Na al die honderden blogs over de ontwerpers en kleding van koningin Máxima moest het er toch maar eens van komen: een log over een kledingmerk van koning Willem-Alexander. Tijdens de fotoshoot droeg de koning dan wel een vrij onflatteus jasje, maar zijn blouse en broek vond ik erg leuk. Wat heerlijk dat de koning vasthoudt aan zijn eigen kledingvoorkeuren en verschijnt waarin hij zich fijn voelt! Voor de blouse ging Willem-Alexander (of zou het Máxima zijn?) langs bij Façonnable, een merk met sportieve en kleurrijke kleding. Ik vind de blouse van de koning een geslaagde keuze voor een dergelijke gelegenheid en ik hoop dat de koning ook bij de meer zakelijke gelegenheden durft te gaan voor kleurrijke kledingstukken en accessoire! 

Foto's met dank aan: 

PPE 
DPP

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Brigitte

Brigitte

maandag 09 sep 2013 - 10:26

denk, dat er hier gewoon ook een mode-adviseur aan de pas moet komen. Want blijkbaar luisterd hij niet naar Maxima. Of pak of privè: een word voor zijn kleding: ramp! Alleen bij de inhuldiging was het geweldig en goed op maat.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 06 nov 2013 - 20:11

Ik denk dat Alexander heus wel naar Maxima luistert (stam + t). In een woord, zijn kleding is echt geen ramp. Dat is weer het andere uiterste. Hij draagt, vooral de laatste tijd, goede maatpakken. Dus Maxima heeft duidelijk invloed.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 26 jul 2013 - 11:43

De koning had beter 1 knoopje van het overhemd meer dicht kunnen doen...
In functie mogen de pakken nog wel beter. Broeken lijken vaak net iets te lang.
En mogen wel wat 'hipper' als het maar chic blijft. Beetje meer kijken naar Maurits.

afbeelding van mamavanjulia

mamavanjulia

zondag 21 jul 2013 - 08:30

Zou het jasje van Scotch and Soda kunnen zijn? Ik zag dat gisteren toevallig in een winkel.

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 21 jul 2013 - 20:41

Nee, lijkt me niet. Zou ook wel erg hip zijn voor W-A.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 21 jul 2013 - 00:36

Sorry maar het moet zijn dat Filip Willem-Alexander niet zo snel zal evenaren.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zondag 21 jul 2013 - 00:34

Dit vind ik voor een foto-sessie een leuke outfit,want van mij hoeft het dan niet zo op elkaar afgestemd te zijn. En ik ben het met RoyalJuus eens dat Filip Willem-Alexander zal evenaren. Hij krijgt het al moeilijk genoeg om België bijeen te houden.

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

zaterdag 20 jul 2013 - 23:50

Het had misschien voor WA maatje kleiner/getailleerd gemogen, maar alles was in zijn kleding wel op elkaar afgestemd! En los van zijn kledingkeuze vind ik dat hij er sinds de kroning een veel betere , ontspannen uitstraling heeft! Hij pakt het hartstikke goed op, de belgische koning gaat dat niet zo snel evenaren!!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 20 jul 2013 - 19:55

Nu draagt hij zijn trouwring weer links!!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 20 jul 2013 - 19:54

Mooi linnen overhemd of een goeie polo en een leuk jasje zonder mouwen er over, als je dan toch een jasje wilt dragen.....want dit is het echt niet hoor! Het overhemd vind ik veel te klassiek bij de broek en had ik dan sowieso een knoopje hoger gesloten.....de kleuren staan hem ook niet zo, het maakt allemaal heel flets......en het jasje????......laat maar!! ;>))

afbeelding van caya1975

caya1975

zaterdag 20 jul 2013 - 19:18

Ik vind echt dat hij er verschrikkelijk uit ziet! Zo cheap! Ik denk dat er echt wel wat kleding merken zijn waardoor hij er stukken beter uit zou zien. Dit is zo ouderwets! zo achterhaald.

afbeelding van Renee

Renee

zaterdag 20 jul 2013 - 19:48

Helemaal gelijk. Een witte riem is nooit wat geweest en is ook nog eens geheel passé. Bovendien zat er ook nog eens een goudkleurig Versace motief op, als ik het goed heb gezien op foto's (help). W-A is niet makkelijk te kleden, maar dit -kleuren- allegaartje past al helemaal niet bij hem. Doe dan maar weer zo'n fijn neutraal pak met stropdas.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 20 jul 2013 - 18:39

Ik vind de blouse en broek ook heel leuk. Het jasje hoeft hij van mij nooit weer aan te trekken. Die staat hem echt niet. Ik snap niet dat Máxima dat niet ziet. Ze ziet er zelf altijd piekfijn uit en waarom laat ze haar man dan niet stralen in kleding waar hij zich fijn in voelt en die hem ook nog eens mooi staat. De witte riem is wel erg stoer vind ik. Past wel bij hem. Ik hoop dat hij bij de volgende fotosessie toch wat beter voor de dag komt!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 20 jul 2013 - 18:18

Super leuk deze broek en het overhemd. Zonder het jasje een top outfit met de mooie mocassins. Een getailleerd linnen colbert of safari jasje zou hier heel hip bij staan. Misschien iets voor de volgende fotosessie?

afbeelding van Els

Els

zaterdag 20 jul 2013 - 17:00

Waarom toch altijd die slobberige vrijetijds kleding bij de koning? Ook als je wat gezetter bent kan een mooi getailleerd jasje geweldig staan. Of koop voor de vrije tijd ook eens maatkleding. Neem een voorbeeld aan je adjudant, prins Maurits. Die weet hoe het hoort!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 19 okt 2013 - 18:13

Nou, nou, Els. De koning weet heus wel hoe het hoort, hoor.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 20 jul 2013 - 14:46

Ik ben het met je eens Josine, de blouse en de broek vind ik erg leuk. En het was fraaier geweest zonder dat lelijke jasje. Die was te groot, te slobberig. Ook de kleur vind ik hem niet flatteren. Wellicht voelt hij zich minder op z'n gemak als hij geen jasje draagt. Maar de temperatuur was goed, dus het kon prima zonder colbert. Zonder had het er misschien wat vlotter uit gezien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?