Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve geluiden gehoord over het gebloemde jurkje dat prinses Ariane droeg en wat mij betreft is dat ook helemaal terecht. Het merk achter de jurk is Supertrash, waar ook Máxima diverse outfits voor zichzelf kocht in het verleden. Momenteel is het jurkje in de uitverkoop bij de Bijenkorf voor slechts 85 euro! 

Close up van het jurkje:

Foto met dank aan Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Elizabeth

Elizabeth

zondag 21 jul 2013 - 22:55

Ik heb hem vandaag gescoord bij Maison de Bonnetterie in Den Haag voor 68 euro (was toevallig hoor, maar ik zag hier dat het het jurkje van Ariane is). Het is prachtige zijde met een katoenen onderjurkje en een glanzend zijden strik. Deze kan ook van voor geknoopt worden. Alvast voor een familiefeest van volgend jaar. En ja, wij zijn heel gewoon, hoor. ;)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 19 okt 2013 - 18:10

Elizabeth, Heel leuk, vooral het laatste :)

afbeelding van Miek

Miek

zondag 21 jul 2013 - 22:38

Het is een super mooi jurkje, helaas van zijde en niet machine wasbaar. Niet echt geschikt voor mijn dochter van 5.

afbeelding van ans

ans

zaterdag 20 jul 2013 - 21:43

Helaas vind ik het echt geen mooi jurkje.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 20 jul 2013 - 20:00

Heel schattig, en ik denk ook dat het doorschuift naar de nichtjes!

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 20 jul 2013 - 18:03

Wat een super leuk jurkje is dit! Ik vind hem ook het mooiste van alle drie. 85,- vind ik eigenlijk best wel meevallen. Het is wel een redelijk groot bedrag voor een jurkje, maar dan heb je ook wat. Je zou hem later ook door kunnen schuiven naar een jongere dochter. (in dat geval heeft Máxima er natuurlijk niet heel veel aan. Zij zou hem door kunnen schuiven naar haar nichtjes)

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 20 jul 2013 - 10:49

Dat is inderdaad best veel geld voor "normale" mensen, maar ik vind het wel 85 euro waard. Maar boven de 100 zou ik passen denk ik.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zaterdag 20 jul 2013 - 10:07

85,- in de opruiming hè.. Dus eigenlijk 170,- dat is gewoon heel veel geld. Fijn als je het kan betalen en dat kunnen zij natuurlijk makkelijk! leuk jurkje hoor, maar ik moet eerlijk zeggen ik zie het er niet aan af maar dat vind ik heel vaak met hoger segment (kinder) kleding..

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 20 jul 2013 - 09:56

Vind zelf 85 euro absoluut niet duur voor een mooi jurkje. Het is het leukste jurkje van de 3 .De 2 andere jurken zijn hobbezakken en passen niet bij het postuur van de kinderen.

afbeelding van Elizabeth

Elizabeth

zaterdag 20 jul 2013 - 09:54

Ik vind dit ecgt het leukste jurkje ! En je moet maar denken dat er meer mensen zijn die 85 euro voor zo'n jurkje over hebben. Het staat haar gewoonweg snoezig !

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 20 jul 2013 - 09:26

Ik vind het niet zo'n leuk jurkje en 85 euro straalt het al helemaal niet uit. Vooral erg rommelig. Dam vind ik hetjurkje van Alexia toch een stuk leuker. Amalia heeft gewoon iets makkelijks uit de kast getrokken of was te laat terug van een speelafspraak om zich nog om te kleden. Staat wel vrolijk.

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 19 jul 2013 - 23:07

Ze zijn toch ook geen gewone mensen en een keer een jurkje van 85,-- voor een foto doen denk ik ook wel heel gewone mensen hoor. Maar het is een leuk jurkje van Ariane.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 19 jul 2013 - 23:23

Oh wat leuk! Het is echt een top jurkje! Zo moeder zo dochter.
En dit jurkje staat ook heel leuk bj de kleding van haar zussen (die vast zelf een jurk volgens hun eigen smaak gekozen hebben). Ik vind het een super leuk en goed gekleed gezin zo.
P.s. Weet je ook wie de ontwerper van de mooie ketting is die Máxima draagt?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?