Gisteren werd Prinses Laurentiens nieuwe boek gepresenteerd! De Prinses schreef het boek 'De Sprookjessprokkelaar' samen met Paul van Loon, als gevolg van de samenwerking tussen de Stichting Lezen en Schrijven en de Efteling. Zoals bijna iedereen wel weet, is Prinses Laurentien de oprichtster van de Stichting Lezen en Schrijven. Momenteel is ze erevoorzitter.

 

 

 

 

Prinses Laurentien nam haar hele gezin mee naar de presentatie in de Efteling, wat enorm leuke plaatjes oplevert! Heel erg leuk om het gezin weer eens in zijn geheel te zien. Vooral Gravin Eloise wordt al een heel dametje!

 

 

Wat vinden jullie van de kleding van Prinses Laurentien? Volgens mij draagt ze een nieuwe donkerblauwe rok, met een vestje wat ze zelf met een bloem heeft dicht gespeld.

En wat vinden jullie van de kleding van de kinderen? Persoonlijk vind ik het wel leuk dat ze alle drie gedeeltelijk in donkerblauw gekleed zijn. Dat levert een mooi plaatje op, en de achtergrond van de foto's is natuurlijk geweldig!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 07 okt 2014 - 16:20

Ik denk dat ik de rok (of iets wat er op lijkt) op de website van H&M heb gezien.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 08 okt 2014 - 09:05

Heb je een link naar die rok? Ik heb gekeken op de website, maar de rok staat er niet tussen. Volgens mij is dit soort rokken helemaal in. Ik heb al heel wat van dit soort rokken voorbij zien komen, maar telkens met een net iets ander patroon. Dus als iemand zin heeft om te helpen met zoeken naar het merk?

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 07 okt 2014 - 11:43

Niet de beste outfit, maar ik kan er wel mee leven. De laarsjes daarentegen zijn echt afschuwelijk!

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 07 okt 2014 - 00:26

Ben het er wel mee eens dat dit niet het optimale silhouet is, daarvoor had de rok beter wat smaller kunnen zijn. Maar wat dat betreft is het een stuk beter dan die tuniekjurkjes die ruim boven de knie vallen, en dan nog met blote benen, die maken haar echt breed. Zo met een donkere maillot en een uitlopende rok vind ik het prima kunnen. Het is een onpretentieuze, casual maar wel vrouwelijke look. De broche is goed gekozen, daardoor wordt het vlak van het vest wat gebroken en krijgt de taille optisch meer accent.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 06 okt 2014 - 19:14

Tja, ze ziet er qua kleding niet uit deze keer. Maar erg leuke familiefoto's en een stralende prinses, die inderdaad niet aan de botox en de fillers is. Prima zou ik zeggen, ze ziet naturel en echt uit!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 06 okt 2014 - 18:37

Ik denk dat het jurkje (?) alleen super leuk staat. maar omdat er zo'n wijd vest over valt wordt het een beetje te wijd.. Het vest op een strakke rok of strakke broek zal ook super leuk staan zeker voor herhaling vatbaar maar dan gescheiden!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 06 okt 2014 - 22:39

Volgens mij is het geen jurkje maar een rok.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 06 okt 2014 - 20:48

Ik heb inderdaad al meer gelezen dat die stichting echt niets te betekenen heeft, alleen maar vriendjespolitiek is en klauwen met geld verbrast. Is ook een reportage van op tv geweest.

afbeelding van car

car

maandag 06 okt 2014 - 17:36

Gedurfde schoenen...maar de kleding?? Ze lijkt wel zwanger!! :)

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 06 okt 2014 - 17:25

Wat is het toch een leuk gezin, ze lijken mij ook heel hecht met elkaar...
Casuel kan heel leuk zijn,maar wat Laurentien nu draagt staat haar absoluut niet,.het maakt haar breed en lomp, over de schoenen zal ik maar helemaal niets zeggen.
De kinderen zien er verzorgder uit, leuk met die sjaals gecombineerd, alle drie in het blauw, helemaal goed!!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 06 okt 2014 - 16:22

De kinderen zijn lekker vlot gekleed ,heel leuk !
Laurentien vind ik niet zo ,maar het hoort wel echt bij haar ,zou vreemd zijn als ze ineens NATAN droeg .
Wel enorme plus voor haar vind ik haar face ,volgens mij doet ze (nog) niet aan fillers !
Hopelijk blijft ze dat volhouden .
En het lijkt erop dat ze ook niet altijd aan het tanden bleken is ,ze is gewoon "echt" ,heerlijk !

afbeelding van kimmy

kimmy

maandag 06 okt 2014 - 15:35

Het spijt me zeer, maar wat ziet Laurentien er verschrikkelijk uit! Ik kan er werkelijk niks mooi aan vinden.
Vest maakt te breed, jurk/rok is te jeugdig en die laarsjes; afschuwelijk...

afbeelding van zara

zara

maandag 06 okt 2014 - 15:26

Het donkerblauwe jurkje staat Laurentien erg mooi. Het grijze vest is echter geen goede combinatie, omdat haar middel hierin zo breed lijkt, en de grote broche accentueert dat ook nog eens. Ik ben het eens met Henny's idee van een mooie ketting. Dan zou het accent wat hoger komen te liggen, en zou haar middel beter uitkomen. Al met al wel heel erg leuke familie-foto's!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 06 okt 2014 - 12:48

Leuke foto's! Het model van het rokje vind in niet bij Laurentien passen en net iets te kort. Ik ben even oud als Laurentien en ik zou niet meer voor deze lengte kiezen... Leuk de foto's van de kinderen te zien. Eloise zou wel een beugel mogen... Ik zag deze week ergens foto's van Laurentien waar ze een prachtige witte outfit met bijzondere oorbellen droeg. Zet je die nog in de spotlights?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 06 okt 2014 - 14:06

Jazeker! Ik heb door omstandigheden een aantal weken weinig kunnen doen aan mijn eigen websites en voor deze website, maar binnenkort heb ik hopelijk weer iets meer tijd. k Hoop van de week die outfit ook nog te laten zien inderdaad, evenals een andere outfit van vorige week! Leuk dat je er naar vraagt!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 06 okt 2014 - 12:35

Heel mooi plaatje. Wat leuk om het gezin op die manier te zien.
Het is moeilijk te zien of het om een zwarte of diepblauwe outfit gaat bij Laurentien. Hoe dan ook, heel leuk.
Alleen zou ik zelf voor een mooie ketting hebben gekozen en dan zonder de corsage en hiervoor in de plaats een ceintuurtje) De halslijn oogt dan niet kaal.
.

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

maandag 06 okt 2014 - 11:16

Ik vind de diepe rand van het shirt en dan het lage vest zorgen voor een kaal bovengedeelte. Het lijkt of het asymmetrisch zit.
De rok vind ik best mooi. Het lijkt wel of ze een zwarte panty en zwarte schoenen draagt, of komt dat door de lichtval? Zelf zou ik voor donkerblauw gaan of een mooie bruintint.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?