Omdat ik steeds weer aanvragen krijg voor logs over de andere prinsessen, besteed ik vandaag eens aandacht aan prinses Mabel. Hoewel haar modesmaak door lang niet iedereen wordt begrepen en gewaardeerd, vind ik het leuk om te zien hoe de prinses de Hollandse mode promoot en haar eigen weg volgt. Daarnaast heb ik het idee dat ze vaak vanuit een bepaald kader wordt bekeken, terwijl ze regelmatig heel mooie outfits draagt. Zo vind ik de zwart/witte outfit een plaatje en ook de bruine jurk in combinatie met de zwarte handschoenen vind ik gewaagd én geslaagd. De laatste outfit is mijns inziens ook erg mooi, maar in combinatie met de donkere lippenstift en lichte oog make up niet een topper. Wat mij betreft haalt ze daarom deze outfit weer eens uit de kast voor een verdiende tweede kans! 

Mabel in kleding van Viktor & Rolf: 

Foto's met dank aan: 

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Christa

Christa

donderdag 03 apr 2014 - 11:16

Wat leuk Josine, een log over Mabel!!
Ik ben fan van V&R alhoewel ik ook niet alles mooi vind wat zij ontwerpen. Vond vooral de beginperiode heel erg mooi en apart! Ben heel blij dat Mabel kleding van hen draagt, het staat haar geweldig! Ze ziet er altijd zo goed verzorgd uit, prachtige kapsels en make-up, mooie schoenen, complimenten hoor! Heel benieuwd naar de andere outfits!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 02 apr 2014 - 18:12

Ik vind ook lang niet alle kleding van Mabel mooi, maar de jurk en jasjes die hier besproken worden vind ik erg mooi. Vooral dat eerste jasje mag ze van mij nog wel eens dragen. De jurk vind ik ook mooi, maar ze mag die handschoenen weglaten. Net als andere lezers moest ik ook eerst drie keer kijken naar het plaatje. Ik dacht eerst dat haar hoofd achterste voren geplaatst was, maar ja dan kom je weer niet uit met haar voeten. Uiteindelijk zag ik dus dat ze handschoenen aan had. Ik denk dat dat effect mogelijk wordt gemaakt door de lengte van de handschoenen. Als je de foto voor het eerst bekijkt lijkt het net dat je tegen de achterkant van haar armen aan kijkt die ze gebogen voor zich houdt.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 02 apr 2014 - 18:26

Inderdaad! Dat bedoel ik. Lijkt er net of ze geen onderarmen heeft en je haar op de rug kijkt, maar dat kan weer niet met houding hoofd.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 02 apr 2014 - 17:09

Ik vind dit wel mooi. Behalve die zwarte handschoenen. Op eerste gezicht ziet dat er heel vreemd uit op deze foto...

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 02 apr 2014 - 13:36

Hoewel ik persoonlijk geen fan ben van de kleding van V&R vind ik het geweldig dat Mabel altijd hun kleding draagt.Ze heeft een heel eigen stijl.
Het zwart witte pakje is een mooie combinatie, maar de rok is te kort.De kleding op foto 2 en 3 zijn ook erg mooi
Haar make-up op foto 3 vind ik wel leuk staan..
Het haar van Mabel is idd prachtig ,en zit altijd perfect. De haarlengte op foto 1 vind ik ook heel geschikt voor Maxima..

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 02 apr 2014 - 09:08

Het jasje op de eerste foto vind ik heel mooi, maar wel liever met een glad strak rokje. Het jurkje van de 2e foto vind ik echt heel erg mooi. Beetje een rare foto , maar ze ziet er schitterend uit. Ook het haar is prachtig gestyled. De jas op de 3e foto vind ik teveel van het goede en zeker ook de heftige lipstick. Dat had wel wat minder gemogen. Ik ben het met fruitboom123 eens dat Mabel de laatste jaren wat ingetogener is geworden op kleding gebied. Maar dat heeft denk ik ook met haar privé omstandigheden ,helaas, te maken.

Toch vind ik dat Mabel een pluim verdiend, omdat ze ze trouw blijft aan V&R . Ik vind lang niet alles mooi wat ze ontwerpen, maar Mabel kan wel heel veel van hen dragen. Gewoon omdat het haar goed staat.

Ps.Wat heeft Mabel het haar toch altijd mooi zitten. Of ze het nu los draagt of het is opgestoken, het zit altijd verzorgd. Complimenten.

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

woensdag 02 apr 2014 - 08:31

Het jasje van foto nr.1 mag ze zeker nog eens dragen, de rok is te kort en zeker icm. deze hakhoogte, Foto nr. 2 moet je eerst even bestuderen...........maar dan zie je een leuk jurkje, heel draagbaar en tijdloos.Jasje nr. 3 erg veel roezel, maar ze kan het hebben .
Wat mij opvalt is dat Mabel de laatste 2 jaren mooier en meer ingetogen gekleed gaat, het uitbundige is er wat af.
En dat zie ik toch liever!!!!
Leuk om een blog over haar te zien. Vind het een sterke vrouw, en een lieve moeder!!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 02 apr 2014 - 08:29

ik vind de kleding er altijd over is niet mooi te speciaal één detail speciaal maat te veel maakt rommelig voor haar zou minder mooi zijn omdat ze zo slank is dan leg je beter met minder een goed geheel in plaats van door het bos de bomen niet meer te zien

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 02 apr 2014 - 00:11

Lol, ik moest bij die tweede foto ook drie keer kijken hoe het nou zat. :D

Ik ben vooral benieuwd wat men hier van de outfit van Mabel tijdens prinses Victoria's huwelijk droeg.

Mabel heeft een heel uitgesproken stijl. Soms werkt het, soms niet. Ik kan dat wel waarderen, al zorgt het er soms voor dat haar kleding overheerst. Dat de kleding haar gaat dragen in plaats van andersom. En dat terwijl ze een goed verhaal te vertellen heeft. Ze doet in ieder geval wat ze zelf wilt wat betreft kleding, en dat kan ik waarderen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 02 apr 2014 - 09:55

Je kunt zeggen wat je wilt, maar de kledingkeuze van Mabel is gedurfd en super modern én Nederlands ontwerp. Ik waardeer het steeds meer en er zijn veel outfits die ik top vind! Deze outfits zijn prachtig en zie ik heel graag weer. Moest wel twee keer kijken naar de tweede foto voor ik zag dat haar hoofd niet achterstevoren zit en ze gelukkig beide armen nog heeft.... Maar die jurk zou ik zo willen hebben!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 01 apr 2014 - 22:16

Ik vind haar stijl echt bij haar passen. Vaak een beetje zakelijk ook, erg leuk! Ze heeft een heel mooi figuur en kan bijzondere stukken met veel stijlgevoel dragen. Wat ik vooral erg mooi vind is haar kapsel, zowel los als vast zit het vaak heel stijlvol en charmant. Prachtige, krachtige vrouw!

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 01 apr 2014 - 21:51

ik vind Mabel er uitermate chic gekleed uitzien op de laatste drie foto's. Zwart zou ik echter niet dragen als ik haar was, dat is een te zware kleur voor haar. En én een korte rok én hoge hakken vind ik teveel van het goede. Al zijn haar benen prachtig rank. Dus bij het eerste pakje zou ik haar ballerina's adviseren.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 01 apr 2014 - 21:41

Toen Mabel destijds ging trouwen en ik ontdekte dat het een Victor en Rolf was die ze aan had, heb ik zitten juichen voor de tv. Ein-de-lijk was daar een prinses die voor een Nederlands ontwerp koos voor haar bruidsjurk! Ook ik ben niet dol op ballonrokken, merk ik nu, maar de andere combinaties vind ik erg mooi. Vooral op de eerste foto. Ik vind dat ze een, zeg maar, intelligente modesmaak heeft. Het is gewaagd maar nooit over de top. Sterk door eenvoud. Bij de tweede foto moest ik ook even knipperen, hoor! ;-)

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 01 apr 2014 - 21:11

Nee, deze outfits doen me niks. ik weet niet wat het is. Misschien omdat haar verschijning wat 'gewoontjes' is, staat die V&R-haute couture haar zo gemaakt, zo verkleed. Hoe simpeler hoe beter is mijn mening. Dan dus voorkeur voor outfit 1. Of 2 zonder de handschoenen.
Haar haardos en kapsel zijn haar ware eyecatchers vind ik.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 01 apr 2014 - 21:10

Wat leuk dat er een log aan Mabel wordt gewijd!
Ik vind de eerste en de tweede outfit het mooiste. Ik hou niet van ballonrokken, zoals op de laatste foto. Over het algemeen vind ik haar kledingkeuze heel mooi. Haar haar zit altijd mooi. Ik zou wensen dat Maxima hetzelfde haar had.
De eerste blik op de tweede foto was van uhmm ......... het lijkt wel of haar armen zijn geamputeerd. Maar gelukkig, het zijn zwarte lange handschoenen. Hahaha.

afbeelding van Els

Els

woensdag 02 apr 2014 - 09:42

Ik dacht ook, wat een lelijke foto, het lijkt wel of ze haar armen heel vreemd op haar rug heeft, maar bedankt voor je tip ovrr de handschoenen. Dat zie je pas bij goede bestudering van de foto.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 01 apr 2014 - 20:11

Drie mooie stukken! Vooral het onderste jasje is super mooi. Af en toe vind ik een donkere lipstick wel leuk...

afbeelding van car

car

dinsdag 01 apr 2014 - 19:48

Zwart wit vind ik klassiek met n pittige knipoog.. erg mooi... bruine jurkje is ook mooi... maaar mabel lijkt op die foto uitt elkaar gehaald en weer verkeerd in elkaar gezet ;), leuk met handschoenen.
derde foto ben ik niet z'on fan van...

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 01 apr 2014 - 21:46

haha, vooral de bovenarmen lijken verkeerd teruggeplaatst!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 01 apr 2014 - 22:11

Haha, ja duurde bij mij ook even!

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 03 apr 2014 - 11:12

Ik had hetzelfde, dacht dat ze geen armen meer had..... ;-))

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 01 apr 2014 - 20:58

Ha ha, ik dacht eerst ook dat haar hoofd achterstevoren stond, maar als je goed kijkt, klopt het toch. Mooie jurk trouwens.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 01 apr 2014 - 19:48

Mabel is superslank. Ze kan daarom veel modellen dragen. Ik ben niet weg van alle outfits van V&R maar deze vind ik mooi en gedurfd. Ben het met je eens dat de lipstick wat aan de donkere kant is en ze at meer oogmake-up had mogen gebruiken maar voor de rest vind ik de laatste outfit heel mooi.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?