Koningin Máxima koopt een groot gedeelte van haar schoenen bij modehuis NATAN. Vaak koopt zij per seizoen een model  in meerdere kleuren, zodat ze altijd passende schoenen op voorraad heeft. Zo heeft ze diverse slingbacks met plastic zijkant, die sinds 2012 te koop zijn bij het modehuis. Prijs van de schoenen ligt rond de 250 euro en als liefhebber van NATAN-schoenen kan ik jullie vertellen dat ze heerlijk lopen. Wat mij betreft blijft Máxima de schoenen (zonder peeptoe en plateauzool, hoera) de komende jaren nog veel dragen, want dankzij het tijdloze ontwerp zullen ze niet snel uit de mode raken. 

De roze versie:

De grijze versie:

De grijze versie:

De zwarte versie:

Bordeaux:

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl
www.monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

woensdag 11 jun 2014 - 11:36

Lijkt mij ook dat zo'n plastic inzetstukje in de loop van de dag of na een paar uur gaat irriteren. Zeker als je wat transpireert.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 11 jun 2014 - 09:43

Ook hier een schoenentic ;-)) alhoewel de laatste jaren niet zoveel meer mee gedaan, maar als ik koop dan idd in de uitverkoop! Heb bij Tods eens mooie gescoord, witte met kitten heel en die draag ik nog steeds! Heb ze eens laten opknappen bij een hele goeie schoenmaker in A'dam en ze zijn weer als nieuw, zelfs de puntjes die bij mij altijd het eerste slijten vooral rechts.....ook heb ik toen sneakers in zilver gekocht en die heb ik vorig jaar met pijn in mijn hart weg moeten doen, die waren helemaal op en het leer begon op het stiksel te scheuren! :(

Heb nog een mooie anecdote: Mijn moeder en ik hebben eens (ik woonde nog thuis) zoveel paar schoenen in de uitverkoop gekocht in A'dam, dat we geen geld meer hadden voor de bus vanaf het station (H'lem) naar huis (H'gom). We hebben toen mijn vader gebeld (nee, er waren nog lang geen mobieltjes!) om te vragen of hij ons wilde komen halen........BOOS dat ie was!!!!! ;-)))))

;-))

afbeelding van kimmy

kimmy

woensdag 11 jun 2014 - 20:09

Christa, wat een super grappig en herkenbaar verhaal!!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

woensdag 11 jun 2014 - 11:31

Geweldig!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 11 jun 2014 - 10:08

Wat een leuk verhaal ,ik kan het me helemaal voorstellen. Schoenen is niet zo mijn ding ,ik sta er gewoon niet zo bij stil,maar koop me altijd suf aan kleding.Nu hangen er nog nieuwe jurken van de afgelopen winter in de kast.

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 11 jun 2014 - 09:50

Geweldig verhaal !! :-)))

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 11 jun 2014 - 06:27

Elegante schoenen, en het plastic inzetje geeft ze net iets speciaals. Ik vind de rode kleuren het mooist. Heb ooit zelf twee paar dezelfde schoenen gekocht in verschillende kleuren, maar vind het toch beetje suf van mezelf als ik ze in de kast zie staan. Er zijn zoveel mooie schoenen! Maar is wel lekker makkelijk natuurlijk.

afbeelding van birgit

birgit

dinsdag 10 jun 2014 - 21:38

I like the shoes with "Kitten Heel" - very stylish this year! But I think, for "Kitten Heels" they are a little bit to high, aren't they?

Josine: for your pregnancy I wish you all the best. Hope you get better very soon and you can enjoy the little wonder in your belly...

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 10 jun 2014 - 19:03

Ik verbaas me hoe ze er op kan lopen, er zit wel heel weinig leer aan, en dat plastic maakt het een beetje goedkoop.
Voor een dikke panty vind ik de schoen niet geschikt en al helemaal niet bij lakleer, daar moet je een ragfijne panty bijdragen.
Is dit net als de plooiverwerking in zijn kleding DE (schoenen) stijl van Nathan??

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 10 jun 2014 - 17:58

Super leuk deze schoenen en wat top dat je er een blog over gemaakt hebt. Ze zijn allemaal mooi, en betaalbaar, dat is vast de reden dat Máxima bij Natan shopt. De roze zijn mijn favorieten. Ik herinner me dat ze ook een zwart paar met een laag queenie hakje heeft dat hier erg op lijkt. Ook de nude kleurige stoffen schoenen van Koningsdag lijken erg op dit model.
Sterkte met je zwangerschap Josine. Kan me voorstellen dat je man zich zorgen maakt!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 10 jun 2014 - 20:04

Ha, ha betaalbaar. 250 euro voor een paar schoenen! Dat vind ik eerlijk gezegd een flink bedrag. Ik koop meestal goedkopere schoenen. Of zijn jullie allemaal van die rijkerds?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jun 2014 - 20:27

Ik ben absoluut niet rijk, maar voor mijn nieuwe pumps betaalde ik onlangs ook 220 euro. Het is maar net wat je belangrijk vindt en waar je het mee vergelijkt. Schoenen van Sergio Rossi kosten vaak +500 euro en ook Louboutin is een stuk prijziger. Qua accessoires shopt Máxima heel wat goedkoper dan de Mary, Mette Marit en Victoria :)

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 10 jun 2014 - 20:49

Josine.Inderdaad het is maar net wat je belangrijk vindt.Ik koop dure schoenen altijd in de uitverkoop.Zo belangrijk ...accessoires van een goede kwaliteit .

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 10 jun 2014 - 17:23

Eigenlijk vind ik blote armen ook niet zo gepast voor een koningin. Met name als ze zwaait vind ik het te intiem ogen. Je hoort geen blote armen naar je werk te dragen, dus waarom doet zij het wel?

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 10 jun 2014 - 17:27

Maxi… het gaat hier over schoenen (met plastic en zo) :-))) Niet over (intieme) armen :-P … dat is misschien voor een volgend item (denk het niet, maar je weet nooit)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 10 jun 2014 - 18:00

Mee eens AnneR. Op die manier dwalen we weer af. Mijn persoonlijke mening is dat iemand van 40+ nog makkelijk met blote armen kan. Zelfs 50+ ers kunnen nog goed met blote armen, mits goed gevormde biceps.
Ik betrap me erop dat ik nu ook afdwaal ;))

afbeelding van LG

LG

dinsdag 10 jun 2014 - 18:33

And don't forget the triceps LOL

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 10 jun 2014 - 19:31

Oja, die ook nog, hahaha

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 10 jun 2014 - 18:08

Henny, foei !! :-P :-)) …nu komen de getrainde biceps, aiai

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 10 jun 2014 - 17:17

Ik word hebberig van de suède kleuren : de roze (geen nude?) , de oranje en de bordeaux-rode. Elegante hak (hoogte), alleen de neus vind ik iets te puntig. Dat plastic voel je volgens mij niet als je voet er goed in past (anders doet gewoon leer ook pijn… spreek uit ervaring :-) ).

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 10 jun 2014 - 15:56

Wat grappig, ik had nog niet door dat er een plastic zijkantje aan zat... En vroeg me altijd al af hoe haar voet erin bleef zitten. Nou, zo dus! (raadsel opgelost) Ik had dezelfde vraag als Annet, zit dat nou lekker? En eigenlijk vraag ik het me nog af. Even aanpassen in een winkel is tenslotte iets anders dan er een middag mee zitten/lopen. (en dan bedoel ik geen wandeltocht van 10 km natuurlijk) Ik vind ze, ondanks het plastic, erg elegant.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 10 jun 2014 - 13:45

Met een gekleurde panty vind ik ze niet mooi. Een enkel paar met dat plastic, ja. Meerdere paren vind ik zonde van het geld.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 10 jun 2014 - 13:10

Echt ontzettend lelijk met dat plastic! Helemaal met een panty. Maakt dat ze er goedkoop uitzien. Bovendien vind het model nogal achterhaald.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 10 jun 2014 - 13:07

Prachtige schoenen en geweldig lijkt het mij om ze in verschillende kleuren te kunnen kopen......

afbeelding van kimmy

kimmy

dinsdag 10 jun 2014 - 12:17

Dit zijn echt super schoenen, slank, elegant en de hakhoogte is perfect!! Vooral de suede versies zijn heel chique :-)
Ik vind persoonlijk wel dat ze met een blote voet het mooist zijn, de grijze versie met panty vind ik minder geslaagd...

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 10 jun 2014 - 12:16

Ik draag zelf ook graag slingbacks. Staat ´fijntje´. Tegenwoordig vaak alleen in naaldhak uitvoering. Maar dan zit ik elke dag bij de schoenmaker i.v.m. beschadigde hak weet ik uit ervaring. Heeft onze Koningin geen last van. Hopelijk komen ze weer in met iets bredere hak die niet bizar hoog is.

afbeelding van Maartje

Maartje

dinsdag 10 jun 2014 - 23:03

Dat herken ik! Dunne hakken zitten vaak tussen straatstenen e.d. Ik moet ze inderdaad ook met regelmaat laten maken dan, zo zonde.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 10 jun 2014 - 12:13

Zijn de zwarte en rode iets anders van model?

afbeelding van marie28

marie28

dinsdag 10 jun 2014 - 12:11

Leuke schoenen ! Mathilde draagt ze ook. Paola heeft ze dan met lagere hak ! Dus ik denk dat ze goed lopen !

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 10 jun 2014 - 12:09

Hartstikke mooi vind ik ze! Elegant en toch heel draagbaar lijkt mij. Normaal houd ik echt niet van plastic aan schoenen, maar het doorzichtige stukje vind ik hier juist geweldig leuk. Ik snap volkomen waarom ze deze schoentjes in zoveel kleuren heeft ingeslagen!

afbeelding van Annick

Annick

dinsdag 10 jun 2014 - 12:07

Welke kleur heb jij Josine?

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 10 jun 2014 - 12:06

Heel leuk model.Helemaal in leer of suede zou ik ze geweldig vinden maar juist dat plastic maakt dat ze er goedkoop uitzien.Vind ze niet chique en die in lakleer al helemaal niet .Dat ziet er helemaal uit als een plastic schoen.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 10 jun 2014 - 11:56

Deze schoenen vind ik helemaal geweldig, zou ze zelf ook wel willen hebben, houd van deze stijl, niet te hoog en toch beeldig!
Is maar aan een kant kunst de andere kant + binnenzool zal leer zijn dus plakt niet! Dus Annetje, "go for it"!!
;-))

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 10 jun 2014 - 11:39

Wat een mooie schoenen, passen werkelijk overal bij.
De licht roze versie vind ik het mooiste van alle exemplaren!

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 10 jun 2014 - 11:29

Beeldige schoenen, ik houd ervan.
Damesachtig, elegant, draagbaar, tijdloos.
Ik houd van schoenen met hakken, heb er ook series van.
Kan er helaas slecht op lopen tegenwoordig.
Too much is too much, except shoes.
Stond er op een papieren wikkel van schoenen die in in Spanje kocht.
Uitgeknipt, bewaard en altijd onthouden.
Met een mooie schoen kun je je voordeel doen. . Deze verzin ik ter plekke.
Een schoen maakt je outfit af, of krikt het geheel op.
Oud pak, nieuwe schoen en het kan weer, toch.

Eén prangende vraag, het lijkt mij zo,n pijn doen op termijn, die plastic binnenkant.
Het is geen leer en loopt ook niet uit, denk ik zo. Snijdt het niet in je voeten?
Wie heeft deze schoenen ook, ik wil ze anders in het lichtblauw.
Op naar de Louiselaan Brussel of de webshob.

Nu geen rare dingen met de Ipad,
maar ik begin elke zin nu op een nieuwe regel dat helpt waarschijnlijk.

Josine, geweldig nieuws over je zwangerschap.
Vergeet je niet er heel veel van te genieten?
Het lijkt lang nog die weken te gaan, maar je weet het zelf, time flies.
Denk goed aan jezelf, laat de wereld de wereld.
Jij zorgt voor een geweldige nieuwe wereldburger.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jun 2014 - 11:47

Het ziet er wellicht pijnlijk uit, maar bij het passen vond ik dat dus heel erg meevallen. Ze stonden een poosje terug nog in de salon van de Louiselaan, maar ik heb geen idee of ze daar nog verkrijgbaar zijn. Gewoon even langswippen :)

Genieten van mijn zwangerschap doe ik eigenlijk nog niet echt, maar wellicht dat het komt als ik minder last heb van mijn diabetes :)

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 10 jun 2014 - 17:10

Oh, eigenlijk is jouw lichaam dan bezig met zich instellen op twee dingen: je zwangerschap (kindje) en je diabetes die hierdoor zich ook opnieuw moet instellen ? Dan kan ik me voorstellen dat genieten in ietwat lagere dosering zal zijn dan een zwangere zonder diabetes.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jun 2014 - 17:15

Ja, door de hormonen schommelt mijn suiker heel erg. Mijn man heeft me inmiddels al meer dan 30 keer bewusteloos uit bed gehaald en soms -als ik mijn telefoon niet opneem- rijdt hij naar huis en dan lig ik buiten westen op de bank (met de laptop op schoot, haha). Ook een keer op zondag bijna gestikt doordat ik flauw viel tijdens het overgeven en mijn man snel de ambulance moest bellen doordat het in mijn keel bleef zitten. Dus vooral voor mijn man is het vervelend. Maar als het goed is gaat het de komende weken veranderen doordat de voeding nu via de navelstreng gaat ofzo, dus daar hopen we maar op. Overigens (iemand vroeg dat ergens op deze website) ben ik van plan om gewoon tot de bevalling aan mijn website te blijven werken en na de kraamweek ook weer. Ben echt geen type die de hele dag niks kan doen en als ik zie dat Máxima weer een nieuwe outfit draagt kan ik het toch niet laten om te gaan speuren. Verslaafd? :P

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 11 jun 2014 - 09:33

Pfff... dat je elke keer zo in een hypo zit... hopelijk gaat het snel beter. Lijkt me (voor je man) wel heftig. Als alles goed mag gaan ben je zo verslaafd aan jullie kindje dat je geen oog meer hebt voor Máxima. Niemand zal het je kwalijk nemen ;-) al zijn we ook verslaafd (zeker sinds site als favoriet in m'n telefoon staat).

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 11 jun 2014 - 07:04

Op jouw eigen , niet zeuren manier, plaats je hier een bericht waar ik me rot van verschiet. Jullie krijgen het niet kado zeg. Wat een heftige periode is dit. Ik hoop dat alles goed gaat en dat jullie een gezond kindje krijgen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jun 2014 - 08:46

Wat een lieve reacties, dank jullie wel. Het is inderdaad wel heel lastig, maar zelf merk ik er weinig van als ik bewusteloos ben. Op het moment dat ik bij kom voel ik me vaak al weer snel goed, maar het is inderdaad niet leuk. Gelukkig lijdt het kindje er niet onder en zagen we het gisteren weer heerlijk spartelen op de echo. Op zo'n moment weet je weer gelijk waar je het allemaal voor doet. Ik geloof dat ik niet alleen meer verliefd ben op Leon, maar ook op ons prinsje of prinsesje. Helaas lag hij/zij met de benen tegen elkaar, waardoor we nog steeds niet weten wat het wordt. 10 juli de 20-weken echo, dus dan zullen we het vast wel te weten komen. Ben zo benieuwd!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 11 jun 2014 - 08:54

Joh, Josine, wat naar allemaal voor JULLIE! Ik hoop voor jullie allebei (alle 3 hihi) dat het snel beter gaat.
Maar....zo te horen heeft de kleine er niet veel last van, gelukkig, dat het met "mama" nog niet helemaal naar wens gaat!
Ik hoop dat je snel echt van je zwangerschap kan gaan genieten!! Sterkte in alles, hoor!

En, ik ben ook blij dat de reacties op je site nu weer zo vreselijk gezellig en positief zijn! Opbouwende kritiek mag altijd, toch? Het moet alleen wel leuk blijven.

Hele mooie schoenen, zou er best een paar van willen overnemen van Maxima. Makkelijk te combineren kleuren!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jun 2014 - 09:00

Alle 3 klinkt echt heel raar, maar het is wel zo. Ben zo benieuwd hoe het moeder zijn gaat bevallen! Lage bloedsuikers heeft de baby inderdaad geen last van, alleen hoge bloedsuikers. En die heb ik niet, dus alleen Leon en ik hebben er momenteel gelukkig last van. Zolang ik echter niet te hoog zit is de kans ook kleiner dat ik een echte suikerbaby krijg (zijn vaak heel groot, 8 pond minimaal) dus dat is mooi meegenomen.

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 11 jun 2014 - 09:43

Jee, wat een heftig verloop van je zwangerschap zo. Hopelijk voel je je net als velen na 16 weken stukken beter, dat is vaak een omslagpunt. Ik duim voor je! En extra spannend dat jullie kindje niet wil verklappen of de kamer blauw of roze moet worden ;-)
Onze oudste stak op de 20-weken echo recht in beeld z'n tong naar ons uit. Daar kunnen we nog steeds om lachen, nu samen.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 11 jun 2014 - 09:40

Josine ,even een opsteker voor je -;))
Wij hebben meer dan tien( jaja) kinderen ,waarvan er twee zgn "suiker "baby waren .
Meer dan 10 en een van 11 pond .
Maar allemaal goed gekomen zonder problemen en allemaal gezond !
Dus ik voel een beetje met je mee ......weet wat die suikerspiegel doet met je ...
Succes en hopelijk gaat het snel beter ,maar het komt goed !

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 11 jun 2014 - 06:29

Wat naar Josine, veel sterkte!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 10 jun 2014 - 21:34

Zoooo Josine, dat is niet mis!! Doe je wel voorzichtig!! Sterkte hoor met deze perikelen, hoop dat het snel beter gaat!!
;-))

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 10 jun 2014 - 22:40

Hier schrik ik van, Josine. Dit is echt heftig, zeg. Hopelijk gaat het heel snel de goede kant op, zodat je ECHT kunt genieten van je zwangerschap. Heel veel sterkte!

afbeelding van zara

zara

dinsdag 10 jun 2014 - 21:04

Jeetje, het is toch wel even schrikken om dit te lezen, Josine. Net als al je andere lezers , leef ik erg met je mee, en ik hoop heel erg dat de hormonen en de suiker zich spoedig wat meer zullen gaan settelen.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 10 jun 2014 - 20:03

Pfoei.... dat klinkt erg heftig allemaal.... Nou, dan hoop ik nog meer dat het inderdaad gaat veranderen in de komende weken.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?