De week van kroonprinses Mary - 6 september tot en met 18 september 2017

Na een drukke eerste week van september, kon Mary even genieten van een rustig vrij weekend. Haar eerst volgende activiteit stond op maandag 11 september in de agenda: ze was vorige week maandag in Boedapest aanwezig op de 67e jaarvergadering van de World Health Organization, de Wereld Gezondheidsorganisatie. Mary is beschermvrouwe van het Europese Kantoor van de WHO en in die hoedanigheid aanwezig. Naast het bezoek aan de vergadering, bracht ze ook een bezoek aan de presidentsvrouw.

Mary koos in Boedapest voor een nieuwe japon in zwart, wit en roze, van Prada. Daarbij droeg ze tijdens de vergadering een zwarte blazer, ook van Prada. Aan haar voeten prijken pumps van SAND Copenhagen.

Op woensdag 13 september was Mary in Lyngby voor de opening van de nieuwe studentenhuizen, bekend als Hempel College, op de campus van de Technische Universiteit. Mary droeg hierbij een nieuwe mantel van Baum und Pferdgarten en pumps van SAND Copenhagen, gecombineerd met een witte blouse en simpele, zwarte broek.

Sinds gisteren is kroonprinses Mary, zoals vele andere royals, in New York. Daar staan voor haar verschillende bezoeken op het programma onder andere ter gelegenheid van de jaarlijkse vergadering van de Verenigde Naties. Zondag was zij in Brooklyn op bezoek bij een kookschool en bezocht zij een diner, gehost door de Deense VN ambassadeur.

Vandaag gaf kroonprinses Mary een toespraak tijdens het evenement Deliver for Good: Inspiring SDG Action for Girls and Women’. Hierbij droeg zij een witte japon.

Voor de rest van vandaag en tot en met overmorgen staan er meerdere activiteiten voor de prinses op het programma in New York. Natuurlijk houd ik je hiervan op de hoogte! Kom je snel terug?!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 19 sep 2017 - 16:06

Ongelooflijk saai!! Het staat wel stijlvol en goede pasvorm.. Maar het kan veel vlotter en vrolijker!! Ik snap dat je het met een vergadering zakelijk moet houden, maar ik bedoel het ook in zijn algemeen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 19 sep 2017 - 08:15

Smaakvol gekozen. Mooie wat zakelijke stijl dat haar goed staat. De jas is leuk; dat Baum and Pferdgarten zie je vaker bij de Scandinavische royals.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 19 sep 2017 - 00:08

Weinig spannend allemaal. Komt ook door het eeuwige zwart en wit. Het zijn geen kleuren (zijn zwart en wit kleuren?) die met haar matchen. Ik ziu haar wel in kevendig groen of tomaatrood willen zien.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 19 sep 2017 - 11:13

Het valt me ook op dat ze de laatste maanden veel donkere kleuren draagt. Zwart en zo. Of zie ik dat nou verkeerd, dat het daarvoor anders was? Ik vind het in ieder geval weinig spannend.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?