Na heel wat pittige dobbers, waaronder enkele forse beschuldigingen aan het adres van haar vader, vierde prinses Beatrice vrijdag eindelijk feest. En niet zomaar een feestje, want onder toeziend oog van haar inner circle gaf zij in een vintage avondjurk van haar oma haar Jawoord aan Edoardo Mapelli Mozzi. 

Het diadeem van de bruid wordt ook wel de Queen Mary Diamond Fringe Tiara genoemd, en werd ook door koningin Elizabeth gedragen op haar trouwdag. 

De jurk van de bruid kan met recht een vintage jurk genoemd worden, want in de jaren zestig droeg haar oma het ontwerp van Norman Hartnell enkele keren. Zónder mouwen, die zijn er op verzoek van de bruid bijgemaakt door Angela Kelly (de kamenier van de koningin) en ontwerper Steward Parvin. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

maandag 20 jul 2020 - 20:58

Wat mij betreft de mooiste royal bride van de afgelopen jaren! Wat een mooie ingetogen klasse, heel smaakvol. Wat hebben ze een pech gehad in de aanloop naar hun huwelijk. Ik wens ze alle geluk toe!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 20 jul 2020 - 20:55

Mooie symboliek. En stralend bruidspaar! Ik had de jurk gelaten zoals die was met die bolling. En ook geen mouwtjes aan laten maken. Dus echt vintage gedaan en dan wat bedacht met sluier...
Maar super leuk idee, en wat heerlijk met opa en oma, en goede oplossing in deze situatie.
En nu zijn we echt door de (semi)koninklijke huwelijken heen?

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 20 jul 2020 - 21:50

Nee Luxemburg heeft nog 2 ongehuwden (3 als je de gescheiden prins Louis meetelt) en vergeet het gezin van prinses Astrid niet ;-) En dan krijg je de volgens mij de generatie van Amalia, Elisabeth etc.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 21 jul 2020 - 09:40

Je bedoeld de dochter van maria therese mestre en jean, ( ze loopt ook al tegen de 30 )
en sebastian,28

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 21 jul 2020 - 16:41

Ok mooi!

afbeelding van Anna

Anna

maandag 20 jul 2020 - 21:14

In de kerk horen armen gedeeltelijk bedekt te zijn. Prima oplossing dus !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 20 jul 2020 - 19:37

Wat een prachtig stel en wat een geweldige keuze voor deze jurk. Natural beauty zowel Beatrice als de jurk. Jammer dat we de schoenen niet kunnen zien, daar ben ik wel benieuwd naar. En wat een mooie bloemen.
Ik wens hen heel veel geluk.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 20 jul 2020 - 19:01

Jammer dat ze de huwelijksceremonie achter gesloten deuren hebben gehouden, maar wel begrijpelijk i.v.m. de aanklacht op haar vader.en de corona maatregelen. Ik vindt de jurk zonder mouwen mooier. Als bruidsjurk zou ik hem zelf nooit kiezen. Wel een speciaal gebaar naar de koningin toe en dat zij deze tiara mocht lenen is wel heel bijzonder. Heel fijn dat zij en prins Philip erbij konden zíjn.

afbeelding van sandy

sandy

maandag 20 jul 2020 - 23:13

Prince Andrew is nergens voor aangeklaagd. Er zijn beschuldigingen aan zijn adres maar er is geen officiële aanklacht tegen hem ingediend. Niet dat ik voor hem op wil komen hoor! Hij had in ieder geval foute vrienden.

afbeelding van Marie...

Marie...

maandag 20 jul 2020 - 16:27

Beatrice is niet moeders mooiste maar met deze jurk (wel beetje jammer van de mouwtjes) en tiara straalt ze. Mooi, zo'n vintagejurk en bijzonder dat ze de huwelijkstiara van haar grootmoeder draagt. Ze heeft kennelijk een streepje voor dat ze hem draagt. Alleen Elisabeths eigen dochter Anne heeft hem ook op haar huwelijksdag gedragen. Misschien een goedmakertje van oma voor het feit dat ze door de corona-crisis haar huwelijk niet groots kon vieren. Aan de andere kant, in verband met alle perikelen rondom haar papa komt dat nu misschien ook wel goed uit....

afbeelding van Suus

Suus

maandag 20 jul 2020 - 22:39

Beatrice is prachtig zoals ze is, zoals ieder mens op zijn manier mooi is, hoe je er ook uitziet. Sorry, je eerste zin triggert iets bij me waar ik toch even op moet reageren. Misschien nog eens afwegen of het echt nodig is dit zo te plaatsen? Er is al zoveel body shaming. Laten we als vrouwen (en mannen) krachtig en sterk uitstralen dat we allemaal de moeite waard zijn.

afbeelding van Marie...

Marie...

woensdag 22 jul 2020 - 11:03

Prima, je hebt gelijk. Ik stel voor dat we dan voortaan ook niemand meer als 'mooi' beoordelen. Ieder mens is immers mooi op zijn of haar manier. Dus overbodig om dat dan nog te benoemen.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 22 jul 2020 - 14:20

Hoi Marie, dank voor je reactie. Ik kan niet helemaal inschatten of die sarcastisch bedoeld is of niet. Als tijd lastig op internet/met berichtjes. Zelf vind ik er in elk geval niets mis mee om iemand een complimentje te geven, dus ik zal dat ook zeker blijven doen.

afbeelding van Marie...

Marie...

woensdag 22 jul 2020 - 17:13

Nee, niet sarcastich bedoeld Suus. Je hebt gewoon gelijk. En complimentjes maken is prima. Maar dan misschien niet over goede genen die je toevallig van moeder natuur hebt gekregen maar over wat je zelf hebt gepresteerd, wat je doet, waarvoor je je inzet etc.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 21 jul 2020 - 14:49

Jij schrijft wat ik dacht over de eerste zin. Dank je wel. Je moet zo oppassen wat je over iemands uiterlijk schrijft.
Ik hoop dat Beatrice en haar man het geluk lang kunnen delen; wat dat betreft hebben ze al veel meegemaakt dat dit niet bij anderen uit hun omgeving kon. Ik wens ze alle geluk. Vind het wel sneu dat hun huwelijksviering door allerlei omstandigheden niet zo verlopen is als ze gedacht hadden. Lief dat The Queen haar zo goed tegemoet gekomen is, en ze beiden als grootouders bij de huwelijksceremonie konden zijn.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 21 jul 2020 - 12:51

Helemaal met je eens! Goed verwoord Suus.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 21 jul 2020 - 09:38

Amen.

afbeelding van Jacolien

Jacolien

maandag 20 jul 2020 - 15:35

Jurk niet helemaal mijn smaak maar vind de gedachte erachter mooi. Zo lief van de Queen, want het lijkt me voor het bruidspaar erg verdrietig hoe het nu allemaal loopt. Fijn dat het zo door heeft kunnen gaan en wens ze alle geluk!

afbeelding van Jansje

Jansje

maandag 20 jul 2020 - 15:05

Het is een mooi plaatje! Wat leuk dat ze gekozen heeft voor een jurk van ongeveer 50 jaar oud.
In het kader van duurzaamheid echt fantastisch!
Maar als ik goed kijk, lijkt de jurk toch vergeeld, klopt dat?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 20 jul 2020 - 10:31

Heel mooie gedachten van haar oma om Beatrice in een voor haar extra moeilijke tijd de jurk en de bijzonder tiara te gunnen. De Queen staat er dan ook heel erg trots op een foto op coronaproof afstand naast het bruidspaar. Hele mooie oplossing om De dag op deze wijze zulk een invulling te geven. Het zou mijn keuze jurk niet zijn, maar het is haar/hun dag en de blijheid straalt van ze af, en daar gaat het uiteindelijk toch om.

afbeelding van Senna

Senna

maandag 20 jul 2020 - 10:17

Mooie jurk, en leuk dat ze een jurk van oma aan heeft, alleen jammer dat hij vermaakt is, vind de mouwtjes niet mooi staan. Maar ze zien er stralend uit en wens ze alle geluk.

afbeelding van Maria48

Maria48

maandag 20 jul 2020 - 10:14

Magda ik lift graag mee in jou gezellige reactie op het schitterende bruidspaar.

afbeelding van Jrn

Jrn

maandag 20 jul 2020 - 09:56

Mode met een hoofdletter M, perfectie!
En een kleine sneer van de Queen naar MM lijkt me, love it!

afbeelding van Jens

Jens

maandag 20 jul 2020 - 11:45

Welke sneer bedoel je, ik peins me een ongeluk maar snap je niet.

afbeelding van Jrn

Jrn

maandag 20 jul 2020 - 13:24

MM wilde een andere tiara dragen op haar huwelijk, daar scheen de Queen een stokje voor gestoken te hebben. De tiara die Beatrice droeg is er wel eentje in de categorie AAA met koninklijke goedkeuring inclusief jurk van de koningin.
Ben geen MM fan overigens, misschien zoek ik er teveel achter ;-)

afbeelding van Jens

Jens

maandag 20 jul 2020 - 13:42

Aha, thanks.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 20 jul 2020 - 13:30

Heb je de Queen hier zelf over gesproken? Zo niet... speculaties...

afbeelding van Jrn

Jrn

maandag 20 jul 2020 - 14:08

Wat denk jezelf? Ik bel natuurlijk eerst even met BP.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 20 jul 2020 - 08:24

Een blij, romantisch paar op een prachtige locatie. Al die bloemen, zo mooi!

afbeelding van sandy

sandy

maandag 20 jul 2020 - 03:55

Josine, ik weet niet wat je bedoelt met een aanklacht tegen haar vader. Ja, een vrouw beweert dat hij enz... .Maar hij is nergens officieel voor aangeklaagd. Ik wil niet goed praten wat hij wel of niet gedaan heeft. Hij zat ontzettend fout.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 20 jul 2020 - 09:02

Ja, dat is zo. Een aanklacht is idd een officieel iets. Ik heb het aangepast.

afbeelding van Marly

Marly

zondag 19 jul 2020 - 23:46

De mouwtjes horen er niet bij en dat zie je maar ik vind het wel een prachtige jurk, de band met haar oma is heel sterk en toch prachtig dat ze dan haar jurk en diadeem draagt, ik had haar kapsel liever opgestoken gezien, ze komt wat kinderlijk over. Ze straalt wel ondanks alles want haar huwelijksdag is niet wat ze ervan hadden verwacht en haar vader ligt zwaar onder vuur.

afbeelding van Suus

Suus

zondag 19 jul 2020 - 23:02

Prachtige gedachte achter de kleding/sieraden keuze. Ik vind het er alleen wel gedateerd uit zien, terwijl vintage ook juist hip kan ogen. Volgens mij komt het door de mouwtjes. Zonder was mijn inziens mooier geweest. Maakt natuurlijk helemaal niks uit, als zij maar gelukkig zijn.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 19 jul 2020 - 22:58

Eens met Magda. Een stralend paar, een prachtige ode aan grandma en een schitterende bloemenpracht bij de trouwkapel, ongekend.
Ik ben wel benieuwd naar foto’s van de overige familie cq gasten.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 20 jul 2020 - 21:19

Denk niet ,dat we die te zien krijgen.Zelfs de ouders v haar man stonden niet op foto. Blijft ook lastig om keuze te maken in deze ongemakkelijke tijden mbt haar vader.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

zondag 19 jul 2020 - 21:47

Mooi gebaar van the Queen zowel de jurk als de tiara. Tiara vind ik Beatrice heel mooi staan, voor wat betreft de jurk ben ik niet echt overtuigd. Maar wel heel fijn dat hun dag op deze manier doorgang kon vinden.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 19 jul 2020 - 21:25

Prachtige dress,tiara staat heel mooi op haar.rode haar!
wat lief van oma Elisabeth !!

afbeelding van Tony

Tony

zondag 19 jul 2020 - 20:41

Wat mooi!! De jurk zelf is schitterend maar de gedachte erachter vind ik nog mooier. Ik wens ze alle geluk van de wereld toe!

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 19 jul 2020 - 20:12

Het eerbetoon aan haar oma is een mooie gedachte, maar..... de japon vind ik echt niks. Te tuttig, te gedateerd (ja vintage...ik weet het..), die mouwtjes.... nee, jammer.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 19 jul 2020 - 19:34

Stunning bride!! En wat een klasse! Dit overtreft alle Koninklijk bruiden vind ik, niet alleen door jurk maar door de charme en klasse van deze keuzes! Zeer zeer stijlvol en prachtige ode aan Elizabeth.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 19 jul 2020 - 19:32

Wow, echt heel mooi. Echt een vintage look en zo mooi met die tiara.
Ook de buitenkant van de kapel was schitterend versierd met bloemen. Toch nog een feestelijke dag. Het is ze gegund.
Geeft aan hoe de goed de band tussen oma en kleindochter is.
En wat mooi dat haar grootvader er ook bij was.
Een statement.
Ik wens ze alle geluk toe.
Fijn dat je er aandacht aan besteed, Josine.
Er zijn nog méér prachtige foto's, maar ik weet niet of jij die mag plaatsen.

afbeelding van Anna

Anna

maandag 20 jul 2020 - 21:24

Helemaal mee eens Magda! Ontroerend mooi eigenlijk.Jurk en tiara! Eerbetoon aan haar grootmoeder. Bloemen in kerk en bruidsboeket, gemaakt door Nederlanders!!!In de kerk horen armen gedeeltelijk bedekt te zijn. Prima oplossing dus , die mouwtjes!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 19 jul 2020 - 21:00

Helemaal mee eens, Magda. Ik hoef er niets meer aan toe te voegen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 19 jul 2020 - 18:50

Mooie plaatjes en blij voor Beatrice dat haar huwelijk zo doorgang heeft kunnen vinden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?