Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor ondernemerschap (Comité), heeft vrijdagochtend 4 december samen met SER-voorzitter Mariëtte Hamer een werkbezoek gebracht aan het Regionaal Werkcentrum Amsterdam (RWC) bij het UWV hoofdkantoor. Het bezoek richtte zich op de rol van het RWC bij het ‘van werk naar werk’ begeleiden van mensen die onder meer vanwege de coronacrisis werkloos zijn geraakt of dreigen te raken.

Het RWC Amsterdam is in juni gestart met het ondersteunen van regionale mkb-bedrijven die vanwege de coronacrisis mensen moeten ontslaan. Het gaat met name om de horeca en zakelijke dienstverlening, terwijl er in andere sectoren zoals de zorg en het onderwijs juist grote behoefte is aan gekwalificeerd personeel. Het RWC helpt noodlijdende werkgevers om in een zo vroeg mogelijk stadium werknemers te begeleiden naar een nieuwe functie. Hiermee wordt voorkomen dat zij een uitkering moeten aanvragen en behouden zij hun salaris. Dit draagt ook bij aan de continuïteit op de arbeidsmarkt en de economie.

Mode 
Outfit: lichtblauwe blouse + ruitrok met ceintuur en openvallende plooi middenvoor
Merk: NATAN 
Nieuw: ja 
Accessoires: pumps van Gianvito Rossi, clutch van Bottega Veneta 

Outfit van NATAN: 

Máxima's clutch heeft alles te maken met het getal 1980. Hier lees je er meer over. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 07 dec 2020 - 15:40

Hoeveel ruitjes wil een mens hebben? Maxima lijkt er geen genoeg van te krijgen. De stof van de rok van het model vind ik mooier en gaat langer mee.

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 07 dec 2020 - 11:43

op bezoek bij het UWV en dan iets nieuws dragen van een buitenlandse ontwerper ?
En dan heb ik het nog niet over de onnodige reisbeweging naar een ander land van óf de ontwerper, óf Maxima.
Ik begin steeds meer teleurgesteld te raken in het Koningshuis. En dan wordt het ook niet mooi c.q. saai gevonden (ook door mij niet)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 07 dec 2020 - 13:40

Mijn vader werkt bij het UWV in Amsterdam en die zag er een knipoog in naar hun lichtblauwe logo. Zo zie je maar dat iedereen weer een andere associatie heeft bij een outfit.

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 07 dec 2020 - 14:16

ja haha dat is zo Josine. Maar ik denk dan weer dat er genoeg lichtblauw in Nederland te koop is ;)

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

zondag 06 dec 2020 - 16:28

De blouse is tamelijk flets en lijkt meer iets voor het voorjaar. Misschien komt hij beter tot zijn recht in combinatie met een rok in vrolijke frisse kleuren. Ook mist er een ketting in de hals om de monotonie van de blouse te doorbreken. Bij het model op de foto ziet dat er beter uit.
Het is een combinatie die iedere vrouw naar kantoor aan zou kunnen trekken, niet slecht maar ook niet erg bijzonder.

afbeelding van Ella

Ella

zaterdag 05 dec 2020 - 16:15

Waist of money. Niet mooi qua kleur noch stijl. Het past ook helemaal niet bij elkaar. Ik zou die rok wel eens willen zien met haar groene laarzen en blouse of die geweldige cognac laarzen en, doe eens gek, een wollen trui. In ieder geval iets wat het stoerder maakt. Dit is erg tuttig en dat is Maxima niet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 dec 2020 - 15:45

De effen grijze rok van t model was wellicht wat sprekender geweest. De ruitjesuitvoering van Maxima's rok vraagt om een heldere kleur blouse of een kek kort jasje. Maar ach... naast mw Hamer is t toch nog een vlotte look :)

afbeelding van Maria48

Maria48

zaterdag 05 dec 2020 - 11:12

Ja hoor deze outfit kan heel goed voor een werkbezoek. Deze rok heeft tal van mogelijkheden om te combineren, let maar op !

afbeelding van Marjet

Marjet

zaterdag 05 dec 2020 - 10:22

Tas en oorbellen vind ik mooi! De blouse lijkt op de foto met het model chiquer met een subtiele glans. Het setje vind ik voor Maxima minder passend. De rok is wat rommelig met de plooi, riem en het patroon en vind ik voor haar figuur niets doen. En de blouse vind ik haar ook wat minder mooi staan (te koel en staat wat beter in het geheel met toch dat knoopje dicht?).

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 05 dec 2020 - 14:52

Mee eens Marjet ,blouse model neigt meer naar grijs blauw en glanst meer
Het setje van onze koningin is niet echt
haar stijl
Met ander kapsel zou het er al anders uitzien
Misschien had er ook een leuk collier bij gepast zoals het model op de foto draagt

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 05 dec 2020 - 16:45

Maxima heeft nog een mooie schakelketting toch? Die zou er wel bij passen.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 04 dec 2020 - 22:45

Kleur blouse nee, model rok nee, oorbellen nee. Kortom: trek iets lekkerders uit de kast wat je beter staat. Ik mis de latino Máxima.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 04 dec 2020 - 23:32

Ik ook! Dit setje past niet bij haar. Lichtblauw staat haar op zich wel maar deze blouse vind ik niet bijzonder. De rok is helemaal niet flatteus.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 04 dec 2020 - 20:26

Oorbellen en clutch zijn helemaal top! Rok wel leuk, maar niet in combinatie met de blouse. Mooie kleur col met stoere laarzen was denk ik top geweest.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 04 dec 2020 - 20:02

Wat een prachtige make-up en oorbellen.. De outfit vind ik niet heel bijzonder. Het blauw is erg flets en de ruit maakt het er niet beter op. Met laarzen waarschijnlijk een stuk pittiger. Maar voor mij mag ze deze outfit in de kast laten...

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

vrijdag 04 dec 2020 - 19:32

Ik vind t lichte blauw mooi en fris

afbeelding van Tony

Tony

vrijdag 04 dec 2020 - 19:31

Alle losse onderdelen zijn mooi maar niet bij elkaar. Inderdaad, laarzen hadden beter bij deze rok gepast en de top vind ik te fijn voor bij de stoere rok. Kan beter!

afbeelding van Sonja1964

Sonja1964

vrijdag 04 dec 2020 - 19:22

Het enige wat mij nu kan bekoren zijn haar oorbellen....

afbeelding van Catherine

Catherine

vrijdag 04 dec 2020 - 19:19

De rok is mooi, maar de blouse oogt heel kil en kaal, doet niets voor Maxima. Snap deze combi niet helemaal. Een mooi zacht col truitje zou het veel meer ophalen. Ook een paar vlotte laarzen met hak zijn beter bij deze zware ruitjes stof en maken de look af. Tja het haar, niet bepaald koninklijk. Stuk eraf en mooi warm bruin, denk dat het haar goed zou staan.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 04 dec 2020 - 19:12

Hele mooie look. Oorbellen, haar, clutch: top!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?