Eind dit jaar viert prins Charles zijn zeventigste verjaardag en daarom werd er vandaag een tuinfeest gegeven bij Buckingham Palace. De kersverse hertog en hertogin van Sussex waren hierbij aanwezig. 

 

Passend bij de formele sfeer van de aangelegenheid liet Meghan haar prachtige lokken ditmaal opsteken in een asymmetrische chignon. Haar japon met rafeltjes bij de mouwen komt van het Britse label Goat Fashion en haar matchende hoed -keurig over rechts gedragen- van de Britse hoedenontwerper Philip Treacy. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 23 mei 2018 - 18:12

Meghan ziet er prachtig uit. Ze is wel erg dun, iets dikker mag wel.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 23 mei 2018 - 17:47

Mooi minimalistisch. Less is more is een kunst die Meghan wel verstaat. Wel beetje al te braaf deze eerste keer als hertogin van Sussex maar ik denk dat we nog veel mooie modemomenten met haar zullen beleven. Het begin is erg hoopvol....

afbeelding van Meike

Meike

woensdag 23 mei 2018 - 16:34

Er zijn velen hier zeer kritisch hoor! Ik bedoel wanneer zit kleding nou perfect, dat kan toch bijna niet, dat elk naadje en randje helemaal goed zit. Ik vind het een prachtige nette outfit. De hoed staat er ook prachtig bij. Ze heeft alleen zulke dunne enkeltjes, ik vind schoenen met een bandje mooier bij haar staan!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 17:54

Nu ben je zelf ook kritisch Meike ;-) Anderen zeggen wat over haar kleding, jij over haar figuur en dat is iets waar je vaak zelf niks aan kunt doen, dat is je bouw waar je mee moet leven.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

woensdag 23 mei 2018 - 16:10

Het voorbije weekend heb ik een artikel gelezen in De Morgen of de Volkskrant -(weet niet meer welke van de 2 het was) over het huwelijk van H&M. Daarin werd aangeraden om te profiteren van de look van Meghan met gescheurde jeans, korte rokjes, blote benen. Want eenmaal het jawoord uitgesproken trad ze toe tot de Firm en zou ze naar hun hand gesmeed worden. En zie, 2 dagen later zien we de nieuwe Meghan. Rok tot onder de knie, grote hoed, strak haar en de handen, net zoals Kate, netjes voor haar.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 16:24

Korte rokken en gescheurde jeans heeft ze al niet meer gedragen sinds de verloving. Sindsdien draagt ze al rokken tot over de knie en zelfs kuitlengte. Zelfs Kate draagt niet zulke lange rokken.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 23 mei 2018 - 16:20

Als dat zo is...wat erg... ik hoop dat zij dicht bij haar zelf kan blijven qua gevoel, stijl, kleding en normen en waarden.

afbeelding van Els

Els

woensdag 23 mei 2018 - 11:38

Wat een commentaar allemaal. Wordt hier beetje niet goed van. Give the girl a break!! Ze is pas drie/vier dagen in functie.
Volgens mij is dit gewoon een erg nette outfit voor een dergelijk feest. De aandacht gaat zo heel netjes naar de jarige i.p.v. met een outfit die alle aandacht opeist. Aandacht krijgt ze toch al genoeg als newly wed in the family.

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 23 mei 2018 - 12:45

Eens! Dit is erg stijlvol, mooi. Wat heeft ze een mooi haar, leuk opgestoken! Helemaal een mooi perfect plaatje.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 23 mei 2018 - 14:36

Precies. Lekker minimalistisch (Meghan) en tegelijk gruwelijk keurig (Britse royals). De hoed vind ik haar beeldschoon staan. De panty, niet. En ik verzin er gewoon bij dat ze op weg naar huis een paar plukjes haar lostrekt, diamanten skull studs indoet, en een zwartleren bikerjackje aantrekt. Maar om dat meteen op je eerste tuinfeest te doen... (ja, mijn verwachtingen zijn hooggespannen, ik geef het toe).

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 23 mei 2018 - 09:05

Voor mij springt het kapsel van Meghan eruit. Wat mooi opgestoken ! zonder pieken en losse plukken. Zo had haar bruidskapsel moeten zijn. Ik vindt de kleur van de jurk haar heel goed staan. Bijzonder dat het stel zo snel al weer in de publiciteit komt. Ik snap ook niet dat er nu al een verjaardagsfeest wordt gegeven voor prins Charles, terwijl hij pas in november jarig is. Het zou kunnen zijn dat hij de 70 wel helemaal niet haald. Dat weet je nooit vooruit.

afbeelding van zara

zara

woensdag 23 mei 2018 - 08:57

Eigenlijk zijn deze hoed en jurk niet heel bijzonder, maar wat weet Meghan hier fantastisch in te bewegen! Op de foto's veel leuke poses, ze weet met haar lichaamshouding en gezichtsuitdrukking van iets 'saais' iets heel interessants te maken.

afbeelding van Maaike

Maaike

woensdag 23 mei 2018 - 08:41

Beetje storend dat het rafelrandje bij de halslijn een beetje "omgeslagen" lijkt te zitten, i.p.v. mooi plat. Ik zie dat bij het model niet zo. Ik vind de kleur haar mooi staan.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 23 mei 2018 - 08:28

Die hoed en het haar: prachtig! Zo'n mooie en elegante uitstraling! Helemaal top.
De japon vind ik mooi, maar zit bij de schouders en haar armen niet mooi. Iets te wijd vind ik.

afbeelding van Claire

Claire

woensdag 23 mei 2018 - 08:12

Ben ik dan de enige die dit adembenemend elegant vind?

afbeelding van Marjan

Marjan

woensdag 23 mei 2018 - 13:50

Nee hoor, ik vind deze japon ook heel elegant.
Hou van deze stijl.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 23 mei 2018 - 10:05

Neen!
Ik vind dit ook klasse met 6 hoofdletters!
Hoe krijgt ze deze enorme verandering in haar leven voor elkaar?
Ze lijkt het totaal aan te kunnen.
Er was een video van dit tuinfeest: waanzinnig elegant, een zeer volwassen dame.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 10:17

Ja ze is 36 ;-)

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 23 mei 2018 - 01:00

Misschien is de stijl iets.voor Kate maar bij haar zou het perfect zitten, niet zoals Meghan het hier draagt.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 00:33

Geen mooie jurk, hij zit niet goed en de kleur is zo onbestendig.
Wat ik nou echt niet snap, waarom had ze haar haar niet zo op de trouwdag?? Het zat nu perfect en op haar trouwdag was het een ragebol.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 23 mei 2018 - 08:30

Een ragebol? Overdrijf je niet een beetje?!?

Ik vond het juist leuk dat het niet strak-met-haarlak-opgespoten was. Dat maakte het wat nonchalanter dan al die stijve kapsels die we vaak zien.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 09:47

Nee ik overdrijf niet, dat is míjn mening :-)
Die knot was het zelfde warrige als je doet als je thuis even snel je haar uit je gezicht wil hebben, geen gezicht voor op een trouwdag.
En het ergste is nog, dan was het ook nog eens door een kapper gedaan, wat een nonsens, daar heeft niemand een kapper voor nodig.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 23 mei 2018 - 00:15

Dit is Meghan in de stijl van Kate. Helderwit stond haar zaterdag zo fris, dit zandkleurtje staat haar zo belegen. Losse plukjes staan haar jeugdig, dit strakke maakt haar belegen. Nee, ik vind deze outfit niets voor haar doen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 22 mei 2018 - 23:17

Mooie outfit in een prachtige kleur maar wel heel saai en voorspelbaar. De knot maakt het redelijk streng, ik
mis het spontane van voor haar huwelijk. Hopelijk is dit een eenmalige keus. Ik vind dit meer een outfit voor Kate...

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 22 mei 2018 - 23:13

Die snap ik echt niet: eind dit jaar wordt Charles 70 en daarom nu een tuinfeest?? Waarom niet gewoon dan een feest houden? Dat kan dan geen tuinfeest zijn natuurlijk maar hij heeft de keuze uit genoeg mooie locaties lijkt me, en anders was volgend voorjaar het feest houden ook een optie geweest. Ik vind dit wel raar, een verjaardag zo ver van te voren vieren. Zo kun je hem toch nog niet feliciteren!
De jurk van Meghan kan mij niet bekoren. Beetje saai en lijkt niet goed te passen aan de bovenkant. Wel leuk om dit kapsel bij haar te zien (zonder plukjes;)).

afbeelding van Krielie

Krielie

woensdag 23 mei 2018 - 13:24

Het is nu de tijd van de "gardenparties". Er zijn er ieder jaar in mei/juni meerdere voor verschillende groepen in de samenleving. Er is voor gekozen om een van deze gardenparties te wijden aan de goede doelen waar Prins Charles zich aan verbonden heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 23 mei 2018 - 23:30

mooie traditie ook om de vrijwilligers te eren

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 22 mei 2018 - 23:16

Dat is wat is mis! De plukjes in haar haar die haar typisch Meghan maken. Dit is zo streng.
Ben het helemaal met je eens. Waarom vieren ze dit nu al?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 22 mei 2018 - 23:11

mooie jurk en hoed maar niet erg in de stijl die we van haar gewend zijn.. dit is meer Kate. ...ook een merk dat Kate regelmatig draagt.
Netjes en stijlvol voor hasr eerste optreden als Duchess.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 22 mei 2018 - 22:42

De hoed en het bovenste gedeelte vind ik wel aardig (in ieder geval beter dan die fascinators) maar het rokgedeelte is veel te wijd vooral aan de achterkant. Die witte panties....
jakkes.

Kate is nog met zwangerschapsverlof, give her a brake. Ze zag er tijdens het huwelijk nog vermoeid uit vond ik, met rode konen.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 22 mei 2018 - 22:54

Maar wel een leuke, bolle toet.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 22 mei 2018 - 23:34

2x :-(((

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 22 mei 2018 - 23:33

Ja hoor, niks mis mee!

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 22 mei 2018 - 22:29

nope, dit is het niet voor mij. Een vliegende schotel op haar hoofd, de japon is te wijd aan de bovenkant en de kleur van de panty is te licht waardoor haar benen echt weg vallen en ik de hele tijd het idee heb naar bokkepootjes te zitten kijken, zo mager en knokig. (ja die van het dier, niet de koekjes)
Ik vind het heel knap om binnen 2 dagen van een jonge dame met een heerlijke uitstraling en een passende kledingstijl naar saai te gaan. Iets meer kleur mag echt wel. Zie grootmoeder: 92 maar saai is het nooit. Wel altijd goed op elkaar afgestemd en een heel herkenbare look, net als onze prinses Beatrix.
Ach ze zal haar kledingstijl en rol aan het zoeken zijn. Laten we deze maar vlug vergeten. Ik kijk nog wel een paar keer naar haar trouwjaponnen, die vond ik prachtig, vooral de halslijn.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 22 mei 2018 - 22:23

Heb nog niet gereageerd op haar kleding voor haar huwelijk.
Ik vond het beeldschoon. De jurk van Givenchy was erg mooi gemaakt. Simpele belijning, heel verfijnd gemaakt. Ook de jurk van Stella vond ik geweldig. De welhaast sobere jurken staan Meghan fantastisch. Ze heeft geen toeters en bellen nodig wat mij betreft. Haar stralende persoonlijkheid komt eerst en vervolgens haar kleding. Ook vandaag oogt ze weer geweldig. Mooie hoed. Mooi kapsel. Minpuntje jurk is dat die van boven iets te ruim zit. Ik houd van haar stijl.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 22 mei 2018 - 21:58

Ze ziet er mooi verzorgd uit. Prachtig dat haar en de hoed ook. Het transparante deel van het lijfje zit wel wat te ruim, er ontstaat daardoor een plooi. Bij het model zit het meer aangesloten.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 22 mei 2018 - 21:48

Ja wederom mooi en chique! Ik houd ook van haar stijl, ook van die van Kate ik vind toch het Engels Koningshuis zeer elegant en chique gekleed gaan.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 22 mei 2018 - 22:53

Helemaal met jou eens.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 22 mei 2018 - 21:42

Als Meghan zo'n soort hals en 'bovenstuk' op haar trouwjurk had gedragen had ze er veel mooier en verzorgder uitgezien. Deze schouderpartij klopt helemaal; die van haar touwjurk n.l. helemaal niet.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 22 mei 2018 - 22:27

Dat vind ik nou net andersom, dit klopt niet en haar trouwjapon wel. Ook die mooie halterjapon van 's avonds. Ze heeft zulke mooie schouders en sleutelbeenderen, die moet je tonen. Beter dat dan teveel borst laten zien.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 23 mei 2018 - 11:06

Ben ik met je eens Marja, haar trouwjurk klopt en zat geweldig. Deze jurk trekt aan alle kanten, dat zie je als je alle foto’s bij de daily mail bekijkt.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 23 mei 2018 - 10:47

Grappig! Ik griezel juist van haar magere schouders en sleutelbeenderen. Vind het echt niet mooi. Haar trouwjurk jurk meer in deze stijl en haar haren zoals ze het hier heeft zonder die malle plukjes: het was perfect geweest wat mij betreft. Nu helaas niet

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

dinsdag 22 mei 2018 - 21:35

Sorry, maar waarom is de hoed "matchend" en niet gewoon in het Nederlands "bijpassend" ?
Ze ziet er prachtig uit, ik houd wel van haar stijl.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 22 mei 2018 - 21:33

Ik vind haar haar en hoed leuk, de outfit matig. Heeft iemand William en Kate gezien? Ik kon ze nergens ontdekken op foto's van deze gelegenheid...

afbeelding van Sandra

Sandra

dinsdag 22 mei 2018 - 22:27

William was aanwezig bij een herdenkingsdienst voor de slachtoffers, nabestaanden en overlevenden van de aanslag in de Manchester Arena.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 23 mei 2018 - 13:31

dank je wel!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 22 mei 2018 - 21:25

Mooie hoed kleur van de jurk is aardig verder saaie jurk

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?