De Zweedse Koninklijke familie heeft vandaag voor het eerst een zomerfotosessie gehouden! Daarbij was het volledige gezin van Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia aanwezig, inclusief de 5 kleinkinderen!

Koningin Silvia draagt een witte pantalon met een roze jasje. Prinses Estelle draagt een bekend jurkje in wit met lichtblauwe strepen. Leonore droeg tijdens het bezoek aan haar hertogdom hetzelfde jurkje van Livly!

Kroonprinses Victoria draagt een donkerblauw met wit gebloemde midirok van H&M. De kleine Prins Oscar draagt hetzelfde lichtblauwe setje van Tartine et Chocolat, waarin we hem zagen tijdens de viering van Kroonprinses Victoria's verjaardag!

Prinses Sofia draagt een witte pantalon met een blauwe blouse.

Prinses Madeleine draagt een beige pantalon met een mouwloze blouse met print van Valentino!

Wat vinden jullie van de foto's en de diverse outfits?

screenshots video ©Expressen

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 02 aug 2016 - 13:12

Prachtige foto's en kleding. Wat zou ik prinses Victoria graag eens een keer met loshangend haar willen zien. Prinses Estelle lijkt erg veel op haar broertje, Oscar. Ze hebben dezelfde gezichtsuitdrukking.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 02 aug 2016 - 15:37

Bedankt, Amaliaatje. Ik vind het haar erg mooi staan en het maakt haar kin minder spits/lang.

Wat vind jij ervan?

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

dinsdag 02 aug 2016 - 16:25

Wat ik er van vind? Het geeft haar een 'lievere' uitstraling en ik vind het mooier dan het kapsel dat ze voornamelijk draagt. Ik zag haar indertijd op het Loo, met een paardenstaart, dat stond ook leuk, maar haar rondom haar gezicht heeft mijn persoonlijke voorkeur.Wat háár voorkeur heeft is wel duidelijk.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 jul 2016 - 01:37

Madeleine ziet er prachtig uit. Ik ben geen fan van designkleding maar deze aparte blouse staat haar erg goed. Ik benijd Koningin Silvia met die mooie haardos. Die hou ik er niet meer op na.
Dit zal een hele hechte familie zijn, ze zijn zo vaak bij elkaar en vieren alles samen lijkt het wel. Aimabele mensen!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 21 jul 2016 - 15:18

Wat een happy family!
Al die babies!
De heren zijn voorspelbaar gekleed. De dames ook niet heel opvallend. Sophia mooi in knal roze. Victoria kan ik niet goed zien. De Valentino blouse staat Madeleine top!
Estelle en Oscar zijn mn favorieten. Zulke leuke koppies!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 jul 2016 - 22:48

Silvia bedoel je ipv Sofia. Ik ben ook altijd in de war met de koninginnen met de S-namen: Silvia, Sonja en Sofia... Dat wordt nog wat als Mette-Marit, Mary, Mathilde, Maxima allemaal tegelijk Koningin zijn (als dat natuurlijk ooit tegelijk gebeurd, ik hoop uiteraard dat de huidige Koningen en Koninginnen die niet aftreden nog heel lang leven).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 23 jul 2016 - 08:24

Leuk dat het Zweedse koningshuis nu ook een zomer fotomoment heeft.
Wat zien ze er allemaal lekker zomers uit! Estelle en Oscar lijken echt sprekend op hun moeder. Ik blijf het leuk vinden dat Victoria zo vaak voor H&M kiest. Mooie rok weer. Madeleine draagt een mooie blouse, mar de restje van de kleding vind ik niet heel bijzonder. Ook de kinderkleding is erg braaf. Doe mij de kinderkleding keuze van het Deense koningshuis maar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 jul 2016 - 10:17

Yes, enkele foutieve codes er uit gehaald en nu toch gelukt! Veel plezier met deze log! ;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 21 jul 2016 - 10:00

Lekker stom als het systeem niet werkt en dat nog wel met die hitte!!
Twor, Josine en Carmen gaat het een beetje met deze enorme hitte?

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 jul 2016 - 10:59

Ik kan er ook slecht tegen. Ik hou sowieso alleen maar van zomerse temperaturen als we op vakantie zijn in een land waar die hitte wel een beetje in het klimaat past, maar nu kan ik het al helemaal niet hebben. Mijn voeten en benen zijn ook enorm opgezwollen, net als mijn vingers. Gelukkig heb ik de luxe dat ik lekker binnen kan blijven waar het koel is en een geweldige man die na zijn werk zoveel mogelijk van me overneemt. Gisteren kwam hij in zijn lunchpauze extra even snel naar huis om mij ter verkoeling een ijsje te brengen van mijn favoriete Italiaanse ijssalon. Lief he :)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 21 jul 2016 - 11:12

Carmen@ Zeker lief van jouw echtgenoot! Enne.... zo hoort het ook!
Arme jij, jouw voeten in een bak met koud water, zou dat niet helpen? En inderdaad in een vakantieland is alles op de hitte ingesteld, airco in huis zou nu prettig zijn hoewel ik die alleen aanzet als het me echt te warm is, zo gezond is airco nou ook weer niet! Nou meis, sterkte ermee!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 jul 2016 - 11:28

Dankjewel. Ja, een voetenbad is inderdaad lekker en helpt ook goed.
Ik hou zelf ook niet zo van airco lucht. Inderdaad niet heel gezond en ik krijg er hoofdpijn van. Een ouderwetse ventilator vind ik een stuk prettiger en doet het ook voor mij!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 jul 2016 - 10:08

Dank voor je belangstelling. t Valt mij niet helemaal mee eerlijk gezegd, heb een laag HB erbij, dus erg moe, daardoor trek ik de warmte nu even niet zo goed. Gelukkig is het hier binnen goed uit te houden. En 'k ga gewoon door hoor!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 21 jul 2016 - 10:27

Twor@ Dat klinkt stoer maar je rustig houden is de enige remedie tegen deze hitte met dit weer is het niet wijs om allerlei karweitjes in huis te doen en vooral veel vocht drinken, lichte, frisse maaltijden gebruiken, koele watermeloen is nu heerlijk met feta kaas! Koele komkommer is ook lekker fris om tussendoor te eten!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 jul 2016 - 22:34

Zo balen... ik had de hele log klaar, maar kan de wijzigingen niet meer opslaan. Zucht... Ook een nieuwe log maken lukt niet. Sorry!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 jul 2016 - 08:39

Dat is balen TWOR. Maar het is al een knap staaltje werk om in deze hitte sowieso werk te doen.

afbeelding van JoJo

JoJo

woensdag 20 jul 2016 - 22:38

Hè, wat balen TWOR! En dat met die warmte :( Probeer je er niet te druk om te maken, we hebben allemaal geduld!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 20 jul 2016 - 22:43

Dank voor je meeleven ;). Al wel ik weet niet hoe vaak geprobeerd, maar wordt niet meer opgeslagen. Gelukkig heb ik alle HTML codes wel opgeslagen, dus maar ff in Word bestandje gezet en opgeslagen. Dus ben in principe niet alles van de log kwijt. Morgen nog maar eens proberen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?