Nadat er onlangs uitgebreid is geschreven over de outfit die Máxima droeg tijdens het huwelijk van Floris & Aimee in 2005 is het nu eens tijd om te kijken naar Laurentien, die voor de gelegenheid langs ging bij modehuis Prada. Uit de collectie koos de prinses een lichtblauwe mantel, die tot ver over de knie reikte. De mantel werd gecombineerd met een prachtige hoed van Fabienne Delvigne en donkere accessoires. Als ik het totaalplaatje bekijk word ik niet heel enthousiast vanwege de lengte van de mantel, maar wanneer ik kijk naar de uitsnede die hieronder te zien is, dan vind ik het wel een heel mooi ontwerp. Graag zie ik daarom de mantel nog eens ingekort terug en in combinatie met de prachtige hoed, die een vrouwelijke en wat zachtere uitstraling geeft. 

Foto's met dank aan PPE 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 10 jun 2015 - 13:19

Wat zou ik Laurentien graag vaker zien in éénkleurige outfits. Wat ze hierboven aanheeft vind ik bééldig. Een plaatje is ze. Niks geen drukke, vreemde, donkere, ouwelijke prints, maar fris en fruitig in een vrolijke kleur. En dan het liefst getailleerd.

Mooi hoor dit... wow.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 23 aug 2013 - 11:48

Ik zou deze jas graag verkort terug willen zien. Bij het model staat deze lengte wel mooi, maar bij Laurentien absoluut niet. Ook de hoed vind ik niet echt mooi. De bloem op de hoed zou ik graag alleen in haar haar willen zien of op een andere hoed.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 23 aug 2013 - 09:59

Ik vind de mantel Laurentien erg lijzig maken. Wellicht iets te strak aan de onderkant (bij het model lijkt hij iets meer te "flowen"). Misschien toch beter om hem korter te maken...

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 23 aug 2013 - 00:58

Niet inkorten die blauwe jas. Hij staat bijzonder elegant en inkorten zou de coupe bederven. Brava, Laurentien!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

donderdag 22 aug 2013 - 23:10

Dit vind ik nou een hele mooie outfit van Laurentien,de combinatie van jurk,jas en hoed. Deze combinatie mag ze van mij vaker dragen. Ik vind dit een topper van Laurentien.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 22 aug 2013 - 23:01

Het lijkt me ook leuk als Laurentien alleen de bloem in het haar draagt.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 22 aug 2013 - 22:23

Bij het model staat de mantel prachtig, bij Laurentien iets minder. Bij het model valt het beneden beter, wat waarschijnlijk komt omdat de dame erg lang is.
De hoed staat Laurentien inderdaad heel mooi. Ook ik ben nieuwsgierig of ze hem nog eens gedragen heeft!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 22 aug 2013 - 20:30

Prachtig design! Daaraan herken je een echte coutourier. De jas niet helemaal tot onder dichtgeknoopt lijkt me mooier. De hoed is een topper. Staat haar geweldig. Heeft ze die hoed ooit herdragen Josine?

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 22 aug 2013 - 19:06

Idd op de uitsnede is de jas erg mooi. Het geheel is nogal erg lang... de hoed staat Laurentien erg mooi!

afbeelding van Chantal

Chantal

donderdag 22 aug 2013 - 18:07

Hoed is leuk alleen past het niet zo bij het 'scherpe' van de jas. Het was mooier geweest als ze de mantel niet helemaal tot beneden had dicht geknoopt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?