Koningin Máxima bracht vandaag een bezoek aan het Internationaal Theater Amsterdam om te praten over de gevolgen van de coronacrisis. Daarbij kwam een blauwe jurk van Natan in beeld. 

Eerst nog even wat informatie over de inhoud, want Máxima is natuurlijk meer dan haar uiterlijk. Laat ik de RVD maar citeren: "Koningin Máxima sprak met de directie van Internationaal Theater Amsterdam (ITA) over de omschakeling van het jaar 2019, toen 350.000 bezoekers ITA-activiteiten bijwoonden, naar de uitbraak van de coronapandemie waardoor veel voorstellingen geannuleerd moesten worden. De al bestaande plannen om een eigen livestream-kanaal op te zetten zijn versneld uitgevoerd. Sinds oktober 2020 worden via ITALive voorstellingen gestreamd, die internationaal ook een nieuw publiek trekken dat zelden of nooit eerder naar een theater is geweest. ITALive is naast de twee zalen in Amsterdam het derde podium geworden waarbij mensen vanuit de hele wereld live kunnen kijken met Engelse of Franse ondertiteling. De verwachting van ITA is dat de bestaande podia en de livestreams van theaterproducties na de coronacrisis naast elkaar blijven bestaan.

Koningin Máxima heeft een deel van een repetitie voor de nieuwe productie ‘De uren’ bijgewoond. ‘De uren’ speelt zich af op telkens één dag in het leven van drie vrouwen, op drie verschillende momenten in de twintigste eeuw. De try-outs van deze voorstelling op 16, 17 en 18 april zijn onderdeel van de pilot Testen voor Toegang, waarvoor publiek met een geldig coronatestbewijs toegang kan krijgen. Aansluitend ging Koningin Máxima op het podium in gesprek met de regisseur en acteurs van ‘De uren’ en met vertegenwoordigers van WijOokjr, een voorstelling met en voor jongeren. In dit gesprek was onder meer aandacht voor de voorbereidingen op de try-outs met publiek en hoe creatieve makers en acteurs deze tijd beleven.

Het werkbezoek is afgesloten met een gesprek over ITALive. Een actrice van het ITA Ensemble heeft verteld over haar ervaringen met het spelen zonder publiek en enkele technici hebben toelichting gegeven op de kansen en uitdagingen van de livestreams. Hiernaast is gesproken over het bereik van de voorstellingen die zijn gestreamd, over kijkgedrag en de reacties van het publiek. Tijdens het afsluitende gesprek is via een live-verbinding contact gelegd met de directie van een theater in het Australische Adelaide. Een livestream van de voorstelling ‘Medea’ is hier in maart exclusief op groot scherm vertoond in een vol theater."

Mode 
Dan nu het uiterlijk, want het oog wil ook wat, niet waar? Voor het bezoek aan het theater liet Máxima een bekende bloemenjurk uit haar kast halen. Het ontwerp met transparante raglanmouw komt uit een eerdere collectie van Natan en kwam eerder in beeld op 21 november 2019

Máxima met de outfit op 21 november 2019:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 16 apr 2021 - 18:51

Leuk Máxima weer in de wat koninklijkere outfits te zien. Donkerblauw vind ik niet de mooiste kleur bij Máxima, maa4 ze ziet er prima en stralend uit!

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

vrijdag 16 apr 2021 - 14:41

Ik ben er niet kapot van. Ik vind de jurk op een of andere manier niet bij haar persoonlijkheid passen. De combinatie met rood vind ik wel mooi, ik zou ook zo snel niet weten waar je het blauw anders mee zou moeten combineren. Ik vind dit wel krachtig overkomen.

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 16 apr 2021 - 09:04

Heel mooi, een prachtige lente koningin. Super mooie jurk. De jas los over schouder vind niet mooi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 16 apr 2021 - 10:03

Wow weer op locatie en wat ziet ze er goed uit. Heerlijk de knalrode jas (zoveel beter dan die omslagdoeken).
Een jurk die toch past bij uitgaan/theater maar ook weer niet te veel glamour.
Plaatje compleet !

Een andere rode jas denk ik dan in november 2020?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 16 apr 2021 - 07:37

Heel mooi! Alles klopt. Mooi om het met rood te combineren.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 15 apr 2021 - 22:15

Heel leuk, tas tikje te groot naar mijn idee. Maar deze tas staat in ieder geval niet open ;-).

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

donderdag 15 apr 2021 - 22:05

In een woord;prachtig! Het hele plaatje klopt gewoon.

afbeelding van Catherine

Catherine

donderdag 15 apr 2021 - 21:52

Beetje veel allemaal, de tas vind ik niet mooi, net een toilettas. De rode pumps staan denk voor aan in de kleedkamer want ze komen vaak langs. Wat ik verder niet begrijp is dat ze de jas wederom op de schouders heeft hangen, dat vind ik leuk voor een keer, maar eigenlijk staat het heel slordig.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 15 apr 2021 - 20:23

Mooi! Ook de combinatie met rood!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 15 apr 2021 - 19:49

Mooie outfit ! Haar puntige schoenen waren vandaag veel mooier dan die van 21.11.19 !

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 15 apr 2021 - 17:59

...prima jurk voor een bezoek aan een theater. Dergelijke stoffen hoeven niet aan het lichaam te 'kleven', indien zij
van goede kwaliteit zijde/chiffon zijn gemaakt. Prachtige accessoires in vorm van tas en schoenen en passende saffieroorhangers.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 15 apr 2021 - 16:59

Mooi gecombineerd. Wel vind ik deze kleur blauw niks extra’s doen voor Máxima. Het is wel een mooie kleur. En verder vind ik dit soort synthetische stoffen altijd een beetje goedkoop ogen. Maar daarbij kan ook meespelen dat dit soort stof bij mij altijd (ondanks wasverzachter) statisch wordt, overal aan mijn lijf gaat plakken en ik er dus een hekel aan heb ;-).

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 15 apr 2021 - 16:12

Mooie jurk maar ik vind hem een beetje te feestelijk voor de gelegenheid, en eerlijk gezegd ook een beetje ouwelijk voor Maxima. Mooie mantel en accessoires overigens!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?