Máxima ging vandaag weer op stap en net als bij haar vorige twee uitjes, koos ze ook dit keer voor een roodtint. Maar dan wel met een flinke snuf goud, want het thema van de Week met Geld heeft daar alles mee te maken. 

Als erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, opende de koningin vandaag de tiende editie van Week van het geld. Het thema is dit jaar ‘Leren omgaan met geld is goud waard’. Bij de opening zijn ook minister Hoekstra van Financiën en minister Slob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media aanwezig. Alle basisscholen in Nederland kunnen het openingsprogramma, dat onderdeel is van het dagelijkse Week van het geld journaal, online volgen.

Mode
Outfit: rode japon van zijde, oversized mantel van zijde. Beide afkomstig van NATAN 
Eerder gedragen: Ja
Sieraden: collier van goudkleurige kralen en veren + matchende oorbellen. Gekocht via NATAN. 
Tas: Clutch van ponyhaar, NATAN. 
Schoenen: Suede pumps, waarschijnlijk van Gianvito Rossi 

Boven: jas aan. 
Onder: jas om. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 23 mrt 2021 - 23:18

Weer een oversized donkerrode mantel... bijzonder dat ze bij een opeenvolgend bezoek iets soortgelijks uit haar (toch niet bescheiden) kast trekt.
Daarbij vind ik haar deze kleur rood niet heel mooi staan. Ze kan beter de felrode tint hebben lijkt mij. En huidkleurige panty’s... ze kan ook wel eens voor dunne zwarte kiezen. Staat chiquer.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 23 mrt 2021 - 17:10

Helemaal top, alles is goed in verhouding !
En niet te kort hoor onze koningin kan het hebben!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

dinsdag 23 mrt 2021 - 15:32

De mantel oogt zo "massief". De jurk is een beetje te kort. Wel mooie kleur. En de oorbellen en ketting zijn echt iets voor Maxima.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 23 mrt 2021 - 10:59

Mooie kleur!
Mooie accessoires
Maar heel zonde om -nu ze zo weinig te zien is- ze dezelfde kleuren draagt ‘steeds’. Dus eens met Blue Style hierover.
En als je dan toch dezelfde kleur kiest.. volgende keer graag graag graag dat broekpak met die lage band!!
Deze jurk is echt te kort en te krap

afbeelding van Maria48

Maria48

dinsdag 23 mrt 2021 - 09:18

Ach dat haar, het is omdat wij het gewend zijn dat onze koningin dit kapsel draagt, maar vergelijk het is met Beatrix toen zij koningin was. Stel dat zij met dit kapsel op werkbezoek was gekomen. De bladen zouden er schande van gesproken, zo slordig...zo onverzorgd....zo ruig. Ik weet wel je kan niet vergelijken, maar dit wil ik toch gezegd hebben, Bea zag er altijd tip,top uit. Het is omdat het kapsel niet modern is, verzorgd is het wel Ik vond en vind het een prachtig hoedenkapsel. Zo chic, zo waardig. De kappers zijn weer open, laat Máxima de schaar er maar in zetten. Er zijn zoveel leuke modellen die haar zullen staan, wat zou ze ermee opknappen!

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

dinsdag 23 mrt 2021 - 08:56

Alsof is het mevrouw Josine van deze site (zie lach op eerste foto). Verder vind ik het bijzonder om tot drie keer toe voor dezelfde kleuren te kiezen. Er zijn nog zoveel andere mooie kleurtjes en items in het boudoir van Maxima te vinden.

Zelf vind ik het een vormloos ensemble. Jurkje kruipt op en is toch echt te kort. De mantel heeft een ‘loose’ fit. Mooier zou ik een getailleerde mantel vinden. De nude panty zou ik eens gaan vervangen voor mooie hoogwaardige bewerkte beenmode zoals kant in bijpassende kleur van de kleding.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

maandag 22 mrt 2021 - 23:13

.....goed geklede Koningin met passende accessoires. Jammer van het 'kapsel'.
Waarom niet een eenvoudig staartje ?!

afbeelding van Tony

Tony

maandag 22 mrt 2021 - 21:20

Zo mooi helemaal in een kleur, dit rood staat haar geweldig en het goudkleurige collier geeft het totaalplaatje net iets extra’s!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 22 mrt 2021 - 21:07

Erg leuk! Met als kers op de taart de leuke accessoires. Top gedaan!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 mrt 2021 - 21:20

Leuk haar weer even in zo’n fijne koninklijke outfit te zien. Prachtige kleur en leuke ketting en oorbellen! Zo zie ik haar graag!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 22 mrt 2021 - 20:13

Eerder op dag was ze ook online actief, ook in rode jurk met gouden ketting, als onderdeel van de opening van de Ontdekdezorg-week. https://t.co/r1gviIHDCl

Mooie set!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?