Nu Máxima aan de lopende band met nieuwe designers op de proppen komt, is het tijd voor een wie-is-wie. Met vandaag aandacht voor: Michael Kors. 

Sommige ontwerpers vallen in de categorie 'laatbloeier', maar Michael Kors hoort daar niet bij. Na een studie Fashion Institute of Technology sleept hij op 19-jarige leeftijd een grote opdracht binnen. Voor modeboetiek Lothars mag hij een collectie ontwerpen. Het avontuur blijkt goed uit te pakken, en daarom brengt Michael op 22-jarige leeftijd een eigen label op de markt: Michael Kors. Hoe kan het ook anders. Zijn stijl kan worden omschreven als casual chic. 

Máxima's ontwerpen van Michael Kors: 

- Asymmetrische avondjurk met volants en bloemenprint, gedragen in 2009 en 2013. 

- Maxi-jurk met plissé, gedragen in 2014. Wat mij betreft haalt ze hem nog een keer tevoorschijn. Met een goede ketting en opgestoken haar. Ja, ik geloof wel in dit ontwerp. 

- Een overall voelt zich vast meer thuis op de boerderij dan in het paleis, maar Máxima laat zien dat een koninklijk overall best mooi kan zijn. 

- Mijn favoriet uit de Michael Kors-collectie: een koningsblauwe pied-de-poule jurk. Love it! 

- Als ik met zo'n jurk rondloop, waarschuw mij dan even. Waarschijnlijk is m'n kleding na een toiletbezoek blijven haken ;) 

- Lekker kort. Toen kon dat nog. 

- Moderne rok met interessant lijnenspel. Ik zou dit kledingstuk nog weleens willen zien bij een werkbezoek. 

- Tijdloze top van Michael Kors. Kan nog steeds, niet waar?

- Top met paillettenstreep. Altijd goed. 

- Dankzij een bezoeker van deze website hangt deze top in mijn kledingkast. Geen straf, kan ik je vertellen. Tenzij je hem draagt zonder hemdje, want doorschijnen kan het kledingstuk maar al te goed ;) 

- Think pink, moet Michael Kors gedacht hebben. 

- Pantalon met print van Michael Kors. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 16 apr 2021 - 22:57

Wat jammer dat t zo snel is gegaan met de prinsesjes, zo cute waren ze, zoals op bovenstaande foto.
Kors is niet altijd een goede keuze, zn collectie wisselt nogal. En dat is hier ook te zien.
Die roze/camel jurk gun ik een 2e kans met high heels.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 16 apr 2021 - 18:49

Met uitzondering van het camel - roze set, de gebloemde laagjes jurk en de bruine batik trui, vind ik dit nou niet de leukste outfits voor Máxima. Ook het zwarte jurkje met de roze strepen en de flared broek zijn wel aardig. Blijkbaar draagt het fijn en is Máxima er blij mee. Dat is toch het belangrijkste!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 15 apr 2021 - 22:10

Leuk merk met leuke en minder leuke outfits voor Máxima. De blauw-zwarte jurk is wel een echte uitschieter!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 15 apr 2021 - 20:30

Even een kleine opmerking: de blauw-zwarte jurk is pied-de-coq, dat is de grotere print van pied-de-poule.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 apr 2021 - 16:28

Wat een leuk overzicht. Ik ben wel fan als ik dit zo eens bekijk. Behalve de hardroze draperie zou ik alles zo in mijn kast hangen. De rok met de rode baan en de pink/nude combinatie vind ik echt snoepjes. Jouw trui is ook erg leuk. En de trui die ze om haar hals draagt bij de gestreepte trui doet me denken aan de donkerblauwe off sholder jurk met de witte ruches aan de boorden. Maar het allerliefst kocht ik de broek die ze tijdens de olympische spelen droeg.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 15 apr 2021 - 15:22

Ik vond destijds de eerste jurk op de foto wat oubollig, nu vind ik hem erg mooi! Grappig dat je kijk op een ontwerp of stof verandert met de tijd. De beige- roze kleurencombinatie vind ik erg mooi, de pasvorm iets minder. Het beige jurkje met crocomotief mét hoge Natan laarzen vind ik nog steeds erg super als set. En die broek op de laatste foto mag van mij ook nog wel een keertje uit de kast. Oh en die mooie grijzig top ook!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 14 apr 2021 - 21:47

De eerste jurk is prachtig, evenals de pied de poule jurk (mooie halslijn). De rok met lijnenspel mag ze van mij ook wel weer eens aan doen, leuk met de donkere top. Ik zou er nog een rode statement-ketting bij doen. De pantalon mag ze ook weer tevoorschijn halen, heel vlot. De rest van de outfits vind ik minder geslaagd.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

woensdag 14 apr 2021 - 17:20

Helemaal eens met Johanfrederik. Bij Michael Kors lijkt het m.i. altijd net alsof hij niet begrijpt hoe een vrouwenlichaam eruit ziet. Die malle rok met zwarte en oranje strepen, met maffe split aan de voorkant. Staat vrijwel geen enkele vrouw. Ook de beige/roze rok staat Maxima niet, want hij is gemaakt voor vrouwen die geen heupen hebben. De oranje top met horizontale witte lijnen vind ik vormeloos. Het broekpak is leuk om de koeien te melken, maar niet voor HM. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

woensdag 14 apr 2021 - 15:44

....deze modellen van M. Kors niet overtuigend. Behalve de blauwe pied-de-poule jurk en een paar sportieve kledingsstukken,
die echter beter thuis gedragen kunnen worden, dan openbaar.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?