In week 19 zagen we vier verschillende looks bij de Spaanse koningin. 

Look 1: Op 8 mei was koningin Letizia aanwezig bij een lunch voor de president van Costa Rica. (rechts) Letizia droeg een groene japon met zwarte details van Carolina Herrera. We zagen de outfit eerder tijdens het staatsbezoek aan Japan. (links)

Look 2: Drie dagen later was de Spaanse koningin aanwezig bij een evenement van het Rode Kruis. (rechts) Letizia droeg tijdens de gelegenheid opnieuw een bekende japon van Carolina Herrera. We zagen de creatie eerder in maart 2017 tijdens een bijeenkomst over 'vrouwen en handicaps'. (midden)

Look 3: driemaal is scheepsrecht, want ook tijdens de herdenkingsdienst voor Infanta Alicia droeg Letizia een japon van Herrera. Dit keer wel een nieuw exemplaar. 

 

Look 4: de week werd vervolgens afgesloten met een suède deux-pièces van Hugo Boss. Opnieuw een nieuwe creatie. 

Advertentie- 

- Einde advertentie-

Foto's met dank aan Casa Real. 
Meer lezen over de stijl van Letizia? Klik dan hier. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van DEP

DEP

zondag 21 mei 2017 - 22:17

Koningin Letizia is altijd zo zakelijk gekleed. Ik kijk juist graag naar vrolijke en/ of natuurlijk prinsessen / koninginnen zoals Maxima, Mathilde, Victoria, Madeleine, Stephanie van Luxemburg en Mette Marit. Voor mij hoeft het geen wekelijkse blog te zijn van 1 van de laatste 4 dames. Ik vind het juist leuk om regelmatig een overzicht te zien van de meest bijzondere feest/casual outfits van bijv een van deze dames. Afwisselend dan. Ik vond ook het verhaal over de sieraden van Irene erg interessant.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 17 mei 2017 - 19:17

(Hartelijk bedankt allemaal voor het meedenken <3 )

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 18 mei 2017 - 09:35

Mijn voorkeur gaat naar Sofia van Zweden en Stephanie van Luxemburg. Beide 'nieuw' in de royalwereld en zoekende naar een eigen stijl. Stephanie is het vaak net niet qua totaal- plaatje, maar gisteren maakte ze een primeur in haar Ralph Lauren dress tijdens de opening van cannes film festival.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 18 mei 2017 - 11:04

Eens met Sjanine.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 17 mei 2017 - 19:16

Ik vind MM niet per se interessanter dan de rest, maar moderator Twor blogt over Laurentien, ik over Máxima/Bea, dus de NL'se royals komen altijd wel aan bod. Verder blogt Twor over Zweden, Belgie en Catherine, Sanne ove Mary, ik over Letizia en blijft dus Mette-Marit over. Ik denk dat ik er inderdaad geen vaste gewoonte van ga maken, maar bijv, een maandelijkse terugblik :)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 17 mei 2017 - 15:31

Ik vind MM niet meer of minder interessant dan Letizia. Het hoeft ook niet elke week. Je kan ook een cyclus maken. De 1e week Spanje, de 2e week Engeland, de 3e week Noorwegen, de 4e week Zweden, de 5e week Denemarken en de 6e week Monaco/Luxemburg/overig. En dan een overzicht van de tussenliggende periode en dan je beperken tot nieuwe of bijzondere outfits. Bijvoorbeeld de afgelopen 6 weken 20 openbare momenten en de volgende outfits waren nieuw;...... En als je het per land doet, kun je ook de rest van de familie meenemen. België en de overige Nederlandse prinsessen zou ik wel elke week willen zien. Je kan altijd een keer een extra blog maken bij feestelijkheden en bijzonderheden. Is dat wat?

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 16 mei 2017 - 17:04

Wat grappig, ik denk altijd als ik haar zie: waarom takel je jezelf zo toe qua ingrepen en qua kleding. Ze was zó mooi!

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 16 mei 2017 - 17:25

Ha ik wilde precies hetzelfde zeggen. Ze is een soort uitvergrote versie van Letizia, meer ingrepen, duurdere en afwijkende kleding.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 16 mei 2017 - 18:16

Smaken verschillen:)
Ik weet eigenlijk helemaal niet hoe ze er vroeger uit zag.
Zie haar maar sinds kort af en toe langskomen op newmyroyals.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 16 mei 2017 - 18:53

Google maar eens, ze was beeldschoon.
Ik zwijmelde ook altijd weg bij koningin Noor, Farah Diba, Gracia en Caroline van Monaco en natuurlijk bij Diana. En prinses Irene, heel mooi en spannende verhalen over een prins en overstap naar het katholieke geloof.
De vrouw van Assad vond ik recenter ook zo'n mooie vrouw maar naar dat hoofd kan ik nu niet meer kijken.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 16 mei 2017 - 18:54

Weer een half uur verlummeld.... ik kijk van de een naar de ander: wat een exquise juwelen had Farah Diba tot haar beschikking. Zijn die in de familie gebleven of verloren gegaan? Ga nog even aan het werk, dan lees ik vanavond hopelijk het antwoord :).

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 16 mei 2017 - 20:33

Jens, bij mijn weten is een deel nu staatseigendom en zit (samen met veel kleding) in het keizerlijk paleis, thans museum 'voor het volk'; misschien is een ander deel wel veilig naar elders overgebracht.
Ja, Farah Diba, "de jonge keizerin" : wat een verpletterende luxe toen : juwelen, avondtoiletten, onvoorstelbare rijkdom en pracht ! Haar huwelijk (zie https://www.youtube.com/watch?v=bpT1FY_JBAA), haar kroning, de viering in Persepolis... ! Een écht sprookje van 1001 nacht !

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 16 mei 2017 - 16:30

Verder vind ik koningin Rania altijd heel stijlvol!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 16 mei 2017 - 16:24

Vroeger vond ik Mette-Marit altijd heel stijlvol. De laatste tijd vind ik haar kleding niet meer bijzonder. Ze oogt vaak ouderwets.
Het lijkt me wel leuk om meer van Victoria te lezen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 16 mei 2017 - 17:06

Ja het Zweedse koningshuis vind ik ook altijd leuk om te volgen! Daar worden altijd zulke mooie japonnen gedragen!!

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 16 mei 2017 - 16:13

Mijn favoriet voor wat betreft mijn reacties is natuurlijk Maxima. Verder reager ik soms bij Kate of bijvoorbeeld Laurentien of bij de overige NL’se prinsessen bij koningsdag of zo. Ik reageer eigenlijk nooit bij Letizia en Mary want deze dames spreken mij totaal niet aan. Ik denk dat ik weinig of niet zou reageren bij Mette-Marit omdat ik haar ook niet interessant vind.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 16 mei 2017 - 15:53

Ik zou het heel leuk vinden. Als ik Mette Marit zo eens google, zie ik veel foto's waarop ze er heel stijlvol opstaat. We hebben hier een paar keer een misser gezien met een avondjurk, maar ik zou het wel interessant vinden om meer van haar te zien, omdat ik denk dat er meer is. Ze heeft een ander figuur dan de Maxima, Mathilde, Mary etc. daarom juist heel interessant om erbij te hebben. Mijn mening, maar natuurlijk alles binnen de grenzen van wat mogelijk is!

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 16 mei 2017 - 17:40

Heb je zelf een voorkeur voor Mette Marit, Josine?
Ik vind haar kleding maar zelden echte uitschieters en een vrij hoog ruffle en moeke gehalte hebben, terwijl de kleding vaak heel duur blijkt te zijn.
Ik geloof dat ik Letizia, Victoria en ook Sofia (die is nog zoekend naar een stijl en daardoor niet saai) dan leuker vind, maar ik zou vooral doen wat jij het leukste vindt.... lezen doe ik de blogs toch wel!
Eens met de dames die zeggen dat de Zweden vaak prachtige avondjurken dragen, maar daar schrijf je meestal al uitgebreid over!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 16 mei 2017 - 17:58

Sofia is ook een goed idee!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 16 mei 2017 - 14:54

Ik lees alle blogs op deze site. Dank daarvoor.
Mette Marit hoeft voor mij niet. Ik vind haar stijl eigenlijk vreselijk...

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 16 mei 2017 - 15:20

Maar over Laurentien wordt ook vaak negatief geschreven. Het blijft toch een kwestie van smaak.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 16 mei 2017 - 16:02

Af en toe zit er wat tussen van Laurentien dat aanspreekt.
Ze heeft me op t been gezet met Essentiel en ook een Frans merk met leuke jasjes
MM nog nooit....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 16 mei 2017 - 18:26

Welk Franse merk bedoel je? Gerard Darel?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 16 mei 2017 - 19:30

Tara Jarmon
Goed merk. Leuke kleuren. Jasjes die over de heup vallen. Makkelijk te dragen in overgangsweer NL klimaat.
Door Laurentien op t idee gebracht.
Te koop in Antwerpen in multibrand winkel Princess op de Meir. Niet elk seizoen succesvol qua collectie dus goed in de gaten houden ..

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 16 mei 2017 - 13:27

Ik vind de logs over Maxima en het Nederlandse koningshuis ook het leukst!
Letitia en Mette Marit heb ik gewoon niet zo veel mee. Mathilde en Mary en Kate vind ik ook leuk om te lezen.
Als je het aan mij vraagt: Het kost veel tijd om er info over te vinden, altijd moeilijker zoeken als in het Nederlands lijkt mij, dus voor mij is het niet direct noodzakelijk om ook over buitenlandse koningshuizen te bloggen. We worden ook altijd erg verwent door linkjes van Eftichia....maar het gaat niet alleen over mijn mening, Josine, jij moet dat doen wat je leuk vind en waar je tijd voor heb.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 16 mei 2017 - 14:35

Ik ben het met je eens! Ik geef ook zelden commentaar op de logs over buitenlandse prinsessen/koninginnen. Toch ook een kwestie van tijd, denk ik -- niet alleen voor de log-maker maar ook voor de log-lezer.

Bovendien zijn er voor alle buitenlandse royalty diverse andere websites/blogs die je kunt volgen. Maar voor Nederland en Maxima ben jij, Josine, gewoon de allerbeste!!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 16 mei 2017 - 12:42

Blogs over Máxima vind ik het leukst. Zowel qua mode als juwelen.
Foto's van de schoonzussen en beeldmateriaal over kleding en juwelen van het Nederlandse koningshuis vind ik ook heel interessant.
Verder vind ik het leuk om info over andere koninginnen of prinsessen te zien en lezen. Dus wat mij betreft beurtelings over de overige dames. Ik vind Mathilde of Mette Marit niet interessanter dan Mary, Luxemburg of Monaco.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 16 mei 2017 - 10:34

Even een vraagje: vinden jullie een wekelijke update over Mette-Marit leuk? Kost natuurlijk wel tijd, die ik anders aan een ander thema zou besteden.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 16 mei 2017 - 14:58

Ik lees eigenlijk altijd alle blogs, buitenlandse royals vind ik ook leuk, vaak weer een andere stijl. Alleen vind ik persoonlijk de stijl van Mette-Marit meestal niet echt wat ;)
Verder zou ik logs over Kate erg leuk vinden,

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 16 mei 2017 - 13:24

Dat lijkt me erg leuk.
Ik ben vooral geïnteresseerd in de diverse koninginnen en de kroonprinsessen. Natuurlijk vallen Stephanie en Charlene daar ook onder, maar geen zussen of nichten dan de diverse royals. Daar zorgt Eftichia wel voor:) Een uitzondering misschien voor Kate, maar die is een beetje kroonprinses.
En natuurlijk de Nederlandse prinsessen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 16 mei 2017 - 12:03

Lijkt mij leuk!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 16 mei 2017 - 10:04

Jurk 1: Apart, de korte mouw vind ik niet mooi staan. Liever driekwart.
Jurk 2: Wel mooi, maar het lijkt of er een onderjurk onderuit komt.
Jurk 3: Prachtig!! Mooie halslijn en aparte lange mouwen, ik vind dit haar goed staan
Outfit 4: Beetje saai.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 15 mei 2017 - 22:46

Hoewel ik Letizia meestal heel goed gekleed vind, ben ik nu niet zo enthousiast.
De eerste jurk is aardig, maar dat paars op de groene jurk is niet geweldig.
De tweede jurk gaat en derde ook.
Maar de vierde outfit vind ik vreselijk ouderwets. Ik dacht eerst dat ze die uit de oude doos had gehaald -;)
Ook is het geheel bijzonder flets. Nee deze keer ben ik niet gecharmeerd van gaar keuzes, helaas.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 15 mei 2017 - 19:37

Wat een prachtige outfits deze week!! Het groen zwarte jurkje is absoluut mijn favoriet. Prachtige ontwerp van Carolina Herrera. Ook de André twee Herrera jurkjes zijn mooi en staan Letizia geweldig. Hoe mooi ik de ontwerpen van Felipe Varela ook vind, deze outfits maken haar echt een trendy modekoningin.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?