Koningin Mathilde was gisteren aanwezig bij een optreden van Scala, in verband met het 20-jarig bestaan van de concertreeks.

 

Mathilde droeg daarbij, heel verrassend, een blauwe jumpsuit met print, van Diane von Furstenberg (dank Jelka van www.modekoninginmathilde.be!). Wat vinden jullie van deze jumpsuit?

Advertenties

Vorige week donderdag, 21 april, openden Koning Filip en Koningin Mathilde de 35e editite van de Gentse Floraliën! 

Koningin Mathilde ging gekleed in een nieuw gestreept jurkje van Natan.

De oranje pumps en clutch zijn van Natan, turban in oranje is van Fabienne Delvigne:

Andere modellen pumps in het rood van Natan:

Wat vinden jullie van haar outfit van Natan?

Foto's ©Koninklijk Paleis, afbeeldingen ©DVF en ©Natan.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

woensdag 27 apr 2016 - 15:35

De jumpsuit zou heel modern moeten zijn, maar door het printje oogt het saai. Stof kan ik niet beoordelen. Heb zelf ook een jumpsuit, staat leuk en verhult buikje, maar o zo lastig als je naar het toilet moet ;-)

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 26 apr 2016 - 10:20

De streepjesjurk vind ik prima voor Mathilde. Opvallend is dat deze keer de strepen op de mouwen het en lijfje mooi doorlopen. Het patroon is zorgvuldig op de stof gelegd voordat het geknipt werd! Ook de baret, schoenen en tasje zijn mooi van kleur bij de jurk.
De jumpsuit vind ik niets voor Mathilde. Saaie stof (hopelijk niet polyester!) en saai ontwerp.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 26 apr 2016 - 09:51

Eigenlijk ga ik er nu wel vanuit dat Maxima morgen iets anders draagt en niet dhr Vermeulen weer in de picture komt !( die heeft z'n omzet toch wel denk ik uit Nederland )
Na bijna twee weken alleen ! maar Natan ,is het nu wel tijd voor een nieuwe ontwerper toch ?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 apr 2016 - 11:20

Ik ben het van harte me je eens dat het tijd is voor een andere (Nederlandse?) ontwerper, maar aangezien ze de afgelopen 2 Koningsdagen Natan droeg (en er prachtig uitzag), zou het zomaar weer Natan kunnen worden. Als het maar mooi en verzorgd is! Ik ben vooral heel benieuwd hoe de junior prinsessen er uit zien!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 25 apr 2016 - 22:31

hoop niet dat Maxima deze jurk net voor K'dag had aangeschaft..
hoop op iets groens dit jaar voor K'dag! die kleur groen die nu zo in is! dat heeft ze geloof ik nooit eerder gedragen toch voorgaande jaren?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 apr 2016 - 09:36

Dit streepje was er een paar jaar terug ook al bij Natan (nou ja, bijna hetzelfde), en als Maxima dit morgen draagt vind ik het maar weinig vernieuwend.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 26 apr 2016 - 09:36

Eindelijk iemand die het over oranje accessoires heeft ;). Het lijkt mij ook dat het meer oranje is dan rood, en ik begon aan mezelf te twijfelen ;), de schoenen op het plaatje van Natan zijn niet exact dezelfde als die Mathilde draagt.. Niet belangrijk verder natuurlijk ;).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 26 apr 2016 - 12:54

Rode accessoires zouden hierbij vloeken, omdat de jurk geen rode strepen heeft, door oranje accessoires te gebruiken springt de oranje kleurige streep er prachtig uit, mooie combinatie keuze van Mathilde, zij verrast mij hiermee!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 25 apr 2016 - 20:29

Geen topper de outfit van Duane von Furhstenberg. Maar het ontwerp van Natan vind ik echt een topper. Kleur en ontwerp staan haar fantastisch. En ik hoop dat Máxima voor de pastel variant kiest. Die top zou ik ook wel willen hebben!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 25 apr 2016 - 20:27

Een jumpsuit vind ik niet echt iets voor Mathilde, hoewel deze wel 'netjes' oogt.
De jurk is best leuk, maar ik vind de rok er nogal wijd van uitstaan, beetje stijve stof lijkt het. Dat vind ik niet zo mooi. Rode schoenen super!

afbeelding van zara

zara

maandag 25 apr 2016 - 20:13

Ik vind Mathilde helemaal geen type voor een jumpsuit, want ze beweegt daar ietsjes te stijf voor, maar het donkerblauw motiefje en de polokraag passen wel bij haar. Hoewel ik de streepjesjurk heel vrolijk en feestelijk vind, valt Mathilde met haar fijne gezicht er een beetje in weg. De rode schoenen zijn geweldig, wat een mooie vormgeving! En de rode baret staat heel fleurig.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 25 apr 2016 - 19:37

De jumpsuit is te doen. Hij staat Mathilde wel, maar ik krijg het gevoel dat ze in een pyjama loopt. Zeker gezien het feit dat Mathilde bijna altijd heel chic gekleed gaat.
De streepjesjurk vind ik mooi en gekleed. Ik vind daar niks kinderachtigs aan. Mag ze eens in vrolijke kleuren rondlopen? ? Maarja iedereen heeft zo zijn of haar eigen associaties.
De rode schoenen zijn helemaal over de top : geweldig !!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 25 apr 2016 - 19:16

Ook ik ben geen jumpsuit fan, maar een heel groot pluspunt vind ik dat ze eens voor een andere ontwerper heeft gekozen. Waar ze overigens wel eens eerder kleding van heeft gedragen, maar nog niet vaak, en dan in combinatie met een heel ander soort kledingstuk, vind ik het in ieder geval verrassend. En lelijk? Nee, dat kan ik het niet vinden. Ik juich ook niet, maar het kan er mee door ;) ! Ik ben dus overwegend positief in 't totaal oordeel ;).

afbeelding van Doro

Doro

maandag 25 apr 2016 - 18:23

bij nader inzien vind ik de gestreepte jurk eigenlijk heel kinderlijk! volwassen dames (en zeker in deze positie) moesten zich naar mijn idee niet zo kinderlijk kleden. begrijp me goed, ik wil daarmee niet zeggen dat ze er als een oude tut uit moeten zien maar dit jurkje vind ik kinderlijk. helemaal met die rode schoenen en baret erbij gepast

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 25 apr 2016 - 17:10

Ik had echt nooit en te nimmer gedacht dat ik Koningin Mathilde eens in een jumpsuit zou zien. Het past ook niet echt bii haar eigenlijk, maar goed, dat is haar zaak.
Ik vind het geen lelijke jumpsuit, maar ik vind het meer iets voor op vakantie of zo. Bovendien is het bijna nooit flatteus voor iemands figuur en dat vind ik in dit geval ook.
Mijn advies zou zijn: Lekker meenemen op zomervakantie en aandoen als je een avondje gaat terrassen of zo.
De streepjesjurk is best aardig, maar een tikkeltje saai en een beetje te 'Natanerig'.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 25 apr 2016 - 14:06

Vreselijk zo'n jumpsuit. Het lijkt wel een pyama.
De streep jurk leuk, maar ik word zo Natan moe. Is er nu werkelijk niets anders te koop. Dertien in een dozijn.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 25 apr 2016 - 16:01

Sluit me bij Magda aan.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 25 apr 2016 - 20:37

Ik ook. Pyjama en Natan stolpplooien. Zucht. Ik wil Dries van Noten...

afbeelding van Doro

Doro

maandag 25 apr 2016 - 13:40

gesttreepte jurk heel mooi! zeker die lange versie! Iets voor Maxima voor op Curacao ofzo!
Jumpsuit werkelijk afschuwelijk!! zo'n akelig polyester ding lijkt het, ze krijgt er een heel lelijk figuur door lijkt het

afbeelding van Henny

Henny

maandag 25 apr 2016 - 13:37

Ik vind de jumpsuit heel verrassend en hip. Goede kleur ook voor haar. :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 25 apr 2016 - 13:22

Rode schoenen en tas van Natan wil ik graag!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 25 apr 2016 - 13:21

Jumpsuit is heel verrassend voor deze koningin. Lijkt goed te passen bij het event. Maakt jong. De Natan jurk is goed maar wel gebruikelijk op safe daarom is t jumpsuit zo verfrissend!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?