Naast de trouwjapon van Madeleine waren er ook nog heel veel prachtige avondjurken te zien tijdens het Zweedse huwelijk. De jurk van Victoria is mijn absolute favoriet, die helaas wel werd gecombineerd met een minder mooi diadeem. De jurk van Marie zou ik ook dolgraag eens willen dragen. Tijdens het lopen bewoog de jurk prachtig mee en ook de stof en kleurkeuze, lichtroze, vind ik mooi. Minder enthousiast ben ik over de jurk van prinses Stephanie, die er veel ouder uit zag dan ze daadwerkelijk is.

Boven: Victoria in een sprookjesjurk van de Zweedse ontwerper Fadi El Khoury.  
Onder: Mary in een rode robe met cape. Geïnspireerd door Máxima? Minpunt van de jurk is de lengte, die mijn inziens net iets te kort is.

Ook Mette Marit had netjes haar schouders bedekt en droeg een jurk in haar favoriete kleur.

Prinses Stephanie koos opnieuw voor een lichte kleur. Jammer! Ook het model en het kapsel vind ik in haar nadeel werken. Gemiste kans nummer 100.

Marie van Denemarken droeg daarentegen een fantastische jurk. Ook de juwelen zijn subliem. We want more!

Teleurgesteld was ik over de juwelenkeuze van Charlene. Ze koos ervoor om, in tegenstelling tot de andere prinsessen, geen diadeem te kiezen. Zonde! Voor haar huwelijk heeft ze een prachtig diadeem gehad die ze prima had kunnen dragen. Gemiste kans! Jurk vind ik wel erg mooi en staat ook goed bij haar lastige figuur.

Gravin Sophie koos voor een vrij onopvallende lichte jurk. Vind de kleur teveel neigen naar wit voor een huwelijk, maar de tiara met aquamarijnen vind ik wel erg mooi.

Wie mij verraste qua kleding en sieraden was de Noorse Martha Louise, die een vrij uitgesproken kledingstijl heeft. De sprookjesachtige jurk staat haar goed en ook de juwelen zijn goed uitgekozen.

En als laatste Marie Chantal, die een prachtige jurk aanhad met mooie details. Less is more! Wel vind ik de kleur te licht voor een huwelijk.

Welke jurk vinden jullie het mooiste?

Foto's met dank aan: 
DPP

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lauren

Lauren

donderdag 18 dec 2014 - 21:15

Ik vind de jurken van Victoria en Marie de mooiste

afbeelding van Magda

Magda

zondag 01 dec 2013 - 20:06

De jurk van prinses Marie van Denemarken vind ik echt schitterend. Die springt er voor mij uit. De jurk van Victoria vind ik veel weg hebben van de jurk van Maxima en niet echt origineel. Ook Mette-Marit ziet er mooi uit en zonder cape nog beter. Alleen jammer dat ze altijd zulke fletse kleuren kiest. Die maken haar zo bleek. Meer kleur staat pittiger, vind ik.

afbeelding van Léanne

Léanne

dinsdag 08 okt 2013 - 19:22

Victoria is de absolute topper, al moet ik zeggen dat ik ook de jurken van marie en marie chantal erg mooi vindt

afbeelding van Caren Hoogendoorn

Caren Hoogendoorn

maandag 02 sep 2013 - 17:55

De jurken van Mette-Marit en Victoria zijn het mooist, en daarna die van Märtha-Louise. De jurk van Mette-Marit vond ik nog leuker zonder cape, die ook op een foto te zien is.

afbeelding van constance

constance

woensdag 31 jul 2013 - 10:49

de jurk van Victoria is de mooiste, leuk dat de kleine er ook bij was. Verder zag iedereen er prachtig uit. Genieten.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?