Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 aug 41 reacties

Máxima in zomers geel tijdens werkbezoek

Koningin Máxima bracht vanmiddag een werkbezoek aan Helpdesk Geldzaken in Den Haag. Inwoners van deze gemeente kunnen op 39 verschillende helpdesklocaties gratis terecht voor inzicht in hun inkomsten en uitgaven, budgetteren en geldbesparingstips, aanvragen van toeslagen en regelingen en het oplossen van financiële problemen.

De focus van het bezoek lag op het belang van Helpdesk Geldzaken en laagdrempelige schuldhulpverlening. Koningin Máxima en de staatssecretaris kregen uitleg over de zogenaamde ‘routekaart financiële hulp’. Die bestaat uit zes stappen, te beginnen met een afspraak bij de helpdesk en toewerkend naar de laatste stap, een duurzame schuldenzorgvrije toekomst. Koningin Máxima en de staatssecretaris hadden gesprekken over de vier tussenliggende stappen met consulenten en ervaringsdeskundigen.

Afsluitend werd er gesproken met vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag, het ministerie van Sociale Zaken en professionals. Onderwerp: de organisatie van laagdrempelige gemeentelijke hulp over geldzaken en financiële problemen, hoe je inwoners kunt motiveren om hier gebruik van te maken en de inrichting van effectieve en sociale schuldhulpverlening.

Mode

Wat trek je aan op een zonnige dag? Kies je dan voor kort van stof en diep van inzicht of bescherm je juist je huid tegen de zon? Máxima koos vandaag voor de laatste optie.

Patrick van Katwijk
28-08-2024

© PPE/Nieboer

Blijkbaar wil de koningin nog even in de Griekse sferen blijven, want net als zondag draagt ze vandaag ook weer kleding van het Griekse label Zeus + Dione.

Meer informatie volgt later vandaag.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
41 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De broek is kek, lekkere nonchalante lengte. Volgende keer eens proberen met andere schoenen en een tricot top met pof of vleermuis mouwen èn zeker met een boord eraan over de broek heen dragen😁.

Echt een topper deze outfit!! Alleen de schoenen passen er net niet bij. Een iets subtielere kleur had de outfit meer doen shinen denk ik, het steekt nu zo af. Maar verder superleuk!

Voor deze gelegenheid prima outfit.

Zakelijke maar toch frisse en zonnige outfit! Wat mij betreft heel prima voor zo’n bezoek. Het kapsel is ‘au naturel’ maar toch netjes. Ik vind de gele broek haar erg goed staan, en een zulke broekspijpen kan prima hoor. Mooi gecombineerd met de blouse en de schoenen. De oorbellen zijn niet mijn smaak, maar staan er op zich wel goed bij.

Ik twijfel of het geel vd broek overeenkomt met het geel in de blouse maar dat kan ad belichting vd foto’s liggen. Als de kleuren matchen vind ik het een hele leuke set. Oorbellen mogen een tikkie kleiner.

Leuke blouse, de kleur geel van de broek is het net niet…..

Gewoon even langsgaan op een gewone dag bij een gewone hulpclub in een gewone dag-outfit.
Prima, maar t wordt geen maandwinner…

Ik vind de oorbellen geweldig! Eigenlijk zouden ze mooier tot hun recht komen met korter/opgestoken kapsel. Broek idd. iets te lang. Verder een leuke look hoor.

Leuk bloesje, lelijke broek. De kleur is te hard, het model flatteert niet en de lengte is te lang. Die oorbellen gauw uitdoen en nooit meer in. Een leuke korte en eenvoudige ketting in de halsopening van het bloesje zou leuk hebben gestaan. Het kan liggen aan de lichtval op de foto, maar wat heeft haar haar een gele kleur. Niet mooi op elkaar afgestemd, eigen haar en nep. Of slechte kleurenfoto, dat kan ik niet beoordelen.

ik verwacht eigenlijk niet dat ze hier nep-haar in heeft. De gloed komt echt door de lichtval, het haar van de man naast haar heeft ook een hele rare gloed.

De koningin gaat naar de helpdesk Geldzaken, haar broek had leuker er uit gezien aan de onderkant als deze net wat korter was. En leuk eventueel met een zelfde kleur laars als haar schoenen nu (Zegt deze echt geen mode expert)

Leuke, frisse kleuren. Ik vindt de lengte van de broek niet mooi staan. Ik snap alleen de keuze niet op deze warme zomerdag. Ik zou een luchtige jurk of rok aangetrokken hebben. De oorbellen vindt ik foeilelijk.

Geen heel bijzondere outfit, wel lekker fris en zomers ☀️
Oorbellen zijn leuk, maar niet zulke grote “bellen” met los haar. Bij los haar beter wat kleinere “bellen” anders wordt het zo vol en dat leidt af.
Daarbij kun je op het eind van de dag je haar uit je oorbellen knippen, zo in elkaar gedraaid (eigen ervaring).

Saaie blouse maar super mooie broek en kleur van schoenen. Als de top in de kleur van de schoenen was of gewoon een crispy white shirt zou zou het top zijn

De felle, gele kleur van de broek vind ik niet bij de blouse passen. Hoeveel beter had deze blouse eruit gezien met een vlotte, lichter gekleurde linnen broek en de Valentino espadrilles van afgelopen zondag. Een losse knot of staart had het plaatje afgemaakt.

Even los van heur haar: prima outfit. Broek is niet te lang en slanke mensen kunnen uitstekend wijde pijpen dragen. Mooie zomerse kleuren.

Deze blouse droeg ze ook tijdens de tour op de Nederlandse Antillen. Toen vond ik hem heel mooi gecombineerd, nu iets minder. De flared broek op zich vind ik wel gaaf, hopelijk zien we die terug in een andere combinatie..
En wat een draken van oorbellen! Alsof ze grote spinnen in haar oren heeft.

Ik geloof dat ik deze combi met kleur broek mooier vind.

Aha, dankjewel! Ze lijken erg op elkaar

Wat leuk voor mij:) Koningin Maxima kwam op mijn werk langs:)
Jammer dat Maxima niet net als Victoria heeft gekozen voor een heerlijk zomers jurk, een bloemetjes jurk:) Dit outfit vind ik niet zo leuk.

Een beetje bij elkaar geraapt qua kleuren en stijlen. En het is zo’n mooie dag, waarom geen leuke jurk?

Wat een zonnig geheel! Ik houd wel van dit modemerk. Als ik goed ga kijken, snap ik sommig commentaar wel. Maar de indruk is: vrolijk, luchtig en netjes, vind ik.

Leuke, zomerse blouse!
De broek ben ik niet enthousiast van.
Doet mij denken aan een soort gele rubber regenbroek van een wegwerkerspak….🙄
Oorhangers erg druk en volle boel in die losse haarslierten.
Kortom: geen verfijnd totaalplaatje.
Jammer; het is nog zulk lekker zomerweer, en ze heeft zoveel mooie luchtige japonnetjes in de kast hangen…!

Ik vind de blouse niet echt passen bij de broek. De gele kleur van de broek komt niet terug in de blouse. Broek mooi, blouse nee. Oorbellen ben ik ook niet enthousiast over

Aardig, maar niet meer dan dat. Zou ook van een goedkoper kledingmerk kunnen zijn. De broek zit niet mooi bij de sluiting, dus een duurder merk is geen garantie voor betere pasvorm/kwaliteit. Oorbellen vind ik veel te groot en het kapsel kan verzorgder. Ach, op naar de volgende ronde dan maar.

Mmmmm, de broek zit niet mooi bij de sluiting, te krap? En de blouse oogt inderdaad wat flodderig, kleuren zijn dan weer wel mooi en gisteren had ze zo’n geweldig kapsel…..

Hé, dat was Bélder, met zijn:” Kort van stof, en diep van inzicht” 😉

Een bekende Columnist in Christelijk Nederland.

Mooie gele broek in een goede lengte. Bloes leuk, staat er goed op. Gave bellen volgens mij. Prima zo voor dit werkbezoek

Het is een zonnige outfit, maar het staat allemaal wel een beetje flodderig. Ik mis de koningin in deze outfit. Ik vind het altijd een beetje het tegenovergestelde….in de winter draagt ze korte mouw of mouwloos in de lente. En in de zomer lange mouwen of een winterse outfit.

Wat een leuke zomerse outfit! Ik kies ook steeds vaker voor lange mouwen met warm weer. Beter tegen de zon en met de airco’s die vaak op vriesstand staan een goede keuze. De look was af geweest met haar haar in een gezellige zomerse staart, maar blijkbaar is ze daar niet zo van.

Jaa leuk en prima lengte van de broek. Zie je trouwens ook wel veel in het straatbeeld

Leuke kleurencombinatie. In deze combi vind ik de blouse wel leuk,lekker zomers. Jammer van de haren, elastiekje erin voor een leuke staart had een groot verschil gemaakt. Betrokkenheid is weer top

Ik snap die veel te lange broeken niet. Vind echt niet mooi. Combinatie qua kleur goed maar ik houd er niet van. Blouse en broek vind ik lelijk om uiteen lopende redenen. Kapsel weer die losse pieken en oorbellen te groot

Wanneer mag ik nou een keer verkering met Prinses Alexia? …. waar blijft die gouden limousine met willy wonkiaanse chauffeur…

Van dit soort blouses heeft ze er meerdere volgens mij. Wat betreft de broek vind ik hem een tikkeltje te groot, de broekspijpen hadden een smallere snit mogen hebben. Nu vind ik het nogal een groot geel blok, en uiteraard is de lengte hier echt te lang! Een broek moet niet op de grond hangen maar net boven de neus van je schoen staan. Zo is mij tenminste altijd geleerd. Kleur broek: vrolijk en zonnig ☀️

Last edited 21 dagen geleden by Jacqueline

Leuke outfit, past goed bij dit weer!

Heerlijke outfit! Past erg goed bij dit hete weer! Lekker zomers! Blouse zou ik zelf ook wel willen hebben! Vind eigenlijk alles wat ze heeft van Zeus+dione erg leuk!

Aardig maar niet meer dan dat. Komt vooral door de lengte van de broek. De kleur geel vind ik prachtig.