Vanmiddag vindt in Den Haag de oratie van de Prins Claus Leerstoel plaats. Voor de gelegenheid koos de koningin een bekende creatie van modehuis NATAN, eerder gedragen in Oslo, Leiden en Amsterdam. 

Máxima met de outfit in Brazilie (links), Amsterdam (midden) en Oslo:

Máxima met de outfit in Leiden:

Foto's met dank aan:

Albert Nieboer via www.royalpress.nl
www.monarchypress.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 22 mei 2014 - 19:52

dank je wel voor deze verduidelijking van jouw hand, Josine :-)

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 22 mei 2014 - 07:37

Ik heb even een paar dagen niet gekeken, maar… de sfeer van sommigen… ai, het lijkt als of je maar een vinger hoeft uit te steken en er hangen direct drie piranha's (wel even gechargeerd, hè dames:-) aan. Wat gebeurt hier? Zo prikkelbaar, hangt er onweer in de lucht ofzo?

afbeelding van Eef

Eef

donderdag 22 mei 2014 - 11:20

AnneR, wat bedoel je hier precies mee?! Ik vind dit een bijzonder onsympathieke reactie..! (Hahaha, grapje, lol. Je hebt helemaal gelijk. Je moet hier soms een taalkundige bul op zak hebben om niet verkeerd gelezen/begrepen te worden of anderzijds onderuit gehaald te worden. Is meestal maar eventjes, laat dit jurkje maar zitten. Gewoon een andere keer terugkomen).

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 22 mei 2014 - 11:30

:-D…
(hahaha, zo doe ik het meestal ook, tegenwoordig. Maar soms kan ik het toch niet laten om even wat op te merken. Kweet het, 'n onhebbelijk trekje :-P… op naar het volgend jurkje, ja :-)

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 22 mei 2014 - 00:44

Ik begrijp de uitspraak van Iane niet... over onze koningin als een geweldige meid... Persoonlijk vind ik dit niet gepast...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 22 mei 2014 - 09:01

Eerlijk gezegd vind ik Máxima ook een geweldige meid :) Naast haar kledingstijl, ambities etc, vind ik haar gewoon leuk om hoe ze is en dat omschrijf ik ook gerust als geweldige meid. Maar wellicht scheelt het dat het woord meid bij ons thuis een heel normaal woord is en voor sommigen niet. Ik kan me nog wel herinneren dat ik voor het eerst bij mijn man thuis kwam en ze daar iets 'machtig' mooi vonden. Ik vond dat echt een hele rare uitdrukking, maar inmiddels kijk ik er niet vreemd meer van op :P

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 22 mei 2014 - 06:42

Let iT go.. Wat is dat ook alweer over slakken en zout...
Ik vind de outfit prachtig! Deze zou ik nou heel graag willen hebben! Het haar zit op andere foto's op ppe nog helemaal niet zo vreselijk. Maar iets meer aandacht was mooi geweest.
En josine, wat voor medicijnen slikt WA dan? Wist ik helemaal niet..
En idd, ook van maxima weten we het niet, of ze zo kerngezond is bedoel ik, maar het aanhalen van een kapsel na chemo is gewoon niet zo handig/gepast gekozen..

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 22 mei 2014 - 06:56

Hmm, ja, Becca, of die van de splinter en de balk…
WA heeft sarcoïdose of wel de ziekte van Besnier-Boeck-Schauman. Op google kun je daar het één en ander wel over vinden. Het is een onvoorspelbare ziekte, pijnlijk en vermoeiend. Met medicatie wordt de pijn vaak onder controle gehouden, maar die hebben altijd bijwerkingen. Aan de buitenkant van iemand zie je niet altijd hoe gezond de binnenkant is!
En dat is waar Myrte, denk ik, voor pleitte: wees terughoudend in je commentaar/mening over de lichamelijke conditie van iemand, want je weet van afstand niet wat er werkelijk aan de hand is.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 22 mei 2014 - 12:06

Thanx Anner voor je reactie!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 21 mei 2014 - 21:10

Naar mijn idee zegt Myrthe dat ze het dapper vindt dat Máxima -ondanks haar dunne haar- toch haar haren los durft te dragen en dat wij de reden van dun haar niet precies weten. Dat kan het verven zijn, maar ook teveel lijnen, pilgebruik of wat dan ook. Willem-Alexander is ook de ene keer dikker dan de andere keer door medicijngebruik en misschien heeft Máxima ook wel zo'n reden voor haar slechte haarkwaliteit. Of begrijp ik Myrthe nu verkeerd?

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 21 mei 2014 - 21:21

Josine,je hebt het helemaal goed begrepen.Kwestie van begrijpend lezen .Blijkt voor velen niet altijd even eenvoudig te zijn als ik het zo lees!

afbeelding van zara

zara

woensdag 21 mei 2014 - 13:42

Deze outfit maakt mij blij! Het pakje staat haar geweldig, en de accessoires zijn weer eens perfect gekozen, van de oorbellen en het tasje tot de elegante sling-backs met punten. Het losse haar staat er mooi bij, en de make-up is prachtig!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 21 mei 2014 - 11:01

Wat ik ook heel mooi vind vandaag is haar naturelle make up. Weg met al die foundation, zo ben je veel mooier Máxima!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 21 mei 2014 - 12:08

Ben het helemaal met je eens AnnekeM! Minder zwaar opgemaakt maakt Maxima zoveel mooier! Die felle lipstick vind ik zo lelijk staan! Ze heeft die zware make-up helemaal niet nodig!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 21 mei 2014 - 10:13

Maxima is zo te zien behoorlijk aan het lijnen ,wat denk je dat dat met je haar doet ???
Kan het ook erg van uitvallen hoor .

afbeelding van Carine

Carine

woensdag 21 mei 2014 - 10:08

Mijn dochter heeft vorig jaar heel veel chemo gehad. Dan blijft er geen haar op je hoofd over. Niet te vergelijken met gewoon dun haar.

afbeelding van zara

zara

woensdag 21 mei 2014 - 17:11

Nee, inderdaad, Carine, dat is op geen enkele manier vergelijkbaar! Ik hoop dat het inmiddels goed gaat met uw dochter, en dat de chemo verder wel het gewenste resultaat heeft gehad.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 21 mei 2014 - 10:04

Dat Maxima niet gezegend is met een dikke bos haar, en dat ze een bepaald type haar heeft kan ze ook niet helpen. Daar gaat het ook niet om.
Maar ook met haar type haar kan je met een prima verzorgd (ook loshangend) kapsel voor de dag komen. Ook zonder nep haar en zonder te beschikken over persoonlijke kapper :))

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 21 mei 2014 - 10:08

@Henny , ik ben het met alledrie je reactie's eens ))))!!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 21 mei 2014 - 08:48

Ik vind het een heel zonnig geheel, de kleur staat Maxima erg goed. De schoenen en de clutch zijn ook heel mooi! Mooie oorbellen ook trouwens!
Over het kapsel is al genoeg gezegd, daar ga ik niets over zeggen....
Ik ben heel benieuwd waar Maxima ons morgen allemaal op gaat "trakteren".

afbeelding van Christel

Christel

woensdag 21 mei 2014 - 07:32

Mooie outfit. Maar waarom geen hoed? Bij andere officiële gelegenheden wel (behalve oranjefonds) en nu niet?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 21 mei 2014 - 09:57

Vorig jaar droeg ze ook geen hoed :)

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 21 mei 2014 - 00:31

Smaken verschillen en dat is maar goed ook,ik vind het het een zeer armoedig kapsel....

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 21 mei 2014 - 00:47

Ben het met je eens Wilma, dun haar is geen reden of excuus om met onverzorgd haar te lopen, ook daarmee kun je een prima en prachtig kapsel creëren, zeker als je zoals zij over een persoonlijke kapper kunt beschikken. voorbeelden genoeg.
Heb het al vaker gezegd, Maxima is wat dat betreft gewoon slordig en vindt het wel snel goed volgens mij.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 20 mei 2014 - 23:57

Kijk net op Myroyals... Ik schaam me er bijna voor....het ziet er niet uit....

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 21 mei 2014 - 00:28

Ben benieuwd wat maakt dat jíj je er voor zou moeten schamen? Jij hebt haar toch niet aangekleed/gekapt?

Zag foto's van Robin Utrecht en bij ppe agency. Zag een verzorgd plaatje. Geweldige outfit wat mij betreft. En tja, Maxima heeft nu eenmaal geen volle bos haar. Dat betekent voor mij nog niet dat dat haar kapsel niet verzorgd is.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

dinsdag 20 mei 2014 - 23:28

Voor 2 euro heb je al gel! In 1 minuut fixeer je de punten.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

dinsdag 20 mei 2014 - 23:18

Omdat het crisis is is er misschien in haar kapper-budget geknipt, ha. Terwijl ik net zo'n niet-recht-uit-mijn-bed-kapsel voor Maxima geknipt vindt, het haar ziet er veel te verknipt uit en rijm zo maar door. Maar omdat ik in een goede bui ben: de rest is helemaal TOP.

afbeelding van roos

roos

dinsdag 20 mei 2014 - 23:06

Ze ziet er super uit. Ben blij dat ze dicht bij zichzelf blijft en niet iedere keer te opgepoetst met opgestoken haren verschijnt.
Op een zomerse dag is dit hartstikke leuk.

afbeelding van Max

Max

dinsdag 20 mei 2014 - 22:25

Op de site van Robin Utrecht zie je duidelijk dat het haar is geknipt. Het is onderaan niet meer zo piekerig. Het zit best goed. We zijn niet allemaal gezegend met een prachtige volle haardos.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 20 mei 2014 - 22:36

Nou idd ik heb even gekeken bij Robin U. maar het haar ziet er veel beterder uit als dat je zo snel op de foto hierboven ziet...

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 20 mei 2014 - 21:13

Ook al zou Maxima haar haren kort laten knippen dan zou het nog niet verzorgd zijn want ook dan zal er iets mee gedaan moeten worden.
We kunnen schrijven wat we willen, ze zal gewoon haar eigen zin doen, en daar hoort geen kapper bij die dagelijks lans komt.en gaat stylen!!!
Wat ik al schreef, we moeten accepteren dat Maxima van de losse nonchalante kapsels is!!!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 20 mei 2014 - 21:12

Prachtige outfit.. En het blijft ook mooi!!! Verder weinig aandacht besteedt aan kapsel en make- up lijkt me... Hadden 3 tikkeltjes beter gekund..

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 20 mei 2014 - 20:27

Ik vind het moedig om in zo'n publieke functie je dunne haar zo te laten hangen. Wie weet komt het door medicijnen die ze gebruikt. En wij hier dan maar commentaar leveren...Dat zou je bij iemand die chemo ondergaat ook niet doen. Enfin, ik ben wat meer terughoudend met commentaar op (de conditie van) heur haar.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 20 mei 2014 - 20:38

Sorry, dit vind ik echt onzin. Moedig?? Het gaat toch niet om een enge ziekte ofzo. Kijk eens om je heen: er zijn mensen met allerlei soorten haar: dik, dun, piekerig, vlassig, kroezig, krullerig, fijn, steil, stug. Bij bijna niemand zit het haar de hele dag zoals bij modellen uit de glamourbladen. Als je haar gewoon van nature of door wat voor oorzaak dan ook wat minder vol is dan zou je blijkbaar nooit de deur uit mogen zonder overdadig gebruik van haarlak, gel, mousse of hoe die rotzooi ook mag heten? Blijkbaar is dun haar voor sommige mensen iets om je ontzettend voor te schamen.

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 21 mei 2014 - 00:43

@ Myrte, sorry maar ik vind het niet kunnen om het haar van Maxima te vergelijken met iemand die chemo moet ondergaan. ik kan alleen maar denken dat je daar nog nooit mee in aanraking bent geweest want dan zou je dit niet schrijven. Maxima heeft geen ernstige ziektes waar ze medicijnen voor moet gebruiken want dan zou ze niet op deze manier dit werk kunnen doen en dan zou het ook bekend zijn.
Ik denk dat je wel moet weten en opletten wat je schrijft. Als je dan persé Maxima of haar haar wilt verdedigen, prima, maar niet met dit voorbeeld. weet je hoe dit overkomt bij mensen die chemo ondergaan of hebben ondergaan of bij mensen in hun directe omgeving?

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 21 mei 2014 - 09:55

@Willie, helemaal met je eens. Ik vind de reactie van Myrte ongepast. Wat een vergelijk, zeg! Meer wil ik er niet aan toevoegen.

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 21 mei 2014 - 14:29

wat lezen en begrijpen jullie me slecht. of ik ben niet duidelijk, kan ook. meer wil ik er niet over zeggen anders dan dat mijn ervaringen van dichtbij mét chemo juist maken dat ik dit schrijf. en natuurlijk doel ik dan niet op maxima of vergelijk haar daarmee. het gaat mij om terughoudendheid met commentaar.
kennelijk iets wat hier niet gezegd mag worden? let's change the subject dan maar....

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 21 mei 2014 - 19:48

Ik begrijp prima dat je er niet op doelt dat Maxima Chemo zou hebben of zo. Het gaat mij erom dat je het feit dat mensen kritiek hebben op het onverzorgde haar van Maxima vergelijkt met het feit dat mensen ook geen kritiek hebben op mensen die chemo ondergaan. Heel onsmakelijk mijns inziens. Maxima is gewoon gezond, heeft alleen dun piekhaar waarmee ze zeer regelmatig, onverzorgd in het openbaar verschijnt en daar zeggen mensen wat van. Daar is wat mij betreft, en blijkbaar geldt dat voor de meesten hier, geen enkele reden voor om daar niets over te mogen zeggen zoals je dat niet zou doen bij mensen met chemo.
En ja, als jij vindt dat mensen terughoudend moeten zijn met kritiek, prima,en dat mag je ook gewoon zeggen, maar niet om deze reden, Maxima is nl gewoon kern gezond!!!

afbeelding van Myrte

Myrte

woensdag 21 mei 2014 - 20:51

@willie, wat een preek ;-)
btw, je snapt nog steeds niet waar het mij om gaat zo te lezen.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 21 mei 2014 - 20:10

Myrthe, jouw reactie is inderdaad niet goed gelezen, je hebt helemaal niets verkeerd gezegd! Of ik het me je reactie eens ben, dat is iets anders.

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 20 mei 2014 - 20:22

Prima, deze jurk heeft heel weinig nodig en is erg geschikt voor een zomerse dag terwijl hij toch niet te informeel is. Met het haar is voor mij ook niets mis. Een paar dunnere lokjes betekent niet meteen hetzelfde als onverzorgd! Ik vind het kapsel mooier dan zoals ze het in Brazilië droeg, volwassener, en zie haar ook veel liever zo dan met nephaar.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

dinsdag 20 mei 2014 - 19:53

De losse haren zijn goed gekamt en verzorgd
Mooi jurkje en assessoris

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 20 mei 2014 - 19:46

Ik zou de koningin langs deze weg eens willen vragen, waarom ze haar haar voor. deze officiële
gelegenheden niet iets verzorgder uit kan laten zien. Genoeg tips op deze site.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 20 mei 2014 - 19:35

Misschien kan schoonzus Mabel haar eens helpen met het kapsel.Zij doet dat fantastisch.Zaterdag avond was ze met een prachtig verzorgd ,los,kapsel bij een diner in Amsterdam.... Zou Maxima geweldig staan...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 20 mei 2014 - 21:02

Wauw wat leuk deze mooie outfit weer te zien. Staat haar geweldig en is echt 1 van mijn favorieten. Goede keus! En wat leuk om te zoen dat ze de prachtige geboortering van Alexia weer draagt. Die vind ik zo super mooi!

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 20 mei 2014 - 18:59

Ach,koningin Maxima toch....een mooi gekleurd pakje(ik heb het nu wel genoeg gezien)prachtige oorbellen(vaak niet zichtbaar door het losse haar),mooi tasje en schoenen.Het had een succes kunnen zijn,maar helaas,het armoedige kapsel doet er weer grote afbreuk aan.Al had ze maar een knot of even met de krultang aan de gang.....zoveel mooier.En dan de foto met alle gasten,die hun zondagse kleding uit de kast getrokken hebben....kan echt niet lieve koningin.En op alle foto,s van Josine zie je maar weer eens te meer,hoe het haar achteruit is gevlogen....het kan nog gered worden,maar dan moet er snel wat aan gedaan worden.Ik vind dit een kapsel zo van net uit bed,gel erin,borstelen en dan weer naar de volgende afspraak,zo van:dat doe ik maar even tussendoor.In mijn beleving kun je zo absoluut niet bij de Prins Claus Leerstoel verschijnen.Wat ik een mooie,verzorgde Prinses vind is Marie...eenvoudig,bescheiden en altijd om door een ringetje te halen.Excuus voor iedereen,die wel van losse piekharen houden,hoor....

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 20 mei 2014 - 18:38

De kleuren staan haar goed.Prachtige pumps!Ze is behoorlijk afgevallen. Het haar is geknipt ( bij gepunt).
Ze ziet er prima uit!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?