Op uitnodiging van Zijne Excellentie President Moon Jae-in brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin een Staatsbezoek aan de Republiek Korea. Zij worden vergezeld door de minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid de heer Pieter De Crem en de minister-presidenten van de Gemeenschappen en Gewesten. Op het programma staan verschillende bezoeken en activiteiten in Seoul.

Vertrek vanop de luchthaven in Melsbroek voor de start van het vierdaagse staatsbezoek aan de Republiek Korea. (Voor foto van Koningin Mathilde, even op rechterfoto in de tweet klikken).

Outfit Koningin Mathilde:

Nieuwe offwhite mantel - ontwerper onbekend

Bordeau geruit jurkje (zie video onder) - ontwerper onbekend 

Bekende Clutch met bladerpatroon - Armani

Dag 1:

Ontvangst bij aankomst in Seoul, het startsein van een vierdaags staatsbezoek aan Zuid-Korea.

Outfit Koningin Mathilde:

- Zachtroze japon

- Nieuwe limegroene mantel met print - Armani

Bezoek aan het KoreaFurnitureMuseum te Seoul met als afsluiter een Koreaanse thee ceremonie.

Herdenkingsplechtigheid bij het oorlogsmonument van Korea en een bezoek aan het Belgisch Monument.

Outfit Koningin Mathilde:

- Nieuwe mantel met print op een offwhite japon - Armani 

- Bekende grijze clutch en cremekleurige pumps

Dag 2:

Dag 2 van het staatsbezoek aan Zuid-Korea. Koning Filip en koningin Mathilde zijn op de begraafplaats voor gesneuvelde Koreaanse soldaten in Seoel. Na Filip strooit Mathilde houtschilfers in een brandende ton bij het herdenkingsmonument.

Outfit Koningin Mathilde:

- Nieuwe japon en bijbehorend jasje van Natan (vergelijkbare outfit Koningin Maxima).

- Turban in dezelfde stof, ontwerp Fabienne Delvigne.

's Avonds vond er een Staatsbanket plaats. De dresscode schreef geen tiara of galajapon voor (geen black of white tie), vandaar de dan toch wel erg mooi midirok!

Outfit Koningin Mathilde:

Bekende cremekleurige blouse van Natan

Nieuwe grijze midirok van Natan

 

Foto's ©Wim DeHandschutter

Noot: Ivm het zwangerschapsverlof van Josine is The World of Royals tijdelijk haar vervangster. U kunt contact met haar opnemen via theworldofroyals@hotmail.nl.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lina

Lina

woensdag 27 mrt 2019 - 22:26

De jas van Armani vind ik best mooi maar het rare is dat ik hem een beetje propperig vind staan bij Mathilde, in ieder geval niet écht elegant.

De kleding van Natan, tja, weer de bekende meubelstoffen die niet bedoeld zijn voor kleding. De grijze rok bijvoorbeeld had ik best mooi gevonden als hij van een soepelere stof was gemaakt maar nu lijkt het net een lampekap.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 mrt 2019 - 19:12

Gelukkig voor alle anti-Natanners droeg Mathilde vandaag Dries van Noten en Pierre Gauthier ;). Morgen hoop ik een log te schrijven, dus kom dan gezellig ff terug voor een blik op haar fleurige outfits van vandaag.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 mrt 2019 - 19:06

Ff iets heel anders. Valt me al een paar keer op dat Maria Teresa van Luxemburg zoveel slanker lijkt. Zie ik dat goed, of lijkt dat maar zo? Niet dat ik hiermee een hele discussie wil houden over gewicht, ik ben ook zeker niet de slankste, maar juist omdat ik het super knap vind! (Al vind ik anderzijds dat niemand beoordeeld moet worden op gewicht, of je nu mager bent of dik of er tussen in. Maar dat terzijde).

Hoe dan ook, ze kleed zich meestal erg goed vind ik.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 27 mrt 2019 - 21:08

Ze heeft ook nieuw kapsel. Super leuk.
Echt een geweldige vrouw.
Misschien een leuk idee om ook eens over haar te berichten

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 27 mrt 2019 - 23:23

Wist je dat ze al 63 is?ziet er nog top uit he.
Inderdaad tweede jeugd lijkt t wel!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 mrt 2019 - 21:37

Helaas hebben we maar zelden beelden van de Luxemburgers die we mogen gebruiken.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 27 mrt 2019 - 19:47

Haha ja klopt!! Ik hoorde er ook niemand over, dus ik dacht dat ik het me had verbeeld..
Als er 1 schaap over dam is ;-)
Maar nee, ik denk dat zo stiekem heel wat kilotjes kwijt is..

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 27 mrt 2019 - 14:25

Mathilde ziet er in Armani goed uit. Maar dat Natan staat haar ook plomp net zoals bij Maxima. Het zal wel lekker zitten want anders snap ik niet waarom ze zo vaak voor Natan kiezen

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 27 mrt 2019 - 11:19

Armani is mooi en zuiver maatwerk.
Natan is plomp! en uitermate lelijk, Mathilde komt er in dit land mee weg omdat de klederdracht kaftans zelf ook wijder en glimmend zijn maar oh oh..... persoonlijk begrijp ik niets van die Natan, dit kan ik zelfs beter, ergo, bij C&A hangt zelfs mooiere en beter passende kleding.

afbeelding van zara

zara

woensdag 27 mrt 2019 - 11:09

De off-white Armani mantel springt hier met kop en schouders boven de andere outfits uit qua verfijndheid en elegantie. En wat heeft ze het prachtig gecombineerd met die lichtgrijze clutch! Bij Mathilde behoeft zo'n mooi kledingstuk verder niet veel toeters en bellen en dat heeft ze perfect 'gesnapt'! De rode Natan outfit vind ik een prima koninginnen-uniform voor een bezoek aan Seoel, de stijve stoffen en rode kleuren geven het een heel grappig "Oosters" tintje. De rok en de blouse bij het staatsbanket komen in eerste instantie wat 'raar' over, maar wellicht - als je even kijkt naar haar buurvrouw - is deze combinatie ook bedoeld als een 'knipoog' naar de Koreaanse kimono-stijl: zie de v-hals met overslag, en de degelijke hoogwatertaille met een massieve rok van stijve stof....

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 mrt 2019 - 07:32

De Armani jassen vind ik beide mooi, vooral om de dessins. En de kleuren van de groene zijn dan ook nog eens heerlijk. De grijze past minder mooi en schreeuwt om andere top eronder. Wel charmante verwijzing naar (wat ik dan) Oosters dessin (vind). De groene jas is misschien nog mooier met een strak broekje, of kortere rok. En een knoop. We lijken het aardig eens te zijn dat Natan haar figuur echt niet wil snappen. Die grijze rok is een vorm van mishandeling. Het rode glimpakje zo mogelijk nog meubeliger dan Maxima’s Ikea outfit (je gelooft niet dat het kan, et voila...). Mathilde wordt wat zwaarder rond het middel, dat hebben heel veel vrouwen rond die leeftijd. Je kan, als je daar zin in hebt, je de rest van je leven een ongeluk trainen, of, in geval Mathilde, een couturier zoeken die snapt dat een wijde plooirok en een kort jasje niet je vrienden zijn. Model groene jas is veel meer haar vriend. En laat die prachtige slanke benen zien!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 27 mrt 2019 - 07:02

Hoe oud is Mathilde?? Tjonge wat een ingeslapen boel.
Die groen groene is gaaf maar dan op een andere manier gedragen. Die grijze rok met blouse is een dieptepunt

afbeelding van Jolanda56

Jolanda56

woensdag 27 mrt 2019 - 04:42

Van deze outfits kan ik alleen maar zeggen: arme Mathilde......

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 26 mrt 2019 - 23:28

Wat een gekheid deze reis. Brrrr. Bloesemjas te flets en te gezocht. Rode lantaarnjas te hard qua kleur en te glimmend en te ver gezocht, net zo niet mooi als de blauw gele combi van Maxima. En als afsluiter de grijze moeke-rok. Ook nog eens afgekeken van de jas met kruisjes van Claes. Sorry dames, ik kan er niet meer van maken. Waar draagt ze de limegroene jas? Dat lijkt me een geslaagde mix met een roze jurk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 27 mrt 2019 - 07:30

Die kun je zien in de video. Helaas heb ik geen foto's die ik hier mag plaatsen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 27 mrt 2019 - 07:33

O ja, ik zie het. Dat model doet voor niemand iets, Máxima droeg een soortgelijke gruwel tijdens een werkbezoek aan Parijs.
Ik vind Natan, mits niet te glimmend, vaak prima. Maar niet in het gezocht aparte. Dus een beetje normaal aub.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 mrt 2019 - 09:28

Jens, waarom zou je je nu in vredesnaam normáál willen kleden? Zo saai... ;)

(Gisteren stond ik in de rij bij de supermarkt, in een oneindige zee van grijs-donkerblauw-zwart, in mijn oranje teddybeerjas met pantershawl en (donker)groene laarzen. In de rij naast mij stond een vrouw met een zeegroene wollen coconjas, panterprint laarzen, en knalrode lipstick. We hebben even een blik van verstandhouding gewisseld. Spark joy, spark joy, spark joy.)

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 27 mrt 2019 - 11:50

Ik ben dol op kleuren, zeker als ze niet matchen. Ik gisteren: zwarte broek, zwart-witte, gestipte harige sneakers, kobaltblauw zijden shirtje en okerkleurig leren jack. En de knalrode lippen waren ook aanwezig. Maar het is het bedachte waar ik niet van hou: we gaan naar Japan dus we doen iets met bloesem. O ja, dan doen we dat op dag twee nog een keer. Dat.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 mrt 2019 - 12:39

Ja, de Oosterse associatie lag er inderdaad wel een beetje dik op.

Die outfit klinkt heel goed!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 27 mrt 2019 - 23:09

Keertje ruilen ::—))

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

woensdag 27 mrt 2019 - 10:17

Ja, erg he al dat zwart-grijs-en donkerblauw. Heb zelf een kobaltblauwe jas, helemaal niet spectaculair, maar krijg vaak een complimentje over de kleur.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 mrt 2019 - 12:41

Kobaltblauw is wel echt een kleur hoor! En over die complimenten, inderdaad, ook mijn ervaring en wat ik hoor. Als je iets opvallends/vrolijks aantrekt krijg je complimenten! Dus, lieve mensen, ik zou zeggen, nog een reden om geen grijs/blauwe muis te zijn... ;)

afbeelding van Maria Rose

Maria Rose

woensdag 27 mrt 2019 - 09:59

Mooi mens ben je❤️ helemaal mee eens

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 27 mrt 2019 - 12:39

Merci! Jij vast ook :)

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 26 mrt 2019 - 23:12

Armani ja! Natan, nee. Zowel qua pasvorm, kleur als originaliteit wat mij betreft graag meer Armani en in het geheel geen Natan meer.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 26 mrt 2019 - 22:08

Die laatste outfit.....ik snap het....maar denk vooral 'oei....

De mantel van Armani vind ik trouwens prachtig!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 26 mrt 2019 - 21:27

Geen succes deze 2 dagen.
Voorspelbaar Natan met zn glimmende stoffen en plooien.
En daar hebben warempel de outfit met 1 stof in 2 verschillende kanten ook weer, die maxima in het blauw- okergeel heeft. En bij gebrek aan creativiteit zit er ook weer een turban bij in dezelfde stof.
Zoals jullie merken ben ik er een beetje klaar mee.
De witte blouse op de plooienrok zit wel heel erg slecht in de taille.
Is het de bedoeling dat hij bloezend valt of juist strak doorlopend in de middel?!
Alleen de armani mantels kunnen me bekoren, mn met de off white jurk.

afbeelding van Daan01

Daan01

donderdag 28 mrt 2019 - 00:56

100% eens!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 26 mrt 2019 - 21:31

Jij zegt het, ik denk het. Natan haalt niet het beste van Mathilde naar boven. Ook niet van Maxima trouwens.....

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 26 mrt 2019 - 21:01

Ik vind alleen de Armani outfit mooi.
De andere twee zijn typisch Natan: glimmend en wijd.
Rode jasje veel te wijd. Grijze rok stijf én wijd, pfff, wat word ik Natan zat.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:41

De avond-set is zeer mooi. Voor dit soort wijduitstaande stijve rokken moet je een wespentaille hebben.
Heeft Mathilde niet (me neither...).
wel heel stijlvol. Kan nog niet zien hoe lang ie valt ..

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:26

Grappig, ik vind de korte wijde mantel met strakkere rok/jurk bij Mathilde heel goed staan! Normaal hou ik echt niet van wijde jasjes. Maar dit past gewoon bij haar figuur denk ik. Niet negatief bedoeld, maar zij is bij haar heupen wat breder dan bovenaan.
Daardoor vind ik de lichte A-lijn jas met print qua vorm een beetje mwah… Kleur doet ook niet heel veel voor haar.

afbeelding van car

car

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:11

Natan staat haar echt beter dan onze max! Verder niet hele spetterende outfits...masr wel mooi gekozen! :) b3n benieuwd naar de gala

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 mrt 2019 - 14:13

Een grijze heel wijde midirok met offwhite blouse van Natan. Helaas geen echte galajapon. Hoop later beeld toe te voegen.

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 26 mrt 2019 - 13:07

Zou Mathilde niet een keer iets aan der oogleden moeten doen ?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 mrt 2019 - 13:32

Waarom? Ze ziet er hooguit wat moe uit op de foto's met de bordeaux/grijzige outfit, mogelijk door het tijdverschil.

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 26 mrt 2019 - 16:29

Dat zou het ook heel goed kunnen zijn , maar is me wel meer opgevallen

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 26 mrt 2019 - 11:49

De limoengroene jas is mooi maar maakt mathilde niet slanker eerder vind ik het haar.fors maken rest outfits wel prima.
Haar haar zit op de tweede dag heel goed.
bij de groene jas vind ik haar kapsel wat lijzig

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 26 mrt 2019 - 09:21

Wow wow wat een mooie outfits allemaal. Sowieso leuk dat ze dat rondje door t vliegtuig maken en we dat ook kunnen zien.
De eerste set met die lime groene jas is zeer vlot. Lieve kleurtjes. Staat haar goed. De 2e set is trouwens ook mooi hoewel Mathilde altijd wel wat beter staat met heldere kleuren. De Natanset staat haar ook zeer goed. Zeer geslaagd. Ik hoop dat we in BB veel beelden zullen zien...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?