Het merk Pucci staat bekend om de kleding met drukke prints en heeft een lange lijst met koninklijke klanten. Ook aan het Nederlandse hof weten ze de weg naar Pucci wel te vinden. Naast Máxima is ook Mabel dol op het merk. Zo droeg de prinses tijdens de viering van Máxima's veertigste verjaardag en enkele diners ter bestrijding van Aids kleding van het modehuis. 

Mabel tijdens diners ter bestrijding van Aids:

Hoewel ik bij mijn standpunt blijf dat Mabel juist erg mooi is met rustige en klassieke kleding, waardeer ik haar voorliefde voor excentrieke kleding wel. Ik vind dit zelf een van de mooiere ontwerpen van Pucci, evenals de 'verjaardagsjurk'. 

Ook de jurk die Mabel droeg tijdens een koninklijke doop staat haar erg leuk. De combinatie met rustige accessoires is een slimme keuze!

Hte broekpak wat Mabel droeg tijdens een diner ter bestrijding van Aids in 2006 vind ik daarentegen veel minder geslaagd. Wanneer ze de top had gecombineerd met een rustige broek zou ik het al beter vinden, het is nu echt too much. Wel enthousiast ben ik over haar mooie handtas en de oorbellen, die we ook regelmatig zien bij schoonzus Máxima. 

Foto's met dank aan:

Nieboer via PPE 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 18 jul 2013 - 18:37

Meestal vind ik de kleding die Mabel draagt niet mooi. Het is mijn smaak namelijk niet. Ik vind het wel knap dat ze erin loopt en die stijl ook vasthoudt. Van de bovenstaande kleding vind ik alleen het jurkje die ze aan had bij die doop mooi.

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 18 jul 2013 - 09:56

Dat is het enige, juiste woord kwistig. Maxima is te kwistig met sieraden, hoe eens ben ik het hiermee.
Mabel heeft haar haren, haar kapsel altijd mooi verzorgd, los prachtig en opgestoken stunning.
Over haar kledingkeuze kunnen we verschillend denken, maar ik hou van haar aparte, eigenzinnige stijl.
Mabel heeft samen met Friso een dikke tik over de neus gehad van toenmalig mp Balkenende en ik vind dat zij zich daar samen grootmoedig en met overgave aan ontworsteld hebben . Levend in de anonimiteit van het grote Londen, onttrokken aan de Nederlandse waan van de dag hebben ze een prachtig gezin
opgebouwd. Helaas mocht het geluk voor hen niet te lang duren. Ik voel met haar mee in deze ongelofelijk, onzekere tijd, voor wat betreft het welzijn van haar echtgenoot en ik gun haar nog heel veel bijzondere modestatements.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 18 jul 2013 - 11:24

Helemaal met je eens wbt de positieve woorden over Mabel. Ze is een topper!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 18 jul 2013 - 09:29

Ben nooit zo weg van drukke prints, maar Mabel staat het wel, behalve het broekpak. Veel te druk. Mabel is niet zo kwistig met sieraden als Máxima en dat geeft een rustiger en chiquere uitstraling.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 18 jul 2013 - 09:25

De eerste groene outfit van Mabel + kapsel vind ik helemaal leuk!
Het is me niet eerder opgevallen dat Maxima en Mabel dezelfde oorbellen hebben, of zou Mabel ze geleend hebben?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 18 jul 2013 - 06:44

Mijn smaak is het ook niet. Maar ik vind het Juist heel knap dat ze net als laurentien een eigen stijl heeft en die vasthoudt. En om Laurentien en Mabel te vergelijken met maxima, dat winnen ze natuurlijk nooit voor de meeste mensen al was het maar omdat maxima als Argentijnse voor ons Hollanders "iets" heeft wat de andere twee nooit zullen krijgen ook niet als ze maxima's kleding zouden kopiëren...
Dus blijf jezelf "over smaak valt niet te twisten"

afbeelding van Joske

Joske

donderdag 18 jul 2013 - 00:07

Ik vind Mabel er bijna altijd 'niet' uitzien. Geen enkele van de bovenstaande creaties spreekt mij aan. Wat een verschil met Maxima. Smaak verloochent zich niet.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

woensdag 17 jul 2013 - 23:16

Dit vind ik afgezien van de lange blauwe jurk van Mabel mooie kleding van Mabel en Maxima. En bij het logje over de ring van Maxima op 17-7 zag ik twee keer geen woorden maar toen ik naar de voorbeeldweergave ging lukte het wel met die twee woorden om een reactie achter te laten

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 17 jul 2013 - 19:46

Wauw wat gaaf en wat zit het haar van Mabel mooi op 1, 3 en 5!! Top!
De avondjurk vind ik niets (het lijkt wel een strandjurk) maar de rest vind ik echt geweldig passen bij Mabel. Ik denk dat het wel mooier is als ze de broek en tuniek apart draagt, alhoewel het als broekpak ook niet verkeerd is. Hopelijk zien we haar weer in dit soort vrolijke kleren!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 17 jul 2013 - 19:49

Volledig met je eens!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?