Premier David Johnston en zijn echtgenote Sharon hebben de afgelopen 4 dagen namens Canada een Staatsbezoek gebracht aan Zweden. Helaas waren Kroonprinses Victoria en Prins Daniel hierbij niet aanwezig, omdat ze een tijd gezinstijd ingepland hebben. Vanaf maart gaan ze naar verluidt weer aan de slag.

Foto

Foto

Wel waren Prinses Madeleine en Christopher O'Neill in Zweden aanwezig, waarschijnlijk mede in verband met de verjaardag van Prinses Leonore, die afgelopen maandag 3 jaar werd. Even terzijde: Er werden maandag verschillende foto's van Leonore vrij gegeven, waaronder deze twee:

Foto

Foto

Nu we toch een uitstapje maken: Vandaag werd Estelle 5 jaar! Ook van haar werden nieuwe foto's vrij geven.

Foto

Foto

Terug naar het Staatsbezoek: Ook Prins Carl-Philip en Prinses Sofia hebben we de afgelopen dagen gezien. Op maandag 20 februari werd het Canadese paar ontvangen door de Koning en de Koningin. In het Paleis waren ook Prins Carl-Philip, Prinses Sofia, Prinses Madeleine en Christopher O'Neill aanwezig.

Foto

Foto

Het mantelpakje van Koningin Silvia hebben we verschillende keren eerder gezien. De outfit van Prinses Madeleine is van Giambattista Valli. Deze zagen we eerder tijdens het verjaardagsfeest voor Koning Carl Gustaf in april vorig jaar.

Foto

Nieuwe tas van Valentino en suède pumps van Gianvito Rossi:

Foto  Foto

Prinses Sofia droeg een nieuwe witte jurk van Agnona en een nieuwe tas van Salvatore Ferragamo.

Foto

Foto

Tijdens het Staatsbanket droeg Koningin Silvia een bekende japon en de Negentand tiara.

Foto

Prinses Madeleine droeg een nieuwe japon van Temperley London en de Kokoshnik tiara. Haar clutch is van Jimmy Choo. Prinses Sofia droeg een op maat gemaakte donkerblauwe japon van de Zweedse ontwerper Lars Wallin, gecombineerd met de amethisten tiara.Foto

Tijdens de 2e dag droeg Koningin Silvia een zwarte rok met een rood jasje met zwarte stippen.

Foto

Prins Carl-Philip en Prinses Sofia waren bij een deel van het programma aanwezig. Sofia droeg een nieuwe outfit van Philosophy di Lorenzo Serafini.

Foto

Foto

's Avonds hield de premier van Canada een receptie in het Vasa Museum. Naast het Zweedse Koningspaar waren ook Prins Carl-Philip en Prinses Sofia hierbij aanwezig.

Foto

Prinses Sofia droeg een nieuwe japon van Ida Sjostedt. Daarbij droeg ze een nieuwe handtas van Dolce & Gabbana.

Foto

Foto Foto

Ook tijdens de derde dag waren er verschillende activiteiten, waarbij alleen de Koning en Koningin aanwezig waren namens de Zweedse koninklijke familie. Koningin Silvia ging gekleed in een paars boucle mantelpakje.

Foto

Tijdens de 4e dag ging de Koning op pad met de Canadese premier en Prins Carl-Philip. Blijkbaar hadden de dames deze dag geen programma. Inmiddels is het staatsbezoek afgelopen. De dag eindigde met een afscheidsceremonie Landvetter Airport.

Wat vinden jullie van de outfits van Koningin Silvia, Prinses Madeleine en Prinses Sofia?

Foto's ©Kungahuset en ©Anna Wahlgren

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Linda_s

Linda_s

zondag 26 feb 2017 - 08:53

Even ter correctie, Mr. Johnston is de gouverner general van Canada en niet de premier dat is namelijk Justin Trudeau.

Mooie plaatjes en goed in elkaar gezette log!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 25 feb 2017 - 14:24

Ik wordt niet echt warm van de jurken van Madeleine en Sofia! Zowel de donkerblauwe als roze jurk van Sofia vind ik echt niet mooi. Er mankeert niets aan, ze passen goed, niet te lang of te kort, mooi kapsel, goede sieraden erbij....maar geen WoW effect bij mij.de lichtblauwe jurk van Madeleine gaat wel, net als eerder gezegd, alles goed maar beetje te stijfjes allemaal

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 25 feb 2017 - 10:21

Wat is Madeleine toch een schoonheid... maar die witte avondjurk vind ik wat minder, doet me denken aan een peignoir of zo.
Sofia vind ik mooi in die blauwe jurk, heel statig. De witte bolletjesjurk vind ik afschuwelijk. Maar top dat ze Zweeds design kiest!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 24 feb 2017 - 21:21

Madeleine is en blijft de mooiste binnen de koninklijke huizen. Wow zeg!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 24 feb 2017 - 20:55

Qatar een leuke foto's van Estelle en Leonore!
Bij het staatsbezoek steelt prinses Madeleine de show, maar de witte outfit van Sophia vind ik ook erg mooi. Ik mis Victoria tijdens dit bezoek. Vakantie?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 feb 2017 - 20:05

Mooie eveningdresses. Overdagjurken minder bijzonder.
Outfits Queen altijd mooi. Kwaliteitsstoffen, passen altijd goed. T rood met zwarte stippen jasje is fantastisch

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 24 feb 2017 - 18:22

Madeleine wordt alleen maar mooier. Dat is ook een kunst. Ze ziet er beeldschoon uit, adembenemend. Sofia's kledingkeuze zou niet altijd de mijne zijn. Het is best wel apart te noemen. Maar ze kan het hebben.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

vrijdag 24 feb 2017 - 17:16

Wat een schattige foto's van de kleine meisjes! De jurk die prinses Madeleine overdag droeg is prachtig! De avondjurk vind ik niet mooi. Hij is iets te diep..
Prinses Sofia doet het super! Vooral dag twee ziet ze er schitterend uit! Ze is een van mijn favoriete prinsessen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 09:06

Wat vinden jullie van de galajaponnen van Madeleine en Sofia? Overigens jammer dat Victoria er niet bij was. Maar gelukkig gaan we haar binnenkort weer zien, als het goed is!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 24 feb 2017 - 11:06

TWOR, mijn mening over deze galajaponnen had ik hierboven al gegeven. En inderdaad : wat een lieve schatjes van kleine prinsesjes !!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 09:06

Lieve plaatjes van Estelle en Leonore he?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 24 feb 2017 - 08:44

Hele mooie plaatjes van de mooie, chique en elegante Zweedse royale dames ! Prinses Madeleine straalt gewoon in haar verrukkelijk schitterende lichtblauwe avondjurk en met haar fraai erbij passende prachtige juwelen (tiara en oorhangers) !! Ook zeer verfijnd zijn de jurk (van Ida Sjöstedt) en de schoenen van Prinses Sofia - wat doet ze het toch goed als royal !!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?