Zoals in de log van gisteren te lezen is, werd Prinses Elisabeth gisteren 18 jaar. Vandaag werden er 6 nieuwe foto's vrij gegeven van Kroonprinses Elisabeth met haar familieleden.

 

Drie generaties

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar ouders. Koningin Mathilde draagt een blauwe japon met gedrapeerde sjaal van Natan. Kroonprinses Elisabeth gaat gekleed in een witte robe manteau van Natan. Haar pumps komen van LK Bennett. Elisabeth draagt nieuwe oorbellen, van onbekende ontwerper.

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar grootouders: Koning Albert en Koningin Paola en Gravin Marie Anne 'd Udeckem d'Acoz. Koningin Paola draagt een pantalon met een jasje met print. Ook haar outfit is een ontwerp van Natan.

Foto

Kroonprinses Elisabeth met haar broers en zus

Foto

Kroonprinses Elisabeth met het gezin

Foto

Kroonprinses Elisabeth met alle aanwezige familieleden, waaronder ook haar peetvader Prins Amedeo

Foto

Foto's ©Koninklijk Paleis, Bas Bogaerts

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van 29novmode

29novmode

woensdag 30 okt 2019 - 19:46

Wat te Elisabeth een knap (en lief, denk ik) meisje. Ze ziet er prachtig uit en wat zijn er veel mooie foto's gemaakt. Leuk met de grootouders erbij, ondanks de spanningen in de familie. Zelfs prins Laurent is van de partij.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 28 okt 2019 - 18:22

Als je oude foto’s van Paola zoekt, dan zie je de gelijkenis met Elisabeth! Striking!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 28 okt 2019 - 18:29

@Doro, had ik een aantal wkn geleden al eens gedaan. Klopt helemaal, het was ook een knappe vrouw

afbeelding van Jens

Jens

maandag 28 okt 2019 - 14:34

Wat een mooie jonge vrouw is Elisabeth.
De foto's op zich vind ik vrij rommelig qua setting. De ene keer veel en dan weer weinig ruimte tussen de koninklijke hoofden, de boeketjes die telkens ergens oppoppen, de gezinsfoto met een broertje met een half open mond: dat kan onze Olaf beter.
En, sinds tijden Astrid lachend op een familiefoto. Zou haar broer haar eens flink hebben toegesproken ;-)?

afbeelding van Doro

Doro

maandag 28 okt 2019 - 09:37

perfecte keuze die witte jurk. zo springt ze er lekker uit! Paola ziet er wat mij betreft super uit, altijd mooi geweest en nu ook weer en zo heerlijk gekleed ook. prachtige huid heeft ze, nauwelijks rimpels ook. dat jasje en die broek zou ik heel graag willen hebben en denk dat het Maxima ook mooi zou staan.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 27 okt 2019 - 20:08

Wat een leuke manier om de mijlpaal van 18 jaar te vieren. Fijn ook dat Elisabeth echt het middelpunt kan zijn.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

zondag 27 okt 2019 - 19:51

.Wat een mooie vrouw is Elisatbeth. Mooie jurk ook!

afbeelding van Els

Els

zondag 27 okt 2019 - 14:36

Dit zijn erg mooie foto's van de Belgische Koninklijk familie. Apart om hier iedereen bijeen te zien ondanks de onderlinge verhoudingen. Ik vind de foto van drie generaties eruit springen.
Paola oogt hier wel erg als oude fragile vrouw. Wat een verschil met Beatrix, die oogt als zeer kwiek voor haar leeftijd van 81.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 28 okt 2019 - 00:21

Als je de foto ziet waar Paola alleen zit met haar man, de andere oma en Elisabeth ziet ze er fris en fruitig uit hoor.. De dames zijn niet met elkaar te vergelijken en dat moet je ook niet doen denk ik. Zij heeft een herseninfarct gehad, dat is nogal wat. En ook genoeg privégedoe denk ik rond de dochter van Albert die zijn dochter maar niet officieel mag worden. Dat is toch vreselijk eigenlijk als je daar als echtgenote steeds mee geconfronteerd wordt. En ja, Beatrix heeft een ander leven, maar dat kan zo veranderen hoor.
Ik zou zeggen: pas een beetje op je woorden rondom het ouder worden van je medemens.

afbeelding van Tess

Tess

zondag 27 okt 2019 - 16:01

Beste Els,
Helemaal met je eens dat de Belgische koninklijke familie prachtig op alle foto's staat ondanks de onderlinge verhoudingen....maar waarom de opmerking...Paola oude fragiele vrouw in vergelijking met onze oud koningin Beatrix zo kwiek voor haar leeftijd...je weet toch zelf ook wel dat niemand er wat aan kan doen hoe een persoon op de wereld er uit kan gaan zien op oudere leeftijd ...waar je wieg ook heeft gestaan...word hier erg verdrietig van.

afbeelding van Meike

Meike

maandag 28 okt 2019 - 07:11

Je opmerking, je weet zelf toch ook wel dat... klopt helemaal. Dus Els weet dat idd. Daarom is het ook niet nodig om verdrietig te worden. Als Els dat weet bedoelt ze gewoon dat het op de foto’s opvalt dat Paola oud is geworden. En dat het haar dan nu opeens ook opvalt dat Beatrix eigenlijk heel kwiek is voor haar 81. Nou dat is ook zo, ik lees haar opvatting ook meer als gesproken taal. Zo van tsjonge, als je Paola vergelijkt met Beatrix wat mogen wij dan dankbaar zijn voor zo’n kwieke oudvorstin. Dus nogmaals, omdat iedereen weet dat je niks aan ouder worden kunt doen, weet ook iedereen dat Els niet bedoelt; Paola is een oude vrouw door eigen schuld en Beatrix heeft het mooi slim bekeken dat ze nog kwiek is. Dus ik de laatste zin over het verdrietig worden ongepast.

afbeelding van Tess

Tess

maandag 28 okt 2019 - 12:17

Beste Meike, Over ongepast gesproken.....ik vind jou opmerking ongepast....ik heb hier helemaal geen zin meer in....fijne dag nog...en ga wat nuttigs doen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 28 okt 2019 - 13:53

Even een reactie van mij als moderator: Ik geloof dat jullie elkaar niet helemaal begrijpen. Even voor de duidelijkheid: ik geloof dat Els gewoon bedoeld dat Paola ineens oud geworden is, en dat Beatrix er daarmee vergeleken nog zo kwiek uit ziet. Dat zie ik niet als een oordeel of iets dergelijks, simpelweg als een constatering. Niet meer en niet minder. Ik denk dat we soms moeten proberen om elkaars opmerkingen wat te relativeren. Het is geschreven taal, online communicatie gaat nu eenmaal wat minder makkelijk. Misschien goed om eerst even na te denken voor je reageert, en te bedenken: kan het ook op een andere manier bedoeld worden. Zullen we deze discussie hiermee maar sluiten?

afbeelding van Meike

Meike

maandag 28 okt 2019 - 14:32

Goed hoor, ik ben iets minder in duidelijk verwoorden wat ik bedoel. Maar ik bedoelde dus inderdaad te zeggen wat jij nu zegt.:)
Bedankt en discussie inderdaad gesloten.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 27 okt 2019 - 16:57

Klopt! Ze is inderdaad ziek geweest .

afbeelding van PK020

PK020

zondag 27 okt 2019 - 16:34

Beste Els,

Ik ben het met Tess eens, koningin Paola heeft bovendien in 2018 een herseninfarct gehad.....
Daarbij "droogt" een ieder anders op, als we oud mogen worden.
Qua kleurstelling wat betreft haar kleding krijgt Paola een WOW van mij!

afbeelding van Babs74

Babs74

zondag 27 okt 2019 - 14:14

Wat ziet Elisabeth er mooi uit zeg! En inderdaad.... de familie op 1 foto.... heel bijzonder.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 27 okt 2019 - 12:43

Mooie foto's!
Leuk ook Mathildes andere oma.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 27 okt 2019 - 22:21

Je bedoelt de moeder vaan Mathilde,zij is de oma van elisabeth

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 28 okt 2019 - 18:55

yess :)

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zondag 27 okt 2019 - 13:05

...Elisabeths andere oma (Mathildes moeder) !

afbeelding van PK020

PK020

zondag 27 okt 2019 - 09:47

Elisabeth draagt een aardig goed uitgekozen outfit:
Top: Kleur subtiel en fris en op alle foto’s het middelpunt, je oog gaat meteen naar haar!
Tip: Het model vind ik mooi, en toch voelt het een beetje “zakelijk” voor een jongedame van net 18 jaar. Het zal haar rol en functie zijn, waarom deze keuze is gemaakt.

Opvalpunten:
Het hele gezin Albert/Paola op 1 foto! Wie had dat gedacht, er wordt familiair stevig ingezet op deze veelbelovende kroonprinses. Het lijkt er op dat ieder lid historisch besef heeft; hier staat de eerste toekomstige koningin der Belgen.

De situering heeft hopelijk een betekenis, het komt op mij een beetje rommelig over, de hoek waarin alle foto’s geschoten zijn. Zijn het de schilderingen aan de muur met een speciale betekenis?
Het “bosje bloemen” rechtsachter ‘plopt’ af en toe even op, zie ik links een klein bosje fresia’s? Staat het er toevallig, zo lijkt het, of.... ?

Verder:
- Mathilde: Mooi model jurk, de kleur, ‘ik weet het niet’ ....
- Paola: Wowwwww

afbeelding van Daan01

Daan01

zondag 27 okt 2019 - 08:54

Ik had ook wel iets van een gala dinner verwachte

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 28 okt 2019 - 13:55

Er was 's avonds ook wel een feest, maar voor zover ik weet zijn daar geen beelden van verschenen. Best jammer, stiekem had ik het willen zien. Maar ook wel begrijpelijk dat ze het prive gehouden hebben. Naar wat ik begrepen heb zouden ook haar vriendinnen ed uitgenodigd zijn, en ik kan me voorstellen dat het niet fijn is als die allemaal in de media komen. Even lekker een prive feestje is veel fijner.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zondag 27 okt 2019 - 19:34

Nou nee, ik denk dat ze in haar leven nog genoeg gala-diners meemaakt :-)
Prachtige fotos en wat fijn voor de koning en Elisabeth dat een familielid over zijn schaduw wilde springen door toch aanwezig te zijn bij deze toch belangrijke gebeurtenis. Ik vind het zeer respectvol gedaan en ik hoop dat ons eigen koningshuis ook ideeën hebben opgedaan, voorals Amalia 18 wordt.

afbeelding van Daan01

Daan01

zondag 27 okt 2019 - 08:52

Heeft elisabet geen buitenlandse royals als peetouders ?

afbeelding van Edwin

Edwin

zondag 27 okt 2019 - 09:50

Als peter heeft zij haar neef, prins Amedeo, zoon van prinses Astrid en als meter haar tante, gravin Hélène d'Udekem d'amoz.

afbeelding van Assepoester

Assepoester

zondag 27 okt 2019 - 08:50

Wat een prachtige mooie jongedame is prinses Elisabeth.
Heeft koningin Mathilde nieuwe aquamarijnen oorbellen? Deze oorbellen heb ik niet eerder gezien bij Mathilde.
Peter, blijf reageren en ik vind je input nu al heel interessant.
Merel, ik mis je zo....please come back...

afbeelding van PK020

PK020

zondag 27 okt 2019 - 09:18

Dank je wel Assepoester, en idd Merel, die naam zocht ik, ik las haar reacties ook zeer graag!

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 27 okt 2019 - 08:28

Wat kunnen de Belgische buren dit toch goed zo'n officiële introductie van de kroonprinses. Ik wens haar een tijd van rust toe waarin ze ruimte heeft te groeien qua persoonlijkheid als ook in haar (toekomstige) rol.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zaterdag 26 okt 2019 - 22:12

Mooie foto,s ! Leuke afsluiting van deze enerverende MKM namiddag ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 26 okt 2019 - 22:33

Excact ;)

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 26 okt 2019 - 22:11

Wat een mooie foto s !!

afbeelding van Meike

Meike

zaterdag 26 okt 2019 - 21:06

Tjonge wat een leuke en mooie verschijning is Elisabeth!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?