Direct na Prinsjesdag vloog Máxima naar New York voor de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. De AVVN wordt dit jaar deels fysiek en deels digitaal gehouden. Alle niet plenaire sessies zijn digitaal. Koningin Máxima neemt ook deel aan een aantal hiervan. 

Op de eerste vergaderdag kwam er een bekende jumpsuit in beeld.

We kennen het gebloemde kledingstuk van Koningsdag 2020. Oftewel: Woningsdag. 

Het betreft een ontwerp van Seren. 

Eerder dit jaar kwam de jumpsuit ook al eens in beeld bij een koninklijk bezoekje. Ik moet zeggen dat ik het kledingstuk in New York het meest tot zijn recht vind komen. Misschien deels omdat er bij VN-vergaderingen doorgaans zakelijkere kleding wordt gedragen en Máxima dus uniek durft te zijn, maar deels ook zeker vanwege het verzorgde Prinsjesdagkapsel. Onderstaande foto is dus van eerder dit jaar en niet van deze week. 

Door naar outfit 2. Vandaag kwam de Valentino-jurk met plisséplooien en een vintageprint uit de jaren zeventig weer in beeld. Het kapsel zit opnieuw mooi, dus nu is het natuurlijk de vraag of ze het douchen heeft geskipt of dat ze heerlijk op de kapperstoel heeft plaatsgenomen. Hoe het ook zij: zo vind ik los haar heel erg mooi. 

De jurk dook overigens al eerder op bij een VN-jaarvergadering en een digitale meeting. 

Een tijdje terug schreef ik een uitgebreide blog over de logoprints van Valentino. Niemand minder dan prinses Beatrix werd er ook al mee gezien. Klik hier om bij die blog te komen. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 25 sep 2021 - 20:31

Ik zag ze zojuist uitstappen om 100 jaar Bachvereniging viering bij te wonen……. Oh oh … ja een heuse teleurstelling. Het enige pluspunt was het opgestoken haar maar die broek… :-((

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 25 sep 2021 - 20:20

Beide kledingstukken kunnen zeker wel vind ik persoonlijk echter bij de jumpsuit had ze m.i. het haar moeten opsteken en mooie pumps eronder moeten dragen want zoals ze er hier op de foto in NY bijstaat, ziet Maxima er volgens mij ook op vakantie uit als ze in de avond een hapje gaan eten bij het plaatselijke cafeetje.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 25 sep 2021 - 12:21

Jumpsuit vreselijk en niet geschrikt voor de gelegenheid en die jurk vind ik ook niet mooi. En ze heeft zoveel mooie kleding.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

zaterdag 25 sep 2021 - 08:52

Beide leuke outfits. Jumpsuit heeft fleurige uitstraling, ik houd daar wel van in de setting.
Jurk is en blijft mooi, tikje jammer dat ze deze al een keer eerder aanhad bij de VN. Maar ja, ik herdraag mijn kleding op m’n werk ook ;-)

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 24 sep 2021 - 16:35

De jumpsuit heeft frisse kleuren, de jurk is ook netjes, prima voor de vergaderingen. Ik hoop dat ze bij de jumpsuit dezelfde pumps aan heeft als bij de jurk. De riem is niet wit, je ziet het verschil goed, jammer.

afbeelding van Celeste

Celeste

vrijdag 24 sep 2021 - 15:31

De jumpsuit, mag in de zak voor Max. Foeilelijk ding.
De jurk vind ik zó mooi.
Fijn hem terug te zien.

afbeelding van Peet

Peet

vrijdag 24 sep 2021 - 11:48

Beide kledingstukken zijn mooi en passend bij de gelegenheid. De opmerking over de ceintuur bij de jumpsuit steun ik helemaal.
De Valentino is tijdloos, maar ook weer niet zo tijdloos dat hij 2x naar de VN moet worden gedragen ;) , beetje jammer, ze heeft zo prachtige alternatieven.
Ik vind het trouwens knap van onze koningin dat ze er zo fris uitziet in de waarschijnlijk drukste week van het jaar!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 24 sep 2021 - 11:35

Twee prima looks voor de VN-vergaderingen. Ik zie niet in waarom bloemen of een patroon niet zou kunnen of niet professioneel is. Ik draag zelf bijna altijd jurkjes naar vergaderingen.

Kleine puntjes: de witte, plastic riem bij het broekpak vind ik echt afbreuk doen. Ziet er goedkoop uit, en is ook net off-white dus past er niet fris bij. Wellicht een stoffen riem beter? En ik hoop van harte dat ze niet die vreselijke rode schoenen van Koningsdag aanheeft, want dan trek ik alsnog mijn goede beoordeling in!

Het Valentino-jurkje vind ik echt fantastisch, dat staat haar zo goed. Maar ZO jammer dat ze dat al eerder droeg voor haar VN-werkzaamheden in New York (ik meen bij haar 10-jarig jubileum als VN-gezant, dus toen stond ze ook nog extra in de publiciteit).

Tenslotte: prachtig kapsel allebei de keren! Ik ben echt een fan van los haar op deze manier. Zie je wel dat het wel kan: los maar verzorgd haar!

afbeelding van Senna

Senna

vrijdag 24 sep 2021 - 09:03

Beide outfits vind ik prima voor een vergadering, niet zo stijf en zakelijk. Haar haar zit nog mooi dankzij prinsjesdag.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 24 sep 2021 - 08:51

Ik vind beide outfits erg leuk en passend bij de activiteit. Netjes, verzorgd en zakelijk maar met een vrolijke, vrouwelijke uitbundigheid. Zouden meer mensen moeten doen. (Doen ook meer mensen bij deze gelegenheden, alleen staan die niet altijd op de foto)

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 24 sep 2021 - 08:33

Ik denk dat Maxima een "kleedster" in dienst heeft die adviseert en bijhoudt wat en waar ze iets gedragen heeft. Twee keer dezelfde jurk vindt ik ook niet de juiste keuze Maxima heeft ook bijna hetzelfde kapsel, alleen de lok valt naar verschillende kanten. De jumpsuit met het nette kapsel vindt ik wel passend.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

donderdag 23 sep 2021 - 21:56

Leuk om de jurk weer te zien. Ik draag ook weleens een jurk twee keer naar mijn werk:)
En heerlijk kapsel zo!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 23 sep 2021 - 20:31

Ik denk dat ze Josine (of ons) vaker moet bellen over welke jurk ze de vorige keer aan heeft gehad..:)
Keurige jurk verder, goed verzorgd.

afbeelding van Maxfan

Maxfan

donderdag 23 sep 2021 - 20:17

De jumpsuit vind ik leuk en vrolijk maar niet passend, de jurk is erg mooi. Ze straalt en dat is t belangrijkste.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

zaterdag 25 sep 2021 - 15:42

....het broekpak is inderdaad slechts geschikt voor terras of tuin in privé sfeer.
De mooie jurk is beter geschikt voor de Koningin op officiele missie naar de UN
in New York.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

maandag 27 sep 2021 - 16:03

Helemaal mee eens ! Die jurk is zakelijk, en toch heel vrouwelijk. Prima voor de gelegenheid ! Die plastic riem van dat broekpak is overigens vreselijk....

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 23 sep 2021 - 19:50

Twee leuke outfits maar van de (overigens erg mooie) jumpsuit vraag ik me af of die passend is voor deze gelegenheid, de Valentino vind ik veel meer geschikt! Toch maar mooi dat onze koningin bij de VN een belangrijke rol heeft!!

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 24 sep 2021 - 08:49

Wat zou er niet passend aan zijn? Het is een werkvergadering, niet anders dan de jaarvergadering van een bedrijf, ik zie onze CeO dit ook gewoon aantrekken naar een dergelijke bijeenkomst.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 23 sep 2021 - 19:26

De jumpsuit vindt ik niet zo geschikt voor zo'n belangrijk bezoek. Het geeft haar iets meisjesachtig. De jurk vind prachtig en passend bij bij deze gelegenheid. Koningin waardig, zou ik het willen noemen.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 24 sep 2021 - 08:48

Het is de jaarvergadering, die komt regelmatig terug. CeO's doen dit vaker, zij vinden het wat minder spannend allemaal. Ik vind het juist altijd fijn om te zien dat vrouwen gewoon kleurige kleding aan doen en zich zelf zijn tijdens zo'n bijeenkomst.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 23 sep 2021 - 19:19

Wat een super leuke outfits. Allebei mooi en helemaal Máxima. Ook haar haar zit mooi. Zo zie ik haar graag!

afbeelding van Deirdre

Deirdre

donderdag 23 sep 2021 - 19:13

Ik denk dat de extensions er nog inzitten. Maar kleding prachtig en haar zit mooi

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 23 sep 2021 - 19:09

Dus dan heb je kasten en kasten vol met kleding en dan trek je twee keer hetzelfde (leuke) jurkje aan naar de VN. Onbegrijpelijk.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 24 sep 2021 - 08:46

Of ze doet het bewust zodat er niet naar haar kleding gekeken hoeft te worden en er gelijk aan het werk gegaan kan worden.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 24 sep 2021 - 18:47

Ja Marja ,dat zou best kunnen!!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 23 sep 2021 - 21:08

Ik denk niet dat zij het bijhoudt of belangrijk vindt. Zij heeft heel wat anders aan haar hoofd. Ik weet ook niet meer wat ik een jaar geleden heb gedragen!. Het is maar dat Josine het zo goed bijhoudt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?