Meghan, de Hertogin van Sussex, is vandaag voor het eerst zonder Prins Harry op stap. Maar wel met een andere Royal: de Queen! Ze laat de Queen shinen, in haar appelgroene mantel en bijpassende hoed. De twee brengen samen een bezoek aan Cheshire, waar ze per trein naar toe reisden. In de plaats Cheshire reizen ze verder per auto. Ze openen de Mersey Gateway Bridge, bezoeken een theater en nemen deel aan een lunch. 

Outfit Meghan:

Meghan draagt een cremekleurige japon van Givenchy! De japon is een couture ontwerp van Clare Waight Keller, die eveneens haar bruidsjapon ontwierp. Meghan maakt haar outfit compleet met een zwart riempje (Givenchy), een zwarte clutch (eveneens Givenchy) en zwarte pumps.


Backstage Haute Couture Givenchy 2018

Afbeeldingsresultaat voor black belt givenchy women

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 17 jun 2018 - 22:31

Hmm, ik vind het niet een groter misser. Eigenlijk wel leuk en zwierig. Erg Engels naar mijn idee. Doet de prijs er iets toe?

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 17 jun 2018 - 18:08

ik vind de mouwen te lang voor haar in de print te druk ,ze heeft een uitgesproken gezicht met sterke lijnen en dan hou ik niet van een drukke print wel van een Perzische print of kleinere bedrukking

afbeelding van Henny

Henny

zondag 17 jun 2018 - 17:43

Wat jammer, nou. Dit is niet de stijl die ik van haar gewend ben. Ze "verdwijnt" ook in de jurk. Nou, de volgende keer beter. Kan ons ook gebeuren

afbeelding van Suus

Suus

zondag 17 jun 2018 - 14:43

Oh nee, helemaal eens Doro, mijn wauw is hier omgeslagen in een ‘oh no’, en jouw repeat vast in een ‘never again’.
De jurk is op zich niet lelijk, maar hij past niet bij Meghan (niet qua stijl en volgens mij ook niet qua maat: te groot).

afbeelding van Doro

Doro

zondag 17 jun 2018 - 22:22

hahaha Suus, nou inderdaad!
maar knalblauwe jurk zal haar wel mooi staan. deze peignoir...hup in de kliko

afbeelding van Moon

Moon

zondag 17 jun 2018 - 17:41

Ik denk dat dit eigenlijk meer haar eigen stijl is. Beetje bohémien chique. Jurk is natuurlijk te groot en er moest een hoedje op dus plempt ze er 1tje die helemaal niet erbij past verkeerd op haar hoofd. Toch nog even hulp inroepen van haar schoonzusje, doe doet hoedjes als geen ander. Maar het is een stuk vrolijker in ieder geval.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 19 jun 2018 - 09:24

Deze bohiémien jurk zou denk ik wel mooi staan bij Tatiana , de schoondochter van prinses Caroline .
Wat denken jullie? Net zoals de jurken van Erdem die Kate onlangs droeg. Bepaalde kleding staat gewoon weer beter bij verschillende vrouwen.

afbeelding van Moon

Moon

zondag 17 jun 2018 - 22:13

Op 'what meghan wore' staat dat deze jurk 5.500 dollar kostte. Voor de helft van dat bedrag had ze met hetzelfde printje een keurige tea dress kunnen aanschaffen en zat overgehouden om een blauw (bij)passend en iets rustiger hoedje te kopen. Dit witte hoedje kostte ..... 40 pond! Dat lijkt me dan toch wel een duidelijke keuze, dit draagt ze het liefste blijkbaar?

afbeelding van elise1

elise1

zondag 17 jun 2018 - 20:47

Ik hoop dat dit niet haar stijl is. Denk het niet eerlijk gezegd. Dit is in mijn ogen in ieder geval een modemisser. Kan de meest geroutineerde royal gebeuren. Denk aan onze Max op tijdens het staatsbezoek aan Luxemburg in die wonderlijke roze outfit met gouden blommen in het haar.....

afbeelding van Moon

Moon

vrijdag 15 jun 2018 - 21:07

Ik zie wat Meghan probeert met haar kleding maar op een of andere manier komt het op mij wat gekunsteld over. Krijg niet het idee dat dit nou precies haar eigen keuze is, meer alsof ze zich kleedt zoals ze denkt dat ze gekleed moet gaan, een beetje gemaakt. Ik krijg mijn vinger er niet precies achter.
Haar figuur leent zich voor vrouwelijkere lijnen dan ze nu kiest. Catherine heeft meer 'gebogen lijnen', heeft iets meer vorm en rondingen. Meghan is heel dun en recht en kiest voor hele strakke bijna strenge en sobere lijnen en dat benadrukt haar rechte vormen. Zou wel eens iets meer plezier in haar kleding willen zien. Als sober haar keuze is ben ik bang dat het op den duur doorslaat naar saai.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 15 jun 2018 - 21:53

Saai zal het met Maxima in elk geval nooit worden ;-)

Ben net als jij heel benieuwd hoe Meghan zich gaat ontwikkelen. Denk inderdaad dat ze wat zoekende is (zou ik in elk geval wel zijn in haar situatie!). De kleuren zijn tot nu toe rustig, de pasvorm vind ik daarentegen juist wel sexy bij haar (dat aansluitende).

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 15 jun 2018 - 19:36

`Meghan,O `meghan! Dikke dikke vette repeat!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 15 jun 2018 - 17:23

Haha Merel.. Ja ze ziet er heel apart uit. Leuke meid., voor mij dan.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 15 jun 2018 - 15:50

Oh man... kwijlkwijlkwijlkwijlkwijl. Ik vind dit ge-wel-dig. Figure-hugging mat stofje in zandkleur net over de knie met capeje en zwarte accessoires en understated sieraden en lekker nonchalant haar en sproeten. Ik heb een ernstige girl crush (de queen ook, geloof ik :) ).

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 15 jun 2018 - 13:59

Hoe zou Meghan de queen noemen? Weet iemand hoe Harry haar noemt? Granma?

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 15 jun 2018 - 19:35

Harry noemt haar Ma’am. Diana noemde haar mama.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 19 jun 2018 - 16:44

Ma’am is de afkorting van Madam, dat zal Harry niet gebruiken.

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 19 jun 2018 - 17:06

"Ma'am" is een gangbare aanspreektitel voor de queen, dus wie weet gebruikt Harry het als koosnaampje voor haar.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 19 jun 2018 - 17:16

Klopt, dat het een gangbare aanspreektitel is, als iemand met haar spreekt zegt men eerst your majesty, daarna in hetzelfde gesprek mogen ze haar “ma’am” noemen.
In de verschillende interviews met Harry en William of documentaires heb ik ze over haar horen spreken als gran of granny.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 15 jun 2018 - 20:08

En George en Charlotte noemen haar Gangan

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 15 jun 2018 - 12:29

Ps. Zouden kate en Meghan ook lekker samen shoppen of achter de pc zitten ;-) Bakje koffie erbij.. zie het al helemaal voor me!!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 15 jun 2018 - 12:27

Prachtig!!
Meghan laat zien hoe goed je kunt stralen zonder te overbluffen en bij jezelf te blijven!!
De dames stralen een eensgezindheid uit.. leuk om te zien.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 15 jun 2018 - 12:00

Ook zo schattig hoe ze haar boeketje vasthoudt, gewoon samen met het hengsel van haar tas, daar zal ook wel een, naar ik hoop aardige instructie op komen!

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 15 jun 2018 - 11:28

Het verwondert mij dat Meghan geen hoed draagt en zelfs haar haar los draagt. Vraag me af of het de Queen niet stoort dat ze constant haar haar probeert goed te leggen. Binnenkort zal "The Firm" daar ook wel een mouw aan passen. De rok is wel al tot onder de knie. LOL

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 15 jun 2018 - 16:19

Ik denk dat het een manier is om haar zenuwen in bedwang te houden :)

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 15 jun 2018 - 20:00

Ze doet het wel heel erg vaak ...

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 15 jun 2018 - 17:28

Ik heb daar niet bij stilgestaan dat Meghan last zou kunnen hebben van zenuwen voor haar eerste uitstapje met Her Gracious Majesty. Ik vraag me af of Catherine (Kate dus) kort na haar huwelijk ook alleen op stap gegaan is de Queen om de stiel te leren ?

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 15 jun 2018 - 19:34

Na 10 maanden pas (een modeshow) en ze heeft ook de primeur wan zelfs Harry en Kate hebben nooit in de trein geslapen en zeker niet met de Queen erbij

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 15 jun 2018 - 07:55

super ontwerp om toch nog handen mee te kunnen geven.
Dat zachte roze staat haar heel goed.

afbeelding van Claire

Claire

vrijdag 15 jun 2018 - 07:36

Je zult toch maar ineens met de queen op pad gaan! En ze hebben er plezier in zo te zien, ik vind het helemaal te gek! Ik hoop dat we nog veel leuke dingen gaan zien van Meghan!

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 15 jun 2018 - 07:04

Prachtige jurk van Givenchy!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 15 jun 2018 - 06:39

Meghan ziet er stijlvol en chic uit. Ik hou van deze kleur en het zwarte riempje past bij haar zwarte haren. Die ik overigens opgestoken/vast mooier had gevonden.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 14 jun 2018 - 22:22

Beide dames zien er prachtig uit! Queen wel erg herkenbaar en voorspelbaar, mag wel een keer wat anders. Maar ze ziet er wel prachtig uit!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 18 jun 2018 - 21:23

Als je 92 bent wil je denk ik toch niet meer anders, geef haar geen ongelijk. Ze ziet er altijd prachtig uit vind ik

afbeelding van Maribrune

Maribrune

donderdag 14 jun 2018 - 22:02

Effenaf prachtig hoe meghan zich kleedr... van de outfits van de queen hou ik ook erg.... meghan heeft voor een "niet geboren royal" een erg "royale" klasse.....

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 14 jun 2018 - 21:41

In 1 woord: WAUW!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 14 jun 2018 - 21:30

Queen Elizabeth heeft ook echt zo’n eigen stijl net zo als prinses Beatrix. En dat vind ik erg leuk. Ze trekken zich niks van mode aan. Heel goed en dat staat ze beiden meestal goed. Meghan ziet er mooi uit.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 14 jun 2018 - 20:41

Andrew, bedoel je..

afbeelding van Jane

Jane

donderdag 14 jun 2018 - 19:57

Wat een geweldige jurk en dito uitstraling!! Bijzonder hoor dat ze op stap is met The Queen..

Off topic, als t mag (Brits koningshuis intrigeert me steeds meer) weet iemand waarom de dochter van Edward en Sophie (Louise) geen princess is in tegenstelling tot Beatrice en Eugenie van Edward en Sarah? Zijn het allemaal persoonlijke voorkeuren van de koningin?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 14 jun 2018 - 22:16

Nee, dat is geen voorkeur van de Queen, maar was de wens van Edward en Sophie zelf. Hun dochter is Lady Louise, hun zoon is Viscount Severn.

afbeelding van Jane

Jane

vrijdag 15 jun 2018 - 09:11

Dank voor de reacties! Ik begrijp het nog niet helemaal, maar ga me maar weer richten op m’n eigen beslommeringen :-)

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 14 jun 2018 - 19:48

Twee prachtige dames. Meghan opnieuw zeer chique en stijlvol. De Queen draagt naar mijn smaak een veel te giftig kleurtje maar aan de andere kant.... zo willen we er allemaal wel uitzien als we dik in de negentig zijn toch?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 15 jun 2018 - 00:51

Het is een speciale kleur groen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Grenfell Tower (die afgrijselijke brand in die torenflat vorig jaar) The Queen en Meghan waren vandaag bij de ceremonie en de flat was in deze kleur verpakt en nabestaanden hadden ook deze kleur groen aan.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 14 jun 2018 - 19:21

Perfectie!!! Wat ontzettend mooi:-)

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 14 jun 2018 - 18:48

Prachtig, die Givenchy jurk en wat een mooi paar, deze twee dames!
Ik heb sterk de indruk dat Meghan de Queen's zegen heeft. Dat scheelt een (enorme) hoop, denk ik dan maar..
Bij een andere gelegenheid mag ze van mij de top plus broek in het blauw ook nog wel eens dragen. Staat haar vast fantastisch!

afbeelding van Adeline

Adeline

donderdag 14 jun 2018 - 18:35

Ha de off-shoulder Trooping the Colour outfit wordt hier ruimschoots gecompenseerd met deze wonderschone jurk. Meghan heeft gevoel voor humor, heerlijk!
Ook de koningin goedgekleed, fleurig en toch zo stijlvol.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 14 jun 2018 - 17:34

Ik vind haar kleding prachtig en zo stijlvol. Dat belooft nog wat.
Ook mooi om te zien hoe de koningin met Meghan omgaat. Het lijkt wel alsof zij steeds relaxter is.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 14 jun 2018 - 17:20

Wat een coupe in de jurk zeg, prachtig!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?