Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 12 dec 2017 - 17:02

Zo leuk, ik was afgelopen augustus in Stockholm en bezocht toen ook het stadhuis. Mooiste gebouw van het Noorden, vind ik, met oa een gouden zaal waarbij de San Marco in Venetië maar schraaltjes afsteekt. Heb er in hun voetsporen gelopen. De trap is avondjurk-proof!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 12 dec 2017 - 22:20

Wat gaaf dat je daar naar binnen mocht! Ik vind het altijd zo'n mooi gezicht, om te zien hoe ze daar eerst over die lange galerij schrijden in hun avondjaponnen, en dan de trap afdalen (tja, sorry, voor de wat hoogdravende woordkeus, maar in die japonnen is het gewoon schrijden en afdalen ;) ). Lijkt me super om in het echt te zien. Overigens laten ze ook altijd wel bijzondere mensen optreden. Ik zag nu even snel iets voorbij komen van muziek maken op ijs. Heel speciaal! Van zulke dingen zou ik enorm genieten. Wat een eer is de Nobelprijs zeg, wat een festijn ieder jaar weer!

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 12 dec 2017 - 23:42

Zeker gaan, als je gezondheid het toelaat!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 12 dec 2017 - 18:01

Stockholm wilde ik altijd al eens naar toe en nu al helemaal!

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 12 dec 2017 - 23:42

Doen, Josine! Je mag ook het stadspaleis in, inclusief de trouwkapel. Zo ontzettend leuk om daar te lopen! En in augustus is het muggenseizoen al afgelopen en is het nog lekker licht.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 12 dec 2017 - 15:56

Dank je wel, TWOR, voor deze mooie log! Het Zweedse koningshuis vind ik echt geweldig. Wat zien Victoria, Madeleine en Sofia er schitterend uit. Maar vooral Victoria. Een schitterende kleur!
Het Noorse koningshuis heb ik niet zoveel mee.

TWOR, hoe gaat het met jou? Lukt het een beetje in je gezin en dan ook nog zo'n mooie log verzorgen?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 12 dec 2017 - 22:17

Dank voor je compliment!

Wat lief dat je dat vraagt! Het lukt redelijk, met hulp, om de boel hier draaiende te houden. Langzamerhand wordt het leven weer wat gewoner en vind ik m'n draai in het omgaan met de pijn en het opnieuw m'n leven inrichten. Daardoor weer meer tijd voor de gewone en leuke dingen met m'n gezin, en daarnaast komt er ook weer iets meer tijd voor hobby's. Dus het gaat gelukkig redelijk en we genieten van de kleine maar mooie dingen! Dank je wel hoor!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 13 dec 2017 - 06:13

Wat fijn om te horen!
Omgaan met beperkingen in je gezondheid, die er eerder nooit waren, is moeilijk. Om daar inderdaad weer een weg in te vinden is heel wat.
Sterkte daarmee! En ook de kracht en de steun van God toegewenst!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 13 dec 2017 - 11:51

Dank je wel!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 12 dec 2017 - 12:23

WAUW wat zien de Zweedse royals er geweldig uit. Prachtige jurk van Victoria en tiara (die ze voor het eerst draagt) staat haar super. Madeleine en Sofia zijn prachtig. De tiara van Sofia is nog mooier met de parels dan net de smaragden. Ik zag dat er gisteren nog een diner was waarbij de prinsessen er super uit zagen.
Het Noorse koningshuis is tijdens het gala mooi. Maar niet heel inspirerend. De bloemetjes jurk en tweed rok van Mette Marit kan ik echt niet mooi vinden.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 12 dec 2017 - 08:14

De japon van Sofia vind ik beeldschoon, al doet die kleur niks voor haar. Het totaalplaatje bij Victoria vind ik iets minder, al kan ik niet precies zeggen waarom, want het is een mooie japon. Misschien dat ik het hooggesloten model toch iets minder mooi vind staan bij haar. Madeleine is beeldig!

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 12 dec 2017 - 18:54

Klopt dat de japon van Victoria ergens niet lijkt te kloppen ondanks dat het een hele mooie japon is. Het komt denk ik doordat er geen mouwen aanzitten. Een mooie halflange mouw bijvoorbeeld zou het geheel echt af maken.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 12 dec 2017 - 11:43

Kan het te maken hebben met het ontbreken van de mouwen? Ik vind het overigens erg mooi!

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 12 dec 2017 - 10:10

Misschien komt het omdat de bovenkant van de jurk van Victoria niet echt geschikt is voor een avondjurk, meer voor een blouse of top? Dat vind ik tenminste. Ik hou erg van deze Victoriaanse stijl maar hier klopt iets niet naar mijn gevoel.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 12 dec 2017 - 11:33

Precies, iets lijkt niet te kloppen in het totaalplaatje. Het lint helpt trouwens ook niet volgens mij.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 12 dec 2017 - 07:36

Zweden : oh, wat een prachtige, echt luxe avondtoiletten, wat een schitterende juwelen, wat een sierlijke ordelinten, wat een fraaie clutches, en natuurlijk wat een bloedmooie lieve dames ! Vooral Madeleine (met diep maar decent decolleté) vind ik superverrukkelijk, maar (beiden hooggesloten) Victoria (in heerlijk blauw en mooi modern design) en Sofia (met fijn pareldiadeem) moeten niet of nauwelijks voor haar onderdoen. Koningin Silvia is wat ingetogener dan op vorige 'Nobelfeesten', en dat is in Noorwegen -in die heel andere setting- sowieso ook het geval.
Een absoluut hoogtepunt van het (van elk !) royalty-jaar, en wat laat je ons ongelooflijk genieten, TWOR; dankjewel !! Ja, dit is een oogstrelend en uitvoerig overzicht om nog lang en gulzig van te blijven snoepen !
En nog steeds denk ik piëteitsvol aan onze lieve Eftichia - dat had ze nog eens moeten zien !!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 11 dec 2017 - 23:08

Wat een pracht en praal!! Persoonlijk vind ik Victoria er heel mooi uitzien en Madeleine smashing zwanger, geweldig!! Andere dames zien er ook prachtig uit, maar springen er voor mij minder uit.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 11 dec 2017 - 22:27

Heerlijk die uitreikingen. De winnaars die bijzondere prestaties hebben neergezet worden extra door de Scandinavische royals in t zonnetje gezet. Fantastisch mooie jurk van Victoria en van haar mummy een mooie eenvoud in aantrekkelijke kleur.
.Sofia....tja... mooi ...maar niet bijzonder....wel haar stralende lach!
MM as ever in haar eigen stijl.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 11 dec 2017 - 21:54

Meestal zien we Madeleine en voorheen haar tante Margaretha met deze tiara inderdaad. Hij is prachtig! En die japon van Victoria, gewoon geweldig! Ze springt er echt uit! Silvia's kleur (vd japon) vind ik prachtig, maar hij is erg eenvoudig. Al staat het haar goed. Madeleine ziet er ook mooi uit, evenals Sofia, maar die nude/poederkleuren heb ik nu wel eventjes gezien. Die van Victoria is gewoon net even iets anders.

Mette-Marit heeft inderdaad een consequente stijl. Vooral hooggesloten, en met galajaponnen ogen het vaak vrij pompeus door de modellen die ze kiest. In ieder geval wel fijn dat ze zich weer goed genoeg voeld om bij dit belangrijke evenement te zijn. Kristalziekte schijnt naar te zijn (iets met evenwichtstoornissen/duizeligheid of zo).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?