Prins Frederik en Prinses Mary zijn vanmorgen begonnen aan hun Nederlandse handelsmissie. En ja hoor, daar zagen we weer een sterk staaltje flagdressing. 

De Deense kroonprins droeg een blauw-rode das op zijn witte overhemd. Dat kan nog toeval zijn, maar het oranje broekpak van prinses Mary is natuurlijk niet zomaar in haar koffer gestopt. Aan de Europese hoven  hebben ze namelijk wel ontdekt dat je met flagdressing -je kleden in de kleuren van de vlag- bonuspunten scoort. 


Foto: PPE

De Japanse Masako koos tijdens het Nederlandse staatsbezoek aan Japan ook voor oranje, maar dan in de vorm van een mantelpak. 


Foto: PPE

Koningin Sonja van Noorwegen in het oranje tijdens het huwelijk van WAMAX, 2 februari 2002. 


Foto: BSR

Oranje galajurken kunnen we inmiddels ook afvinken. Hier in beeld: Koningin Paola van België tijdens het inkomende staatsbezoek van Nederland. 


Foto: PPE

De heren kiezen vaak voor een toepasselijke stropdas. Hier in beeld: Prins Frederik tijdens het Nederlandse staatsbezoek. 


Foto: PPE

Victoria koos tijdens haar recente bezoek aan Nederland voor rood-wit-blauw. 


Foto: PPE

Koningin Mathilde, de altijd even attente koningin Mathilde koos op haar beurt voor Dutch Design tijdens een staatsbezoek aan ons land. Haar japon is een ontwerp van Jan Taminiau. 


Foto: PPE

Weet jij nog voorbeelden? Laat het me weten in een reactie en ik zal ze proberen toe te voegen! (Hangt even van beeldrechten af.)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 20 jun 2022 - 19:59

Wat ziet Mathilde er goed uit in een Taminiau. Maar heb je ook voorbeelden dat Maxima aan vlagdressing doet bij officiële bezoeken?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 21 jun 2022 - 22:30

Zeker, er zijn heel veel voorbeelden. Ik heb vandaag een blog gemaakt over Flag Dressing. Deze zal later online komen.

afbeelding van Maaike

Maaike

maandag 20 jun 2022 - 19:54

Het pak op zich vind ik mooi, alleen de top eronder had een andere kleur mogen hebben. De twee verschillende kleuren oranje vind ik niet fraai. Een crèmekleurige top in de kleur van de schoenen was misschien mooier geweest.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 20 jun 2022 - 18:03

Wat leuk die Flag dressing. Ik vind het oranje pak van Mary sowieso al geweldig, had de link met onze vlag niet meteen gelegd. Ook Victoria heeft een leuke eigentijdse jurk gekozen voor haar bezoek. Top!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

maandag 20 jun 2022 - 18:10

....wel een geweldig leuk gebaar naar het gastland. Hopelijk zijn de onderhandelingen succesvol, beide landen hebben zoveel gemeenschappelijks te delen en kunnen veel van elkaar leren. Evenals met Zweden een goede week geleden. Weet iemand misschien, waar koninklijke gasten logeren ?

afbeelding van Tantie

Tantie

maandag 20 jun 2022 - 19:14

Het Deens prinselijk paar logeert op Huis ten Bosch.

afbeelding van Tantie

Tantie

dinsdag 21 jun 2022 - 08:51

Flagdressing is hot! Zakelijke missie, zakelijke outfit, goed gekozen. Een mooi pak, mooie accessoires.. Dit model staat de prinses goed maar deze kleur oranje/coral vind ik iets minder mooi voor Mary.
Wat kunnen fotos soms een vertekend beeld weergeven. Nav links filmpje gezien waaop de kleur van het pak dat Mary draagt veel intenser en helderder is. En bij de universiteit droeg ze er witte sneakers onder., vet cool.

afbeelding van Tony

Tony

maandag 20 jun 2022 - 14:52

Wat een mooie gewoonte en het pak van Mary staat haar fantastisch!!!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 20 jun 2022 - 13:47

Ik vind het wel leuk, flagdressing, maar is geen must wat mij betreft.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?