Prinses Beatrix is op maandagmiddag 30 mei 2016 aanwezig bij de opening van de tentoonstelling Bosch, the 5th Centenary Exhibition’ in het Prado Museum in Madrid. De tentoonstelling wordt geopend door Koning Felipe VI en Koningin Letizia van Spanje.

Een groot deel van de tentoonstelling is eerder te zien geweest in Noordbrabants Museum in Den Bosch. Deze tentoonstelling is 12 februari 2016 geopend door Koning Willem-Alexander.

Prinses Beatrix draagt een deux pieces in verschillende bruintinten. 

Eerder op de dag lunchte Prinses Beatrix met Koning Felipe, Koningin Letizia, Koning Juan Carlos en Koningin Sofia op Zarzuela Palace. Prinses Beatrix droeg daar een bekende blauwe outfit van Veronique van Groeningen.

De stof van deze outfit zagen we eerder in de vorm van een japon bij het Staatsbezoek aan Slowakije. De japon is helemaal uit elkaar gehaald en getransformeerd tot deze deux pieces, die we eerder zagen bij de opening van ArtZuid.

Foto's ©Casa de SM El Rey, ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 04 jun 2016 - 14:09

Trixedo ik bedoel dit niet op jou hoor of op dit laatste voorval ik bedoel alleen dat ik waarschijnlijk heel veel fouten neerzet maar ik weet het niet dat is het leuke natuurlijk mag er gewezen worden op fouten ik zal natuurlijk ook nooit een blog schrijven maar we zijn toch allemaal mekaar goedgezind dus niemand moet zich ongerust voelen

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 04 jun 2016 - 10:26

ik vind het leuk (ben dankbaar) als mensen reageren en of er dan een foutje in staat onwetend of wetend dat stoort mij niet verdraagzaamheid is een mooie deugd en niet iedereen kan even verstandig zijn die mensen hebben dan weer andere talenten dit is gewoon zoals ik het zie

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 04 jun 2016 - 13:11

Ik had het (mocht iemand daaraan twijfelen) helemaal niet onvriendelijk en (nog veel minder blamerend !) bedoeld, toen ik die fout in de voornaam van de schilder signaleerde. Ik zag die alleen maar staan en wou er TWR enkel attent op maken, meer niet. En die fout is ondertussen hersteld, dat kan iedereen zien; enkel daarop kwam het me aan.
Ik heb ondertussen gelezen dat TWR zwanger is, en wil haar daarvoor het allerbeste toewensen !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 04 jun 2016 - 17:54

Het is prima hoor, Trixedo, en dank je wel voor je wensen!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 04 jun 2016 - 20:02

graag gedaan, TWOR, en hartelijk dank voor je reactie ! En : wat verwen je ons toch telkens opnieuw met die prachtige foto's - daar kunnen we allen niet dankbaar genoeg voor zijn !

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 04 jun 2016 - 12:34

Jeannine, je hebt helermaal gelijk. Vooral blijven reageren!!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 01 jun 2016 - 08:17

Prachtige, jeugdige Letizia, heel erg mooie Beatrix, en ze vinden het kennelijk zo goed met elkaar - erg leuk om te zien !
En (sorry hoor ) : JheroNIMUS of Jeroen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 01 jun 2016 - 20:20

Oftewel: een lastige naam ;). De ontbrekende letter is toegevoegd.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 01 jun 2016 - 11:24

Niet om vervelend te doen, maar weet je dat je zulke verschrijvingen van TWoR of Josine ook via een persoonlijke mail kunt aangeven. Ik vind dat altijd wat vriendelijker dan iedereen er attent op te malen. Sorry hoor.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 31 mei 2016 - 08:46

Prachtige foto´s zijn het van Beatrix in Spanje. Iedereen zag er prachtig uit en zelfs de kleurencombinatie met elkaar was goed :-).

afbeelding van Doro

Doro

maandag 30 mei 2016 - 23:44

Wat is Beatrix slank! En vitaa! En zo charmantl! Ze ziet er geweldig uit! Samen met max op dieet geweest? Lekker veel paardrijden?
Fantastisch!
Laetitia, stijfjes maar mooi haar dat wel

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 31 mei 2016 - 10:25

Ze rijdt elke week nog paard

afbeelding van zara

zara

maandag 30 mei 2016 - 21:41

Wat ziet Laetizia er prachtig uit! Het blauwe pakje staat haar fantastisch, en de lengte van het haar is exact goed!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 30 mei 2016 - 21:06

Letizia ziet er super uit in dit mooie blauwe pakje en met prachtig verzorgd haar. Ik vind deze lengte erg mooi staan bij haar. Ik moet altijd kijken naar de hoogte van haar hakken, knap dat ze erop kan lopen!
Prinses Beatrix ook netjes en verzorgd zoals altijd.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 30 mei 2016 - 20:46

Wat een goede relatie tussen de 2 koningshuizen!
Ingetogen en smaakvol de outfit van Letizia.
En onze queen Beatrix altijd goed. Het fel blauwe pakje vind ik t mooist!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 30 mei 2016 - 20:26

Wauw wat ziet prinses Beatrix er super mooi uit! De kledingkeuze van Letizia vind ik te stijf, doet echt niets voor haar. Keurig Spaans, dat wel. Het jasje en de oorbellen ogen een stuk jeugdiger, maar op 1 of andere manier komt dat niet goed tot uitdrukking. Jammerrrrr

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 30 mei 2016 - 19:53

Wat blijft Beatrix toch een uiterst verzorgde verschijning , alles tot in detail verzorgd, nu ook weer het omkleden na de lunch , en alle accessoires weer aangepast, geweldig !
Letizia prachtig pakje aan , mooie schoenen en het kapsel in mooie krullen .
Deze dames snappen het helemaal..

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

maandag 30 mei 2016 - 17:45

Prachtig pakje van Letizia! En Prinses Beatrix draagt weer dat schitterende collier, soms draagt ze er eentje van, nu alle drie, zó mooi!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 30 mei 2016 - 17:05

Jaa wat ontzettend lief hè !
Op de foto's is ook te zien hoe mooi het pakje van Letizia is.
Hierboven vind ik het eigenlijk een beetje saai ,maar je moet echt even op de link van Eftichia kijken .
Matcht ook mooi bij het pak van haar man ,allebei blauw .

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?