Vandaag deed de Spaanse prinses Leonor haar Eerste Communie. Ze deed samen met haar klasgenootjes, wat de reden is dat ze haar schooluniform draagt. Ook haar ouders, Koning Felipe en Koningin Letizia, waren aanwezig, evenals zusje prinses Sofia, en opa en oma: Koning Juan Carlos en Koningin Sofia. Libertad Digital heeft een video van de aankomst van de Koninklijke familie. De gebruikte screenshots komen uit deze video.

Koningin Letizia droeg voor deze gelegenheid een nieuwe groene jurk van Felipe Varela, met daar over heen een wit kanten vest van dezelfde ontwerper. Deze kledingstukken staan niet online, maar wel zijn er kledingstukken van dezelfde stof te vinden op de website van de ontwerper.

Letizia draagt een doorzichtige pumps van Magrit, met een bijpassende clutch met een doorzichtige buitenkant van Magrit.

screenshots video ©Libertad Digital; overige afbeeldingen ©Felipe Varela en ©Magrit.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 21 mei 2015 - 23:02

Onvoorstelbaar verfijnd, chic, verrukkelijk ! ! En het kapsel is beeldig ! ! Maar ze bezit wel mooiere schoenen.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 21 mei 2015 - 22:43

Als er op een katholieke school uniform wordt gedragen is dat ook de kleding voor de eerste communie .Mooie japon van Letizia maar de schoenen vind ik persoonlijk vreselijk lelijk.Het maakt haar benen langer dat wel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 mei 2015 - 21:48

W A U W W A U W W A U W wat ziet Letizia er prachtig uit. Leontine vind ik een prachtige prinses maar wat bijzonder dat ze haar schooluniform draagt. Ik dacht eerlijk gezegd dat het Sofia was die haar Communie deed. Ik had wel een mooi kanten jurkje voor Leonor verwacht. Maar ze straalt op de foto's, super leuk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 mei 2015 - 22:20

Huh? Wie is Leontine ;-) ?

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 21 mei 2015 - 21:22

Aaaah, wat een plaatje... de ultieme vrouwelijke romantische look voor Letizia. Het kapsel is ook zo super romantisch dat je zin krijgt in zwijmelfilms (of als je een man bent misschien wel acuut verliefd op haar wordt). Alleen de schoenen detoneren wat in dit beeld; ik snap de keus wel om een sexy accent toe te voegen zodat het niet té lievig wordt, maar voor een eerste communie is het minder geslaagd. Wat mij in Letizia's stijl erg aanspreekt is dat de basics meestal zo goed bij elkaar gekozen zijn qua model, stof en kleur dat ze aan een paar uitgekiende accessoires genoeg heeft. Het totaalbeeld blijft vrij sober maar is toch helemaal af.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 21 mei 2015 - 16:31

Wat ziet Letizia er prachtig uit! Dat kapsel staat haar ook super goed. Een bob met krullen vind ik haar echt mooi staan.
De schoenen vind ik ook lelijk. Ze ogen echt super goedkoop, terwijl ze dat vast niet zullen zijn.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 21 mei 2015 - 10:16

Wow, wat ziet Letizia er prachtig uit. Schitterende jurk met daarover een kanten vest, heel mooi bij elkaar. Mooie lengte ook. En het haar.....top. Deze coupe staat haar geweldig. Prinses Sofia Draagt echt een mooie jurk. En wel apart dat Leonor in een school uniform communie doet. Ik vind dat Letizia haar dochters altijd tip top kleed. Ze zien er ook nu weer erg verzorgd uit.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 21 mei 2015 - 10:00

Brrrr..... wat een lelijke schoenen...!!! De rest van haar outfit vind ik wonderschoon.

Ik vermoedde al dat Leonor met haar klas communie heeft gedaan, dit lees ik nu ook in de link. Prima dat ze dit allemaal in hun schooluniform doen. (en heerlijk toch dat ze een gebutste knie met schram heeft!)

Wat een schoonheden, die meisjes, trouwens.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 mei 2015 - 12:25

Dat staat inderdaad bovenaan in de log, dat ze samen met haar klasgenootjes haar Eerste Communie deed.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 21 mei 2015 - 07:18

Geweldig mooi !
Zelfs de schoenen vind ik mooi ,apart ,echt Letizia ,heeft vaak super schoenen !
En ik vind het geweldig dat Leonor haar schooluniform draagt ,alle kinderen uit haar klas dragen dit .
Dit noem ik ",zo gewoon mogelijk opgroeien",

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 21 mei 2015 - 00:25

Letizia vond ik van top tot teen prachtig en wat een beauty is ook Leonore!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 20 mei 2015 - 22:22

Wat gek dat de kinderen dit in schooluniform doen! Bij mijn communie (en alle communies waarbij ik aanwezig ben geweest) droegen de meisjes meer iets in de trant van het jurkje dat de kleine Sophia hier draagt :) Het is ook een behoorlijk belangrijke gebeurtenis binnen het katholieke geloof!
Voor zover ik het kan beoordelen ziet Letizia er mooi uit voor de gelegenheid.

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 20 mei 2015 - 21:58

Heel mooi !
Haar halflange haar staat haar zo goed.
Ik heb zo het idee dat ze echt begint op(en) te bloeien.
En ze durft: geweldig die schoenen. Het glazen muiltje :-)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 mei 2015 - 13:59

Bedankt voor deze link. Nu is de kleding goed te zien! Die krul in d'r haar, die moet ze er nooit meer uithalen. Het staat haar enig, het hele dunne gaat er af en ze wordt er vrouwelijker door. Haar kleding is erg mooi, heel fijntjes al had ik de jurk onder witte stof ook mooi gevonden in een warmere tint (perzik of zoiets). Lichtgroen is wat koel. De schoenen, nee, ook niet mijn keus, en volgens mij zie ik iets zilverachtigs glimmen onder de hak (?). Ik had een mooie pump beter gevonden.

De koning ziet er smetteloos uit in z'n pak en de meisjes worden prachtige dames, zeker dat meisje in dat uniform. Dat wordt een schoonheid.

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 20 mei 2015 - 23:15

LG, ik ben het echt helemaal mee eens! Letizia vind ik er echt mooi uitzien zo met haar haar en jurkje en vest erover. De schoenen vind ik ook echt totaal NIKS, en ja. Schoenen zijn voor mij ook vaak snel goed.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 20 mei 2015 - 22:11

wat een mooie duidelijke foto's wat de schoenen betreft ja die ogen goedkoop net wegwerpschoentjes

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 20 mei 2015 - 21:49

Wat ziet Letizia er mooi uit! En wat zit d'r haar mooi!!
Apart... Zo iets en dan in school uniform...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?