De afgelopen weken liet ik jullie diverse kapsels zien van prinses Mabel. Klassiek opgestoken knotten en kunstig vakwerk was te zien op de mooie foto's. In deze log zien we echter een heel andere stijl kapsels bij de excentrieke prinses, die zich graag kleedt in Pucci en Viktor & Rolf. Want hoewel de lage knotten fantastisch stonden bij Mabel, lijkt haar voorkeur toch uit te gaan naar de hoog opgestoken knotten. Getoupeerd haar, hele bouwwerken van haarstukjes en haarspelden en de meest bijzondere kapsels zien we dan voorbij komen. Ik waardeer het zeer dat Mabel, die vaak de meest verzorgde kapsels heeft van alle Nederlandse prinsessen, zo haar best doet voor haar uiterlijk. Toch zou ik de prinses willen adviseren om vaker te kiezen voor de lagere chignons, die haar een vrouwelijke en lieve uitstraling geven.

Ook binnen de categorie 'hoog opgestoken chignons' kan veel verschil zitten. De middelste knot is zelfs laag vastgezet, maar krijgt door het getoupeerde haar een heel andere uitstraling.

Dat de rechtse knot niet zomaar een knot is bewijst onderstaande foto. Wat een vakwerk om het haar vrijwel onzichtbaar zo op te steken! Ook het rechtse kapsel vraagt de nodige deskundigheid.

Nog drie verschillende kapsels:

En mijn favoriet uit deze log:

Foto's met dank aan: 
Nieboer via PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lauren

Lauren

dinsdag 17 mrt 2015 - 17:10

De mooiste hoge knot vindt ik degene die ze had tijdens de doop van prinses Ariane

afbeelding van Helene

Helene

maandag 16 feb 2015 - 18:20

Allemaal heel mooie kapsels!
Maar 1 springt er toch uit!
De tweede rij foto's, de tweede foto!
En dan gecombineerd met die grote zwarte oorbellen!!
Heel mooi!

afbeelding van Royaltykids

Royaltykids

woensdag 26 jun 2013 - 20:31

Fantastische kapsels!! Echt super dat opgestoken haar, daar kan Maxima wel een voorbeeld aan nemen! Dat losse haar staat echt slordig!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?