Koningin Letizia en koning Felipe zijn, net als hun collega-royals, teruggekeerd uit de Verenigde Staten na hun tripje i.v.m. de Algemene Vergadering van de VN. Dat betekent weer 'gewone' bezoeken afleggen in eigen land. 

De week begon voor koningin Letizia op 22 september. Letizia was voor twee activiteiten in Barcelona. Allereerst gaf ze een toespraak op de Internationale Dag voor Kankeronderzoek, in hoedanigheid als permanente erevoorzitter van de Spaanse Vereniging tegen Kanker.

Daarnaast stond er nóg een bezoek op het programma in Barcelona, namelijk de uitreiking van de `V de Vida` prijs en de `Ayudas a la investigación oncológica` (Steun aan oncologisch onderzoek prijs). Als erevoorzitter mocht koningin Letizia de prijzen uitreiken.

Tijdens deze twee bezoeken droeg Letizia een wit pak, gecombineerd met een zwart-witte top.


Gisteren, 26 september, bracht de Spaanse koningin een bezoek aan het congres Save Food 2016 in Madrid.Koningin Letizia koos opnieuw voor en pak, ditmaal een donkergrijze - gecombineerd met een blauwe top.

Wat vinden jullie van de kledingkeuze van koningin Letizia? Geslaagd of toch niet echt?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

woensdag 28 sep 2016 - 20:09

Broekpakken mooi ,maar twee keer kort na elkaar hoeft ook weer niet .
En jurkjes staan haar juist zo mooi.
Kinderlijk is wel het laatste waar ik aan denk bij Letizia ,ik vind haar juist heel vrouwelijk en volwassen overkomen ondanks haar tengere postuur.

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 28 sep 2016 - 20:04

Ik vind -net als jullie- dat de broekpakken mooi staan bij koningin Letizia, maar ik vind ze wel héél zakelijk eigenlijk een beetje té zakelijk voor een koningin. Een keer wat vaker een mooie top op een broek óf een mooi jurkje als ze op pad gaat mag voor mij best wat vaker.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 28 sep 2016 - 17:33

Eens met bovenstaande dames dat broekpakken Letizia heel goed staan. Ze wordt er minder kinderlijk door en met haar figuur zit het als gegoten altijd. De donkerblauwe vind ik daarom ook mooi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 28 sep 2016 - 12:55

Ik vind deze broekpakken heel mooi. En ook heel leuk dat zij daar regelmatig voor kiest. Dat zou Maxima ook wat vaker kunnen doen.
Letitia staat daar supergoed mee.
Ze zou de top onder t colbert wel wat kleuriger kunnen kiezen. Nu is t nagenoeg t geheel 1 kleur.

afbeelding van Els

Els

woensdag 28 sep 2016 - 11:59

Krijg steeds meer het idee dat Letizia of in wit of in zwart gekleed gaat laatste tijd. Ze treft me niet zo meer met haar kleding dan in het begin. En de jasjes, zijn die om haar magere schouder en halspartij te verhullen? Ik zie haar bijna niet meer zonder.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 28 sep 2016 - 19:48

Ik vraag me af of je dan een aantal logs over Letizia gemist hebt de laatste tijd ;). 'k Heb nl best veel fleurige jurkjes gezien, zonder jasjes, en ook wel mouwloos. 'k Vind zelf juist Prinses Marie van Denemarken zo veel in zwart/wit gekleed gaan. Die kiest echt weinig voor kleur. Jammer vind ik dat!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 28 sep 2016 - 10:15

Bedankt voor je log, Sanne! Twee wat meer zakelijke outfits voor Letizia. Persoonlijk zie ik liever een jurkje bij haar.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?