We kunnen haar uittekenen met een schuine haarscheiding, maar dat wil niet zeggen dat koningin Máxima hier áltijd voor kiest. Kijk maar. 

In 2012 werden in het Koninklijk Paleis in Amsterdam de Prins Claus Prijzen uitgereikt. Tijdens de feestelijke gelegenheid droeg Máxima een deux-pièces van Natan, die zij combineerde met een los kapsel met rechte scheiding. Door de uitgroei, inmiddels een vrijwel verdwenen handelsmerk van de koningin, viel de stijlbreuk extra op. 

Het effect is minder groot, maar mijns inziens ook iets minder hard, als er sprake is van géén uitgroei en een iets voller geföhn kapsel. 

De variant met strak gesteild haar kennen we inmiddels ook. 

Bij opgestoken haar duikt de rechte haarscheiding ook weleens op, al is het sporadisch. 

En bij halfopgestoken haar ook: 

Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jij van de rechte haarscheiding vindt. Laat je me het weten in een reactie? 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 06 mrt 2020 - 11:51

Ik vind een zijscheiding over het algemeen een zachtere uitstraling geven. Dit vind ik ook bij onze koningin.-:) Maar toch leuk dat ze hierin varieert.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 06 mrt 2020 - 11:51

Margreet,de Kate in het rose foto s stonden gister in de Daily mail..ps ik vond deze rose jurk haar niet staan!! De kleur vond ik te hard voor haar en door het opgestoken haar.
kreeg ze ook zo n mager nekje In de today.com onder het kopje kate in het rose vind je ook foto s

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 08 mrt 2020 - 20:06

Wellicht de verkeerde link want ik zie een foto van donderdag 5 maart.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 08 mrt 2020 - 20:31

Heb link toegevoegd van rode outfit. Super mooi.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 08 mrt 2020 - 21:44

Ongelooflijk mooi en chic, Siobhan !! En zo goed afgestemd op Harry's rode uniform !

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 05 mrt 2020 - 13:06

Ik vind niet zoveel over de scheiding in het haar van koningin Maxima. Het enige wat ik wel ervan vind, is misschien een andere discussie, maar opgestoken haar vind ik haar het meest chique staan maar dan wel zonder die malle lok halverwege het oog.
Actueler nu vind ik Kate er prachtig uitzien zoals altijd, wat ik wel voor mezelf een minpuntje vond was de stof van de jurk gisteren, hoge mate van glimmerigheid en dan in die kleur groen deed het mij erg aan kerst denken. Maar verder heb ik eigenlijk nooit iets aan te merken op Kate haar kleding altijd perfect eigenlijk nog meer, ultieme perfectie in stof, maat , afwerking ect. Koningin Letizia bijna dezelfde perfectie . En kroonprinses Mary van Denemarken komt ook aardig in de buurt wat dat betreft.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 05 mrt 2020 - 22:13

Het belangrijkste gespreksonderwerp van deze site is Máxima, volgens mij.
Dat er dan (steeds) (bij voorbeeld) over Kate gesproken wordt, snap ik niet echt. Over haar praten is één ding maar uitgebreid haar kleding (die niet getoond wordt) beoordelen, is wat anders.
Ik zie nl. helemaal geen foto's van Kate en niemand zegt ook waar die te zien zijn!
Dus: zorg er please voor dat iedereen de foto's van andere royals, waarover wat gezegd wordt, ook kan bekijken.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 07 mrt 2020 - 14:39

Dat is niet zo moeilijk hoor, gewoon even googelen of de DailyMail online bekijken, daar is een speciale pagina gewijd aan hun Royals, up to date en heel leuk de foto’s die up to date zijn. Even googelen dus. Er zijn nog veel meer sites ook over andere Royals en hun kleding maar ik dacht ooit te hebben begrepen dat deze hier niet benoemd worden.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 08 mrt 2020 - 23:13

Hallo Hennie64,
Het gaat er niet om of het moeilijk is. Maar als "we" gewoon bezig zijn met het bekijken van de kleding van Máxima op deze site en iemand (wie dan ook) plaatst pardoes een opmerking over een kledingstuk van de een of andere (meest buitenlandse) royal, zonder dat er gezegd wordt waar deze foto te zien is, vind ik dat hoogst onplezierig. Ik weet immers niet waar ik die foto dan kan bekijken, toch?
Dus, mijn vraag was: zég waar ik dat ook kan zien of voeg een link toe. Zoniet, laat dat bericht weg of plaats het ergens anders.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 06 mrt 2020 - 11:44

@Margreet, mee eens. :-)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 05 mrt 2020 - 12:45

hehe, het is gelukt Josine!

ik vind de middenscheiding vaak leuk (als het los hangt of half opgestoken. Als het is opgestoken mis ik alleen de bril en dan hebben we de emoticon van het grijze omaatje)

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 04 mrt 2020 - 23:04

Kate in een geweldige hardroze Oscar de la Renta. Stunning: niet aansluitend, goede lengte, lekkere kleur, geweldig haar. Ronduit great.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 05 mrt 2020 - 11:58

...very, really great, Jens ! Chic, héél erg verrukkelijk chic ! (Hopelijk komt deze foto ook hier, Josine, als het even mag ?)

afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 04 mrt 2020 - 19:44

Ik vindt een middenscheiding met los hangend mooi staan bij Maxima , vooral die bij de groene avondjurk. Het maakt haar jonger. Met opgestoken haar vindt ik het tuttig staan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 04 mrt 2020 - 11:05

De eerste, tweede en laatste foto zijn echt helemaal top. Madonna look die haar fantastisch staat. Van mij mag Máxima veel vaker kiezen voor het half opgestoken haar zoals op de laatste foto. Simpel maar wel heel elegant.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 04 mrt 2020 - 13:15

Ik ben het er helemaal mee eens!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 03 mrt 2020 - 23:45

Ik vind die rechte haar scheiding haar goed staan. Ook bij die première met Oerlemans-stel had ze scheiding in midden. Gaaf.

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 03 mrt 2020 - 19:20

Wat de jurk van Kate betreft, het valt wel mee hoor, de groene mantel er overheen zit als gegoten. en de jurk zal duur genoeg geweest zijn. Ik denk maar zo: Laat haar...... dat geldt ook voor Maxima en haar dochters.....is mijn mening..

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 04 mrt 2020 - 17:48

Helemaal met je eens, het is een prachtige mantel en een zeer verzorgde prinses, met een stralende lach.
Ik heb het idee dat ze steeds meer groeit in haar rol, toont oprechte belangstelling , nooit op de voorgrond, en is met kinderen helemaal leuk .

afbeelding van Birchwood

Birchwood

dinsdag 03 mrt 2020 - 19:11

Heel mooi die middenscheiding, vooral de afwisseling is leuk.
Het minst mooie kapsel vind ik de middenscheiding met het gesteilde haar.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 05 mrt 2020 - 14:01

Leuk al die reactie,s op de midden scheiding van Maxima,s kapsel, het is niet mijn favoriete kapsel, het doet mij denken aan de gordijntjes van vroeger, zo hingen ze vaak voor het raam, keurig vanuit het midden , en dan opgenomen aan de zijkant
Maar met het uiterlijk van Maxima komt ze bijna overal mee weg .

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 03 mrt 2020 - 22:16

Kan iemand mij uitleggen waarom een jonge, bloedmooie vrouw als Kate tijdens een staatsbezoek een groene, gedessineerde, ongelofelijk ouderwets ogende jurk of ensemble met schootje draagt. Het groen begrijp ik. Maar verder ugh......

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 04 mrt 2020 - 16:47

Vandaag weer gekleed naar haar leeftijd. Goede jas.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 04 mrt 2020 - 10:42

De jaren zeventig zijn in, maar dan gecombineerd met de kuise/comfortabele stijl die hoort bij de hele Metoo-beweging. Oftewel: modest fashion. Deze jurk van Kate sluit daar perfect bij aan, maar ik smacht inderdaad ook weer naar de kortere mode van 2012/2013. En dus breng ik mijn nieuwe kleding gewoon naar de kleermaker om in te korten, haha. Schootjes ben ik trouwens dol op.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 mrt 2020 - 23:52

Jens, wat is er zo erg aan een schootje? Ik vind dat juist hardstikke leuk en draag dat ook als ik zoiets vind.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 03 mrt 2020 - 23:47

Tja...ze volgt t modebeeld helaas. Ik zie Letitia ook in lange bloemetjesjurken verschijnen (zo jammer) en Victoria ook. Een roklengte op de knie of net er boven staat zoveel vlotter. Dat geldt ook voor onze prinsessen.
Volgens mijn moeder ben ik met de midi lengte minstens 10 jaar ouder...dus ik probeer t te mijden...Een gladde rok is dan nog beter.
Ik denk dat Victoria dat ook doet, dat mijden, die zie ik steeds vaker in vlotte broekpakken.
Kleur van Kate haar pakje heel mooi, die jas wil ik zo graag hebben!

De 2e jurk heeft een mooi bovenstuk en bijzondere stof. Die rand eronder had er af gekund...

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 mrt 2020 - 23:51

Siobhan, maar je moet dus wel de benen hebben om het te kúnnen mijden en die benen heeft niet iedereen ;)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 04 mrt 2020 - 11:04

Ik wel (gelukkig)!
anders dan zijn de broekpakken van MT ook een uitkomst, we zien haar niet in midi bloemetjesjurken. Goed gekozen.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 04 mrt 2020 - 12:06

Ik heb die benen helaas niet meer ;) dus ik moet wel midi dragen, maar gelukkig hou ik ook het meeste van die lengte. (Spijker)broeken draag ik voornamelijk alleen in de winter als het koud is maar zodra de temperatuur hoog genoeg is om met blote benen te lopen draag ik rokken.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 03 mrt 2020 - 20:53

Waarschijnlijk omdat Kate en William herdenkingsmonumenten bezochten op deze dag? Zo bezochten ze a site of 'quiet remembrance and reflection', the memorial garden in the city centre's Parnell Square is dedicated to the memory of 'all those who gave their lives in the cause of Irish Freedom' (pictured, William and Kate in the garden).
En inderdaad; de royal family draagt graag groen in Ierland.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 03 mrt 2020 - 17:59

Het lijkt inderdaad wel of we in 1985 leven. Heeel ouderwets!

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 03 mrt 2020 - 13:24

Staat haar prachtig die rechte haar scheiding!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 03 mrt 2020 - 10:03

Love it!

afbeelding van Maria04

Maria04

dinsdag 03 mrt 2020 - 08:57

De rechte haarscheiding vind ik leuk vooral om veel variatie in het kapsel aan te brengen .De koningin komt elke keer verrassend over. Niet alleen in haar oud fits maar ook in de kapsels. Ik zie dat graag, dus van mij mag ze!!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 03 mrt 2020 - 13:29

Ja, die leuke variatie - daar komt het op aan !
En ondertussen nog eens deze prachtige jurken gezien !

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?