie van het kapsel van Prinses Mathilde?

Foto's met dank aan DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christel

Christel

woensdag 17 jul 2013 - 00:28

Het haar is vaak niet modern en vlot gestyled. Als het groot is opgemaakt dan lijkt het idd bijna Fabiola! Mathilde mag wel meer modernere stijlen dragen. Kijk maar eens naar Laurentien.

afbeelding van sofia

sofia

dinsdag 02 jul 2013 - 21:23

Vind opgestoken haar altijd heel stijlvol. Ik moet zeggen dat ik Mathilde met iets blonder haar aantrekkelijker vind.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 27 jun 2013 - 18:23

Goh, Josine, haar kapsels lijken toch niet op die van Fabiola??? Die heeft al haar hele leven lang hetzelfde kapsel met de twee "bogen" links en rechts en die vind ik hier echt niet terug bij Mathilde!! ;>)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?