Afgelopen dinsdag verscheen hertogin Catherine aan de zijde van haar man William, toen zij samen Waterloo Station bezochten. Hier werden digitale foto’s gepresenteerd die tijdens de lockdown in Engeland waren gemaakt voor Hold Still, een project dat was bedacht door de hertogin. Engelsen werden opgeroepen om een foto in te sturen om te laten zien hoe zij de lockdown beleefden. Meer dan 31.000 mensen gaven hier gehoor aan en stuurden een foto in. Dinsdag werd een selectie digitaal geëxposeerd onder het toeziend oog van het koninklijke koppel.

De Duchess droeg een rode mantel van Alexander McQueen en daarbij zwart, suède pumps en een handtas van het merk Grace Han. Dit nieuwe tassenmerk is in februari 2019 opgericht door de half Britse en half Taiwanese Grace Han. De ontwerpster wil met haar label vakmanschap, kwaliteit en functionaliteit samenbrengen. Door haar multiculturele achtergrond, in zowel kunst als kalligrafie, hebben de tassen Oosterse én Westerse elementen in zich.

De ontwerpster wil, wanneer ze besluit een tassenlabel te beginnen, zelf ook het ambacht onder de knie krijgen. Om deze reden loopt ze twee jaar rond in een tassenfabriek in Taipei. Vervolgens is Grace zeven jaar lang bezig om haar designs te perfectioneren. Een flinke tijd, maar het resultaat mag er zijn. In minder dan twee jaar na de lancering wordt zelfs de Duchess met een tas van haar hand gesignaleerd! Ze draagt het model met de romantische naam ‘Love Letter’ in de kleur zwart. Wat vind jij van de tas?

 

Shop the look

Jukebox van Furla 

Crossbody tas van Coach 

Handtas met crocostructuur, By Far. 

Handtas met afneembare schouderriem. Mango, €15,00. 

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 22 okt 2020 - 20:10

Vind de tas bij Kate heel leuk en staat haar lekker chique. Op de foto straalt het mooie leer en de eenvoud in combinatie met de goede afwerking ons tegemoet. Voor mezelf zou ik hem dan weer niet kopen, een dergelijk ontwerp voelt voor mij altijd net niet goed in de hand.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 22 okt 2020 - 19:59

Mooie tas, maar beetje meer van hetzelfde.....

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 22 okt 2020 - 13:13

Prachtige en uitstekende passende kleding draagt Catherine altijd en mooie tassen. En geweldig haar heeft ze! Zeer stijlvolle Duchess, die ook wel eens in een spijkerbroek en laarzen een bezoek aflegt als de omgeving waar ze dan naar toe gaat erom vraagt. Gelukkig niet altijd maar volgehangen met juwelen of op naaldhakken. Zij voelt het heel goed aan of heeft een goed luisterend oor naar haar advisseurs!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 21 okt 2020 - 22:28

Prachtige rode jas ,leek erg op die van wijlen Diana

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 21 okt 2020 - 21:41

De tas heeft een klassieke uitstraling, maar van onderen is het ook een beetje een buidel-model wat weer moderner oogt.
Dus eigenlijk twee soorten samengevoegd, mooi. Het past heel goed bij Kate, zij is ook jong en klassiek. De mantel is mooi, maar idd. wel aan de lange kant.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 21 okt 2020 - 20:56

Altijd een genot om haar te zien. Stijlvol gekleed. Rode mantel geweldig. Tas toppie.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 21 okt 2020 - 20:42

Was leuk Kate weer in een mooie mantel te zien! Rood staat haar goed. Ik vond m ietsje te lang. Haar nieuwe tas staat er goed bij. Mooi ontwerp maar ook weer niet heel apart, gelet op Linda's alternatieven :). Maar ik wil m wel graag hebben...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?