De jonge Engelse royals zijn momenteel zeer actief, ook Catherine had afgelopen dagen een publiek optreden. The Duchess of Cambridge bracht een bezoek aan de Lavender Primary School in Enfield, Noord Londen. Ze was daar als afgevaardigde van Place2B, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het mentaal welbevinden van kinderen.

Tijdens dit bezoek droeg de Duchess een opvallende groene jurk met een Nederlands tintje. De jurk is namelijk van het label Eponine, dat is opgericht door Jet Shenkman. Jet is opgegroeid in Nederland en heeft over de hele wereld gereisd. Ze heeft sinds 2012 een exclusief  modemerk, vernoemd naar een personage uit Les Miserables. Voor de ontwerpen van Eponine laat ze zich inspireren door vintage mode uit de jaren '50 en '60. De boutique van Eponine is gehuisvest in het chique gedeelte van Londen en het merk doet niet aan adverteren. Het was dan ook een enorme verrassing toen de Duchess of Cambridge in 2016 in een ensemble van Eponine verscheen. Schijnbaar smaakte dit naar meer, want Catherine is dus nogmaals gaan shoppen bij dit label en koos ditmaal voor de opvallend gekleurde jurk.

Catherine combineerde de groene jurk met enkellaarsjes die ook het vernoemen waard zijn. De Duchess of Cambridge wordt voornamelijk gezien met zeer klassiek schoeisel, maar de veterlaarsjes van LK Bennett waren eerder hip dan klassiek. Bikerboots zijn momenteel in en de veterlaarsjes met hoge hak die Catherine droeg zou je hier een koninklijke variant op kunnen noemen. Ik ben benieuwd of we ze binnenkort nog een keer gaan zien!           

Close-up van de laarzen:

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 11 feb 2019 - 19:00

Catherine ziet er altijd mooi uit. Voor mij is ze de Modekoningin. Ook deze groene jurk, gewoon een recht to recht aan model staat haar goed en de opvallende kleur groen kan ze ook hebben. De laarsjes ook heel leuk.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 11 feb 2019 - 19:00

Catherine ziet er altijd mooi uit. Voor mij is ze de Modekoningin. Ook deze groene jurk, gewoon een recht to recht aan model staat haar goed en de opvallende kleur groen kan ze ook hebben. De laarsjes ook heel leuk.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 11 feb 2019 - 09:15

Wauw! Wat ziet ze er mooi uit! Geen overdaad aan juwelen, maar dat heeft zij ook niet nodig. een paar schitterende oorbellen (Diana’s) en armband (te leen van The Queen) Het haar zit prachtig, mooie jurk, schoenen en bijpassend tasje, ik vind haar nu al een koningin!

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 11 feb 2019 - 11:33

Voor mij is zij nog steeds de modekoningin.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 11 feb 2019 - 19:11

Ze ziet er mooi uit., absoluut, maar modekoningin vind ik haar zeker niet. Máxima ook niet trouwens. Wie dan wel? Geen idee. Ik weet ook niet of iemand uit de koninklijke kringen deze titel ambieert.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 11 feb 2019 - 13:32

Eens met u, Kate is Dé modekoningin.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 11 feb 2019 - 18:47

Ook mee eens dat zij uiteindelijk dé modekoningin wordt.
Er wordt weleens gezegd dat zij zo weinig te zien is, máár zij is nog geen kroonprinses. Er zit nog een generatie tussen. Zij en haar man krijgen alle tijd voor hun jonge gezin, dat heeft de Engelse koningin zelf gezegd.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 10 feb 2019 - 21:42

Vanavond is de duchess of C, bridge bij de uitreiking van de Bafta,s. Ze ziet er schitterend uit. Die schoenen heb ik ook...., maar met platte hak ;)
Haar mooi op zolder en Diana,s oorbellen in.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 10 feb 2019 - 21:55

Inderdaad,schitterend. Van head to too!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 09 feb 2019 - 09:21

Ze ziet er leuk en jong uit in deze outfit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 09 feb 2019 - 00:14

ja een goede jonge outfit!
Mooi merk. Wat leuk van de NL roots !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 08 feb 2019 - 18:07

Wat een super leuke outfit. Ik vond het al een leuk jurkje, maar nu nog leuker. Ben normaal geen fan van dit soort laarsjes, maar ze maken de look helemaal af.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

vrijdag 08 feb 2019 - 17:30

Mooie outfit met een stralende lach!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 08 feb 2019 - 16:57

Het is echt net alsof ze een handpop is van Kermit de kikker

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 08 feb 2019 - 13:40

Deze Nederlandse ontwerpster maakt prachtige mooie jurken ect. Leuke dessins! Heb op haar site gekeken, hoewel ik dit groene niet mooi vind. Het is te hopen dat koningin Maxima haar blik gaat verleggen naar deze ontwerpster en dat Natan tot het verleden gaat behoren. Die uiterst kreukbare glanzende stofjes heb ik nu wel gehad. Het doet zo goedkoop aan zeker als het ook niet “passend” is gemaakt.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 08 feb 2019 - 12:57

Hippe look. Dat groen staat haar goed. Echter door de manier waarop de zakken verwerkt zijn, lijkt het wel op een paar boze ogen. Ik weet niet of ik dat bij een bezoekje aan een school zou aandoen, eerder naar mijn schoonmoeder... maar tof dat een Nederlands ontwerper op de kaart gezet wordt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?